Wpłaciłem skrillrm ale żeby wypłacić to nadal nie ma takiej opcji tylko kontoNa Marii ktoś wypłacał już?
niczego nie wypłacałem, niczego nie wpłacałem, po prostu zagrałem te 50 spinów, trochę dograłem, może z 20⏠ugrałem na ruletce i jestem w kropce. Może ktoś tutaj będzie mądrzejszyAdrian: What should i do to withdraw bonus from "Leprechaun goes to Hell".
Justas :
Hi. Welcome to Bingo's Customer Support! My name is Justas . How may I help you today?
Justas :
For security purposes, kindly confirm the following: Your post code, date of birth and e-mail address please?
Adrian: xxx
Justas :
did you finish wagering the bonus
Adrian: what is wagering amount?
Adrian: because i can't find any information about it (trully i heard that these bonus don't need wager)
Justas :
please wait, will take some time
Adrian: sure
Justas :
bonus payout was paid
Justas :
62 , 44 eur
Justas :
on 13:43
Justas :
Thank you for contacting Customer Service!
Justas has exited the session.
jakaś weryfikacja potrzebna?Wpłaciłem skrillrm ale żeby wypłacić to nadal nie ma takiej opcji tylko konto
Ale obrocic te 40 zl, ktore wplacilem, czy 122, ktore wygralem na tych spinach?obróc 1x
Moze DNS'y zmien? xDThis product is not available to you. na bingo mam tak ???? nie moge pograć free spinów jakoś się da to ominąć ?
A wiesz może, czy idzie gdzieś przejść na PL? Bo trochę siana tam jest :grin:kapa3991 depozyt, spiny są bez obrotu.
arcziW&R ja mam normalnie, chyba, że wszedłeś na wersje tylko dla UK.
HaYto bez jaj z tym skrillem ????
A jak to zrobić ?Moze DNS'y zmien? xD
Konto weryfikowales ? Czy tak bez weryfikacji ?
Może być konto w PLN, przeliczy Ci samoPanowie, jak wygrałem na tym bingo.com w walucie euro, to mam podać nr konta bankowego walutowego, czy może być konto w PLN?