Dowód, wyciąg bankowy, f-vat. Najprościej idź do sklepu kup coś na fakturę i im wyślij. Pozatym zweryfikuj konto poprzez list.Mam konto w mbanku, rachunki płacą rodzice, komórka na kartę. Podpowie ktoś jak można potwierdzić adres zamieszkania?
Wcale bym się nie zdziwił jakby jakiś debil na poczcie zobaczył kartę w kopercie z Anglii i można się domyśleć co z nią zrobił...Czy ktoś z zamawiających miał sytuację, że mu karta nie doszła? Zamawiałem już 5 razy i tylko raz doszedł pin a karta nigdy. Support mówi, że wysyła normalnie i nie jest możliwe żeby karta nie doszła. Wszystko mam zweryfikowane i korzystam od dawien dawna ze skrilla. Co o tym sądzicie?
Jak masz aktywna kartę to możeszDostałem kartę dziś, nie mam jeszcze jednak PINu. Chciałbym kupić coś dzieciakowi na 1 czerwca korzystając z pieniędzy, które mam na Skrillu. Pytanie mam za pewne banalne, ale niech mi ktoś potwierdzi; Mogę zapłacić tą kartą, nie mając jeszcze PINu za zakupiony przedmiot na allegro? Zwykła aktywacja na stronie skrilla wystarczy, nie trzeba zrobić jakiejś pierwszej wypłaty albo czegoś takiego?
Musisz czekać, nic Ci nie da jeżeli napiszesz do supportu bo skoro oni już ją wysłali to drugi raz na pewno nie wyślą. Poczekaj jeszcze troche karta idzie z Uk a to troche trwaI znowu minęły ponad 2 tygodnie i ani karty ani pinu nie ma... Nie wiem co zrobić żeby doszła. Chyba trzeba zapytać supportu czy mogą wysłać kurierem za dodatkową opłatą...