>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karta Skrill (dawniej Moneybookers)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Mam pytanie do kogoś kto używa karty MB. Wypłacanie z bankomatu to koszt koło 10 zł. tak? I z każdego bankomatu mogę w Polsce wypłacić?
&quot;karty systemu MasterCardŸ są akceptowane na całym świecie w punktach handlowo-usługowych i bankomatach, gdzie widnieje znak MasterCard (lub MaestroŸ/CirrusŸ). Obecnie możesz korzystać ze swojej karty w ponad 30 milionach punktów na całym świecie.&quot;

W praktyce możesz wypłacać w ponad 90% bankomatów na całym świecie. Nie znam żadnego bankomatu który by nie akceptował master card

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Ostatnio przypadkiem natrafiłem na informację, że kartą moneybookers nie można płacić na stacjach benzynowych. Próbował ktoś? Nie zaakceptują płatności czy może zaakceptują i potem karta zostanie ci zablokowana? No i przede wszystkim z jakiego powodu jest taki przepis? Jeśli ktoś ma wiedzę na ten temat prosiłbym o odpowiedź.

R 22

romek36

Użytkownik
Panowie dzis w nocy o 2 taralm sie wykonac 2 przelewy z ipko do bet 365 pieniadze z konta bankowego zniknely jednak nie pojawily sie ani u buka ani na moneybookers
czym moze to byc spowodowane?

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Gdzie takie rzeczy czytałeś? ???? Ja zawsze płace na każdej stacji (Orlen, Shell, BP etc) kartą Skrill i nigdy nie było problemu.
Z tego co kojarzę, to było w tych ulotkach co przysyłali z kartą, ale niestety już ich nie mam. Nie pamiętam czy na stronie gdzieś to pisali. Jak przy okazji bym znalazł, to wrzucę. Ale jak płaciłeś i nie było żadnego problemu to spoko ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Z tego co kojarzę, to było w tych ulotkach co przysyłali z kartą, ale niestety już ich nie mam. Nie pamiętam czy na stronie gdzieś to pisali. Jak przy okazji bym znalazł, to wrzucę. Ale jak płaciłeś i nie było żadnego problemu to spoko ????
Terminal na stacji benzynowej nie rózni się niczym od terminalu w sklepie czy restauracji, nie ma ograniczeń co do płatnośći tą kartą, możesz płacić wszędzie gdzie akceptują mastercard.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Witam. Dziś dostałem kartę (przyszła błyskawicznie). Mam 1 problem. Podczas próby jej aktywowania, wpisuję wszystko co trzeba (4 ostatnie cyfry nr. karty, expiration date, moją datę urodzenia), wszystko wpisuję prawidłowo, klikając na potwierdzenie, wyskakuje mi an error occured [...] contact customer support with individual error number (czy jakoś tak) i zdanie kończy się &quot; : &quot;, lecz poniżej niczego nie ma. Napisałem do supportu wyjaśniając wszystko dokładnie, mam do Was tylko pytanie, czy się także zdarzyła podobna sytuacja i czy zakończyła się szybko i co najważniejsze pozytywnie?

guzio07 24

guzio07

Użytkownik
Witam. Dziś dostałem kartę (przyszła błyskawicznie). Mam 1 problem. Podczas próby jej aktywowania, wpisuję wszystko co trzeba (4 ostatnie cyfry nr. karty, expiration date, moją datę urodzenia), wszystko wpisuję prawidłowo, klikając na potwierdzenie, wyskakuje mi an error occured [...] contact customer support with individual error number (czy jakoś tak) i zdanie kończy się &quot; : &quot;, lecz poniżej niczego nie ma. Napisałem do supportu wyjaśniając wszystko dokładnie, mam do Was tylko pytanie, czy się także zdarzyła podobna sytuacja i czy zakończyła się szybko i co najważniejsze pozytywnie?
NafaelRadal - mam taką samą sytuacje, nie pisałem do suportu, nie wiem o co chodzi. Może trzeba czekać na PIN? ;/

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
NafaelRadal - mam taką samą sytuacje, nie pisałem do suportu, nie wiem o co chodzi. Może trzeba czekać na PIN? ;/
Oto odpowiedź od supportu (pisałem po angielsku, otrzymałem taką odp po polsku):
&quot;Szanowny Panie [...],
Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta Skrill.
Po sprawdzeniu sytuacji chcielibyśmy potwierdzić, iż z powodów technicznych Pan nie zdążył aktywować swoją kartę Moneybookers MasterCard.
Obecnie Pan będzie w stanie aktywować ją na stronie Skrill&gt; Moje konto&gt; Moja karta MasterCard, popełniając niniejsze dane:
-ostatnie cztery cyfry Pana karty
-Pana data urodzenia
-data ważności karty.
W przypadku trudności z aktywacją uprzejmie prosimy o ponowny kontakt oraz o podanie możliwe najwięcej szczegółów sytuacji.&quot;
Mimo tego, ciągle to samo. Widocznie mają jakiś problem, którego do tej pory nie zdołali naprawić. Liczę, że jutro będzie już ok.

K 29

kalonek

Użytkownik
Gdzie takie rzeczy czytałeś? ???? Ja zawsze płace na każdej stacji (Orlen, Shell, BP etc) kartą Skrill i nigdy nie było problemu.
https://www.moneybookers.com/ads/mastercard/pl/oplaty/oplaty.html

Karty nie można używać na stacjach benzynowych, do przelewów gotówkowych oraz do transakcji hazardowych. Rezerwowanie lotów Ryanair za pośrednictwem karty w celach komercyjnych przez agencje podróży lub inne podmioty o podobnym charakterze nie jest akceptowane.
:]

guzio07 24

guzio07

Użytkownik
NafaelRadal - rozwiązałem problem ???? musisz mieć środki na koncie żeby aktywować kartę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Dostalem maila o pozytywnym rozpatrzeniu mojego wniosku o karte. Ile srednio czekaliscie na nia od momentu takiej wiadomosci ?
26. marca dostałem takiego maila, jak Ty, o poz. roz. wniosku o kartę;
27. marca przyszedł mail, że karta została wysłana
02. kwietnia - karta przyszła

Tak więc szybciutko, tydzień kalendarzowy, a nawet tylko 5 dni roboczych.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
26. marca dostałem takiego maila, jak Ty, o poz. roz. wniosku o kartę; 27. marca przyszedł mail, że karta została wysłana 02. kwietnia - karta przyszła Tak więc szybciutko, tydzień kalendarzowy, a nawet tylko 5 dni roboczych.
a PIN kiedy doszedl ?

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Własnie jak z tej karty zrezygnować? Wniosek złozyłem już dawno, 40 zł dawno pobrali karty nie ma do dziś ani maila. Czekam niby na weryfikacje adresu ale to trwa już z 2 tygodnie. Mozna z tego zrezygnować?

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom