w Marii mam to samo...wlasnie doslalem im rachunek za tv, inny wyciag bankowy i polise ubezpieczeniowa. Jak bedzie cos nie tak to sie poddaje xd????Unibet Wyciąg z banku co oni w uja lecą
W Bingo nie robili problemu
Przepraszamy, nie możemy zweryfikować tego dokumentu
Nie możemy zaakceptować dokumentu tego typu. Prosimy o sprawdzenie Centrum Pomocy, aby zapoznać się z listą dokumentów które akceptujemy. Znajdują się one w zakładce Weryfikacji Konta.
Masz na stronieNa jaki adres wysłać dokumenty Do Maria i Bingo w celu weryfikacji? Bo wolę to przyspieszyć, jeśli nawet po wysyłce dokumentów tyle to trwa.
Ja np. żadnej informacji o dokumentach nie dostałem, smsem tylko werfyfikowalem, niby jest napisane ze wypłata poszła. Dosylac jakieś dokumenty?Dokładnie, ja to samo na marii - zleciłem wypłatę koło 17:00, o 21:40 dostałem maila z prośbą o przesłanie dokumentów przez stronę, zalogowałem się, wszedłem w my account, verify account i tam wrzuciłem dokumenty. Jednak do dziś czekam na ich pozytywną weryfikację i wypłatę
Nie raz była taka sytuacja, ze cofali u innego buka bo chcieli jednak dokumenty, także jak nie wnosisz nic do tematu, to na siłę nie musisz się udzielać ????K... Jak ci pisze, że wypłata poszła to co chcesz wysyłać, rejestracja 2012, a niemota aż żal
No to graty. U mnie terminy te same byly, ale u mnie weryfikacje chcieli i w bingo i u marii. Dokumenty wyslalem w sobote wieczorem, w nocy dzis dostalem info, ze zostaly przekazane do odpowiedniego dzialu i ze to potrwa 3 dni. Farta miales ????
Ja w niedziele napisalem do nich maila czemu mam wyplate on hold. Odpisali w poniedzialek o 2 (ten sam gosciu na Marii i Bingo) ze jest rozpatrywana i w ciagu 48h ma byc. Dzis doslalem dokumenty, co prawda nie wymagali ale lepiej sie zabezpieczyc od razu. Moze cos w koncu ruszy :vNo to graty. U mnie terminy te same byly, ale u mnie weryfikacje chcieli i w bingo i u marii. Dokumenty wyslalem w sobote wieczorem, w nocy dzis dostalem info, ze zostaly przekazane do odpowiedniego dzialu i ze to potrwa 3 dni. Farta miales ????
Czlowieku, co Ty bredzisz...grupa Unibet to zbyt duzy twor zeby szargac swoja.reputacje dla jakichs groszy...widocznie cos jest na rzeczy z potwierdzeniem Twojej tozsamosci...ja dostalem przed chwila maila ze dokumenty wysylaja do.dzialu weryfikacji...a mam 7,6k do.wyplatyDla tych co mają zablokowane konta, mi też zablokowali i dzisiaj się dowiedziałem, że konto mam zamknięte i pieniądze przepadają, bo moje dane są niby nieprawdziwe... wymiguja się od wypłaty oszuści