chyba,że się ma statut VIP to wtedy wszystkie bankomaty za free - lepiej niż większość kont bankowych w Polsce.1,8 euro kosztuje,czyli mniej niż 8zł.I z każdego bankomatu.
"karty systemu MasterCard są akceptowane na całym świecie w punktach handlowo-usługowych i bankomatach, gdzie widnieje znak MasterCard (lub Maestro/Cirrus). Obecnie możesz korzystać ze swojej karty w ponad 30 milionach punktów na całym świecie."Mam pytanie do kogoś kto używa karty MB. Wypłacanie z bankomatu to koszt koło 10 zł. tak? I z każdego bankomatu mogę w Polsce wypłacić?
Z tego co kojarzę, to było w tych ulotkach co przysyłali z kartą, ale niestety już ich nie mam. Nie pamiętam czy na stronie gdzieś to pisali. Jak przy okazji bym znalazł, to wrzucę. Ale jak płaciłeś i nie było żadnego problemu to spoko ????Gdzie takie rzeczy czytałeś? ???? Ja zawsze płace na każdej stacji (Orlen, Shell, BP etc) kartą Skrill i nigdy nie było problemu.
Terminal na stacji benzynowej nie rózni się niczym od terminalu w sklepie czy restauracji, nie ma ograniczeń co do płatnośći tą kartą, możesz płacić wszędzie gdzie akceptują mastercard.Z tego co kojarzę, to było w tych ulotkach co przysyłali z kartą, ale niestety już ich nie mam. Nie pamiętam czy na stronie gdzieś to pisali. Jak przy okazji bym znalazł, to wrzucę. Ale jak płaciłeś i nie było żadnego problemu to spoko ????
NafaelRadal - mam taką samą sytuacje, nie pisałem do suportu, nie wiem o co chodzi. Może trzeba czekać na PIN? ;/Witam. Dziś dostałem kartę (przyszła błyskawicznie). Mam 1 problem. Podczas próby jej aktywowania, wpisuję wszystko co trzeba (4 ostatnie cyfry nr. karty, expiration date, moją datę urodzenia), wszystko wpisuję prawidłowo, klikając na potwierdzenie, wyskakuje mi an error occured [...] contact customer support with individual error number (czy jakoś tak) i zdanie kończy się " : ", lecz poniżej niczego nie ma. Napisałem do supportu wyjaśniając wszystko dokładnie, mam do Was tylko pytanie, czy się także zdarzyła podobna sytuacja i czy zakończyła się szybko i co najważniejsze pozytywnie?
Oto odpowiedź od supportu (pisałem po angielsku, otrzymałem taką odp po polsku):NafaelRadal - mam taką samą sytuacje, nie pisałem do suportu, nie wiem o co chodzi. Może trzeba czekać na PIN? ;/
https://www.moneybookers.com/ads/mastercard/pl/oplaty/oplaty.htmlGdzie takie rzeczy czytałeś? ???? Ja zawsze płace na każdej stacji (Orlen, Shell, BP etc) kartą Skrill i nigdy nie było problemu.
26. marca dostałem takiego maila, jak Ty, o poz. roz. wniosku o kartę;Dostalem maila o pozytywnym rozpatrzeniu mojego wniosku o karte. Ile srednio czekaliscie na nia od momentu takiej wiadomosci ?
a PIN kiedy doszedl ?26. marca dostałem takiego maila, jak Ty, o poz. roz. wniosku o kartę; 27. marca przyszedł mail, że karta została wysłana 02. kwietnia - karta przyszła Tak więc szybciutko, tydzień kalendarzowy, a nawet tylko 5 dni roboczych.