Też nie trafiłem ale kasa na koncie jest.mam to samo,38 zł jest,a nie trafiłem strzelaca
w warunkach nic nie było mowy o min. stawce, ja zagrałem na under Schalke za 15zł ;]Witam, dzisiaj losują osoby które zagrają na zakładach LIVE
Czy jest określona minimalna stawka?
Ja za jeszcze mniejszą stwkę ale zagrałem ba! nawet wygrałemw warunkach nic nie było mowy o min. stawce, ja zagrałem na under Schalke za 15zł ;]
najlepsi tylko nie wiem jak ich wytypować proszę o pomoc znawców tematuHeh a ja mysłalem zo ty tych 3 trzeba na podium.Ciekawe czy dobrzi sa ci kolesie jak przyklad ????
U mnie podobnie, tylko Ted na 1. a Svindal na 2.wczoraj Svindal wygrał supergigant, więc jest najpewniejszy do tej trójki, Bode Miller miał w piątek wypadek na zjeździe ale nic mu sie nie stało, a wiec moja propozycja:
1.Svindal
2.Ted Ligety
3.Bode
dałem rano to samo...wczoraj Svindal wygrał supergigant, więc jest najpewniejszy do tej trójki, Bode Miller miał w piątek wypadek na zjeździe ale nic mu sie nie stało, a wiec moja propozycja:
1.Svindal
2.Ted Ligety
3.Bode
właśnie,że się mylisz z tej trójki trzeba wybrać podium tak jest tam napisaneludzie nie wybierajcie podium tylko z tych 3 zawodnikow, bo to trzeba ze wszystkich!
dobrze mozna typowac z calej stawki zawodnikowkurcze troche nie jasno chyba to napisali i za prosto bylo by trafic spośród tej trójki .... ja wyslalem tez inne nazwiska i teraz nie wiem czy dobrze ;/
haha to sobie stawiajcie cepki, ja sie jestem tu chyba jedyn z nielicznych myslacy i zapytalem supportu..właśnie,że się mylisz z tej trójki trzeba wybrać podium tak jest tam napisane
Więc Myślący co stawiałeś ?haha to sobie stawiajcie cepki, ja sie jestem tu chyba jedyn z nielicznych myslacy i zapytalem supportu..