Jak chcesz wyplacic, skoro karta nie została aktywowana?Zamówiłem sobie kartę Skrill, ma przyjść ok 20 kwietnia. PIN ustawiłem i dodałem sobie ją do portfela google. Czy moge wypłacić pieniądze z bankomatu telefonem czy muszę czekać na plastik?
Normalnie. Kartę jak zamawiasz to w momencie zamówienia jest aktywowana, ustawiasz PIN i działa. Od razu można ją wrzucić na telefon i działać zanim fizycznie przyjdzie. Sam czekam na swojąJak chcesz wyplacic, skoro karta nie została aktywowana?
Musisz czekac na plastikZamówiłem sobie kartę Skrill, ma przyjść ok 20 kwietnia. PIN ustawiłem i dodałem sobie ją do portfela google. Czy moge wypłacić pieniądze z bankomatu telefonem czy muszę czekać na plastik?
Bzdura. Ludzie po co wy piszecie skoro nie macie zielonego pojęcia. Sam czekam na plastik do 18 kwietnia i normalnie z Euronetu korzystam telefonemMusisz czekac na plastik
Dokładnie. W bankomatach z możliwością zbliżeniową normalnie idzie wypłacić. Sam skrill przysłał email że wystarczy dodać kartę do e-portfela i normalnie korzystaćBzdura. Ludzie po co wy piszecie skoro nie macie zielonego pojęcia. Sam czekam na plastik do 18 kwietnia i normalnie z Euronetu korzystam telefonem
A jak z kosztem wypłaty skoro konto jest w PLN a karta w euro?Bzdura. Ludzie po co wy piszecie skoro nie macie zielonego pojęcia. Sam czekam na plastik do 18 kwietnia i normalnie z Euronetu korzystam telefonem
Wszystkie karty skrilla są teraz teoretycznie eurowe. Nie zmienia to faktu to żeby w PL zapłacić w sklepie to trzeba mieć kase w złotówkach. Gdy na koncie było w euro płatność nie przechodziła ze względu na niskie saldo. Płacąc w sklepie normalnie trzeba mieć kase w złotówkach na skrillu i nie pobiera nic, z bankomatów Euronetu też normalnie wypłata jak zwykłą kartą kase w PLN bez żadnej opłaty.To karta fizyczna też jest w Euro ? Można zamienić na PLN ? Jak zatem płacicie w sklepach zakupy, czy jest przewalutowanie zbliżeniowo i przez zakupy np na Allegro ?
Dla tych co korzystali z wirtualnej, zakupy bez problemu, bo podobno wirtuala nie da się dodać do Google Paya ?
Plus przewalutowania więc wyjdzie w okolicy 10 %Akurat wypłata z bankomatu jest płatna 1.75% prowizji , w sklepach bez opłat .
Chłopie !! przejrzyj to forum poczytaj potem pisz głupoty ! Nie ma żadnych kosztów Przewalutowania !! Używam tej karty głównie w bankomacie - Wypłacasz 1000 - pobiera 17,50 zł tyle !! W sklepie nie ma żadnych opłat .Plus przewalutowania więc wyjdzie w okolicy 10 %
Nie mówię o sklepowych. Ale wyplqcajac w bankomacie masz przewalutowania już plus opłata za wypłatę.Chłopie !! przejrzyj to forum poczytaj potem pisz głupoty ! Nie ma żadnych kosztów Przewalutowania !! Używam tej karty głównie w bankomacie - Wypłacasz 1000 - pobiera 17,50 zł tyle !! W sklepie nie ma żadnych opłat .
Nie mówię o sklepowych. Ale wyplqcajac w bankomacie masz przewalutowania już plus opłata za wypłatę.
Jak może nie byc przewalutowania jak karta jest w euro
Większość konto ma w PLN kartę w euro to idą nawet dwa przewalutowania plus prowizja za wypłatę
Nawet takie cos nie wyskakuję raz się spotkałem z tym i tyle ale to już dawno.
Rozumiem, że nie wyskakuje Tobie opcja przewalutowania w bankomacie?Nawet takie cos nie wyskakuję raz się spotkałem z tym i tyle ale to już dawno.
Poza tym musi być przewalutowanie. Idź do bankomatu i wyplac 1000 zł pobierze dużo więcej.
Ludzie już o tym pisali że nawet po 200 zł więcej im pobieralo