sylwek2012
Użytkownik
Nie, chyba że osiągniesz status VIP.Panowie , czy można zwiększyć limit wypłaty z bankomatu ? obecnie mam 250 euro.
Nie, chyba że osiągniesz status VIP.Panowie , czy można zwiększyć limit wypłaty z bankomatu ? obecnie mam 250 euro.
Ważna jest Twoja karta?Posiadał ktoś taki problem z karta MB, niby mam ten dzienny limit wypłat aktywny a nie mogę pobrać kasy z bankomatu bo wyskakuje mi brak środków i że dzienny limit został wykorzystany, ocb??
karta ma kilka miesiecy, opłata za korzystanie jest pobierana z konta przecież. Napisałem, póki co czekam na odpowiedź.Ważna jest Twoja karta?
Opłaciłeś roczną opłatę ( 10,00 EURO ) za korzystanie?
Jak TAK to napisz do nich bo bardzo dziwna sprawa, może im się coś w systemie zepsuło? Ale raczej nie bo były by tu dziesiątki postów na ten temat. Napisz do nich i spytaj OCB, może przypadkowo Cię zablokowali, zamiast kogoś innego?
Albo skoro masz dzienny limit to może nie minęło 24 h od poprzedniej wypłaty ?
Nie może, co ma karta wspólnego z wglądem w konto moneybookers a po drugie tylko wypłaty z moneybookers na konto bankowe idą z banku pko. Jak kartą moneybookers wypłacasz to bezpośrednio z salda na koncie moneybookers.Mam 1 pytanie, nie krytykujcie mnie za nie, bo niektórzy odpowiadają twierdzącą albo przeczącą, chciałbym się dowiedzieć jak to jest w końcu.
Chodzi mi o to czy mając karte moneybookers urząd skarbowy może mieć wgląd w nasze konto moneybookers? Bo z tego co wiem moneybookers wypłaca pieniądze z pko.
Nie ma nie było i nigdy nie będzie takiej możliwości. Moneybookers nie ma i nigdy nie miał swojej siedziby, ani żadnej fili w Polsce, moneybookers nie jest zarejstrowany jako bank. Nie rozumiem skąd takie dziwne pytania, przecież to chyba jest oczywiste że jeżeli otworzysz konto bankowe za granica to Polski urząd ma ***** do gadania a bank to jest instytucja prywatna nastawiona na zysk więc w jego interesie nie leży udostępnianie danych swoich klientów. Zresztą wbrew pozorom nie dużo ludzi posiada ludzi konto w MB, 90% posiada konto tylko do wpłat i wypłat od bukmacherów. Reszta nawet nie ma pojęcia co to jest.Chodzi mi o to czy mając karte moneybookers urząd skarbowy może mieć wgląd w nasze konto moneybookers? Bo z tego co wiem moneybookers wypłaca pieniądze z pko.
Jasne ze możesz z niej zrezygnować. Opłata jest naliczana raz w roku. Jak zrezygnujesz nie musisz nic płacić.Panowie, a ja mam inne pytania. Czy można z owej karty zrezygnować/dezaktywować żeby nie płacić już tych 10 euro i z niej nie korzystać ?