Jest możliwe ale potrzebna będzie weryfikacja, moga(nie muszą) zamrozić konta do momentu aż nie przejdziesz procesu weryfikacji ale jak wszystko bedzie ok to nie powinno byc problemu zebys mial dwa konta na rozne dane ale ten sam adres
około 16zł za wypłatęz bankomatu a w sklepach jak płacisz to nie pobierają prowizjiWitam, panowie mam pytanie. Chcę wyrobić sobie kartę na Neteller, ale nie mogę się w tym wszystkim połapać. Jeśli załóżmy mam 1000 PLN na tym eportfelu i chcę sobie wypłacić to z bankomatu to ile mnie to będzie kosztowało? A jak to będzie z płaceniem kartą w sklepach czy internecie?
Jak mamy konto w PLN, karte w EUR a wybieramy w PLN tez zapłacimy 16 pln?około 16zł za wypłatęz bankomatu a w sklepach jak płacisz to nie pobierają prowizji
Wszystkie wypłaty z bankomatów z użyciem karty Net+ Prepaid MasterCard obciążane są opłatą 4 EUR (lub równowartość w innej walucie).Jak mamy konto w PLN, karte w EUR a wybieramy w PLN tez zapłacimy 16 pln?
Zamówić możesz, wydanie karty jest całkowicie bezpłatne, najwyżej nie będziesz korzystać. Ja mam i czasami się przydaje do szybkiej wypłaty gotówy.Witam,
zastananwiam sie nad zamowieniem takiej karty jednak nie znalazłem odpowiedzi na zasadnicze pytanie.. skoro karta jest powiązana z kontem wspolnym numerem to przeciez najpierw zakładalismy konto a zamawiając karte osobno wybieramy walutę..Jesli zamawiam kartę w USD to konto zmienia mi sie samo na USD jak wczensiej wybralem PLN???
ktos pisal ze sa dwa przewalutowania -przy wplacie (konto np w eur) i zaplacie za coś (usługa w PLN) czy to ma sens i ile tracimy na przewalutowaniu??
Czekam na odpowiedź fachmanów
Jak mieszkasz w Polsce to wyrób sobie lepiej kartę Moneybookers lub http://www.click2pay.com/Witam, panowie mam pytanie. Chcę wyrobić sobie kartę na Neteller, ale nie mogę się w tym wszystkim połapać. Jeśli załóżmy mam 1000 PLN na tym eportfelu i chcę sobie wypłacić to z bankomatu to ile mnie to będzie kosztowało? A jak to będzie z płaceniem kartą w sklepach czy internecie?