Ja z
Unibet wypłaciłem 256zł od razu na
skrilla, tzn. miałem po 6h od zakręcenia. No ale tam miałem zweryfikowane wcześniej dane i
skrilla.
Z
bingo mam problem, ale staram się go rozwiązać. Zarejestrowałem się dla promocji, wygrałem 485zł, wpłaciłem 40zł skrillem żeby odblokować ten kanał wypłaty, wypłaciłem całość i tak jak piszecie powyżej, następnego dnia "Your account is..." itd. Wysłałem skan dowodu i strony głównej
skrilla z widocznym mailem. Jako potwierdzenie adresu wysłałem prawo jazdy (wyrabiałem nowy dowód rok temu, nie mam adresu w nim). No i dzisiaj dostaję odpowiedź, że weryfikacja jest niepełna, bo ten dokument nie jest dla nich oficjalnym potwierdzeniem adresu + podpowiedź, jakie są okej.
Treść tego komunikatu:
Acceptable: utility bill statements include landline phone, heating, water, electricity, bank statement, and municipal government correspondence where address and name is shown is also accepted. E.g. a letter from your local tax office, police or registry office.
Kindly provide us with one of the above ensuring all guidelines have been met (dated within the last 3 months and all four corners of the document visible)
Dodatkowo, lubię się zabezpieczyć, więc jeszcze small talk na chacie:
Wysłałem im wyciąg z konta w pdfie pobrany z bankowości online i screen z otwartym tym wyciągiem i widoczną aktualną datą i godziną z kompa. Teraz czekanko.
Na tym trzecim nie zdążyłem na promocję.
Mam nadzieję, że komuś pomogłem i naświetliłem jakie podjąć ruchy. Przede wszystkim warto do nich pisać, na chacie, na maila, nawet dzwonić.
Dzielcie się Waszymi wrażeniami, sam nie jestem pewien czy to co zrobiłem już im wystarczy.