Z
bingo dziś z samego rana mail, że wszystkie wysłane dokumenty są już okej i proszą jeszcze o trochę cierpliwości zanim sfinalizują weryfikację. (przebieg weryfikacji i rozmowy z nimi publikowałem stronę wcześniej).
Jednak pachnie to wałem, straciłem entuzjazm i poniekąd nadzieję. Dziś ponowiłem kontakt na czacie, bo milczeli 3 dni i okazało się, że potrzebują jeszcze moje selfie jak trzymam w ręce dowód :grin: i ten wyciąg z konta online jednak nie jest zaakceptowany jako potwierdzenie adresu. Wykłócanie się, powoływanie na regulamin i screeny z poprzednich rozmów nic nie dało. Extra verification, extra procedure, some more extra documents, extra security aspects itd. Jestem w kropce, bo ciągle chcą ode mnie te rachunki, a ja nie dostaje na swój adres zamieszkania żadnych rachunków, są na mojego tatę. A z kolei pod swój obecny adres zameldowania, nie mam zarejestrowanych żadnych dokumentów. Byłem dziś w banku po papierowy wyciąg z konta, jutro im go wyślę i to zdjęcie twarzy, ale wątpię czy to coś da. Poszedł już dowód, prawo jazdy, skriny ze
skrilla, wyciąg z banku online, a im jeszcze mało. Pewnie się okaże, że póki nie wyślę jakiegoś rachunku za prąd to nic nie wskóram, co jest straszną patologią, przecież w dzisiejszych czasach nie do każdego przychodzą non stop listy, nawet potwierdzenia płatności są już bardziej online. Nie mówiąc o tym, że według nich wyciąg z banku standardowo przychodzi na adres domowy, od czego w naszym kraju (słusznie) odchodzi się od paru ładnych lat ????