>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karta Skrill (dawniej Moneybookers)

M 1

matkus1

Użytkownik
20PLN zwrotu
Sklep internetowy orange posiada bogatą ofertę telefonów, planów taryfowych oraz zestawów startowych. Przy każdym zakupie na stronie Orange za pośrednictwem karty Moneybookers MasterCard w ciągu 3 miesięcy otrzymasz 20 zł zwrotu (cashback) na rachunek swojej karty.

Kliknij „Przejdź do sklepu”, aby zrobić zakupy i wyślij wiadomość email na adres [email protected] podając w temacie nazwę marki.
Korzystał ktoś z tej promocji ?????? Wydaje się być naprawdę ciekawa

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Mam konto w mbanku, rachunki płacą rodzice, komórka na kartę. Podpowie ktoś jak można potwierdzić adres zamieszkania?
Dowód, wyciąg bankowy, f-vat. Najprościej idź do sklepu kup coś na fakturę i im wyślij. Pozatym zweryfikuj konto poprzez list.

F 0

flymen

Użytkownik
Jaką ważność ma ta karta? (ile miesięcy) Jakim listem jest wysyłana? Problem mój jest taki, że nie mieszkam już pod adresem zameldowania, a nie wiem czy przekierowanie na poczcie da radę i czy mi to przekierują bo np pisma urzędowe przekierowanie nie obejmuje ;-)

C 174

cezi77

Użytkownik
Czy ktoś z zamawiających miał sytuację, że mu karta nie doszła? Zamawiałem już 5 razy i tylko raz doszedł pin a karta nigdy. Support mówi, że wysyła normalnie i nie jest możliwe żeby karta nie doszła. Wszystko mam zweryfikowane i korzystam od dawien dawna ze skrilla. Co o tym sądzicie?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Czy ktoś z zamawiających miał sytuację, że mu karta nie doszła? Zamawiałem już 5 razy i tylko raz doszedł pin a karta nigdy. Support mówi, że wysyła normalnie i nie jest możliwe żeby karta nie doszła. Wszystko mam zweryfikowane i korzystam od dawien dawna ze skrilla. Co o tym sądzicie?
Wcale bym się nie zdziwił jakby jakiś debil na poczcie zobaczył kartę w kopercie z Anglii i można się domyśleć co z nią zrobił...

C 174

cezi77

Użytkownik
O tym samym pomyślałem. Jednak niewiele może zrobić dopóki jej na moim koncie nie aktywuje więc jestem spokojny, ale z drugiej strony lekko zdegustowany bo karta to przydatna sprawa, szczególnie w weekendy :p

bacaole 16

bacaole

Użytkownik
Mam problem z wypłatą środków z moneybookers. Konto weryfikowałem już jakiś czas temu. Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty. Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje: Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast) Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę. Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

rimaraf 14,6K

rimaraf

Użytkownik
Mam pytanie.
Mianowicie, na koncie MB mam inny adres niż w dowodzie osobistym. Przeprowadzałem weryfikacje konta listowną, na adres z MB (pod którym aktualnie mieszkam).
Teraz złożyłem wniosek o kartę, wysłałem na razie, tylko zdjęcia dowodu (z innym adresem niż na MB i na który był wysyłany list). Będę musiał wysyłać jeszcze jakieś dokumenty? Jeśli tak to jakie?
Z góry dzięki za odpowiedź.

I 0

inzynier

Użytkownik
Miał ktoś taką sytuacje że wpisał 3 razy źle pin? Jeśli tak to jak później odblokować konto aby móc wypłacać z bankomatów? Bo 3 razy źle wpisałem i nie mogę wypłacić kasy, natomiast na stronie mb nie widać żadnych zmian.

K 0

kr3ciq

Użytkownik
Dostałem kartę dziś, nie mam jeszcze jednak PINu. Chciałbym kupić coś dzieciakowi na 1 czerwca korzystając z pieniędzy, które mam na Skrillu. Pytanie mam za pewne banalne, ale niech mi ktoś potwierdzi; Mogę zapłacić tą kartą, nie mając jeszcze PINu za zakupiony przedmiot na allegro? Zwykła aktywacja na stronie skrilla wystarczy, nie trzeba zrobić jakiejś pierwszej wypłaty albo czegoś takiego?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Dostałem kartę dziś, nie mam jeszcze jednak PINu. Chciałbym kupić coś dzieciakowi na 1 czerwca korzystając z pieniędzy, które mam na Skrillu. Pytanie mam za pewne banalne, ale niech mi ktoś potwierdzi; Mogę zapłacić tą kartą, nie mając jeszcze PINu za zakupiony przedmiot na allegro? Zwykła aktywacja na stronie skrilla wystarczy, nie trzeba zrobić jakiejś pierwszej wypłaty albo czegoś takiego?
Jak masz aktywna kartę to możesz

C 174

cezi77

Użytkownik
I znowu minęły ponad 2 tygodnie i ani karty ani pinu nie ma... Nie wiem co zrobić żeby doszła. Chyba trzeba zapytać supportu czy mogą wysłać kurierem za dodatkową opłatą...

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
I znowu minęły ponad 2 tygodnie i ani karty ani pinu nie ma... Nie wiem co zrobić żeby doszła. Chyba trzeba zapytać supportu czy mogą wysłać kurierem za dodatkową opłatą...
Musisz czekać, nic Ci nie da jeżeli napiszesz do supportu bo skoro oni już ją wysłali to drugi raz na pewno nie wyślą. Poczekaj jeszcze troche karta idzie z Uk a to troche trwa ;)

C 174

cezi77

Użytkownik
Ja to wszystko rozumiem tylko ze oni ją wysyłają już 5 raz. Adres potwierdzałem też ze 3 razy więc nie ma mowy o pomyłce.

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Ja na swoją kartę czekałem około miesiąca.Poczekaj jeszcze trochę czasu i jak karta nie przyjdzie wtedy zadzwoń do nich.

Do góry Bottom