Zamówić nową.cytat z dnia 24 maja 2019 14:28 przez sixerosPanowie mam zwykłą karte skrill. Czy mogę jakoś zrobić z niej karte żeby można było płacic zbliżeniowo?
Wplacam na revolut i stamtąd wyplacam za darmoi jak sobie teraz radzicie? zamykacie konta w PLN i otwieracie w EUR?
W niedzielę spróbowałem wypłacić na próbę 100 zeta kartą skrill w bankomacie pko bpOczywiście że jest niekorzystne przewalutowanie. O d kilku miesięcy cwaniaczki już nie wysyłają kart w PLN i jak masz konto w PLN a kartę ci przyślą EUR to spore opłaty będą. Zarówno w sklepie jak i w bankomacie.
Wybierałeś może kurs jaki Ci proponował bankomat czy pomijałeś?W niedzielę spróbowałem wypłacić na próbę 100 zeta kartą skrill w bankomacie pko bp
pobrało 101,75 zł pisze ze 22,73€ karta skrill waluta € transakcja nadal czeka na akceptację -wpis wypłata za bankomatu
w poniedziałek-wczoraj znowu pobrało 100 zeta z waluty pln -wpis wypłata z bankomatu (tylko że ja wczoraj nic nie wypłacałem) nie rozumiem dlaczego?, o dziwo transakcja zaakceptowana z waluty pln jak karta jest tylko w €
Nic z tego nie rozumiem dlaczego wzięło mi ponad 200 zeta,ktoś może pomóc będę wdzięczny za pomoc
oddało mi po paru dniach te pobrane 101,75 zeta uff,ale dodam nowy problemWybierałeś może kurs jaki Ci proponował bankomat czy pomijałeś?
Ja za każdy 1000zł płacę 17,5zł jak dobrze pamiętam.Ostatnio wypłacałem z Euronetu 900pln karta MB w Euro, pobrało mi dodatkowo za przewalutowanie jakieś 16pln, także wydaje mi się że to całkiem niewiele.