>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kalendarz Świąteczny w Betsafe

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
dobrze to byloby jakby betsafe nie robil z siebie dziadow, i pisal na glownej stronie promocji ze mejla trzeba wyslac do 18. Oni napisali to w terms and conditions do ktorego link byl wielkosci mrówki.
dobrze ze pusciłem emaila przed 18 bo tak to lipa ale teraz czekamy na bonusa i piszcie kto dostał;)

sting 0

sting

Użytkownik
dostał juz ktos za Strzelcow 10 euro ? dalem na Dzeko, a kasy jeszcze nie ma. Ktos sie pytal czy byl zwrot za Biathlon- był ???? jak nie masz to napisz do supportu.

E 0

esik

Użytkownik
Warunki obrotu piszą w regulaminie 5x po kursie nie mniejszym niż 2,ja też nie dostałem jeszcze , a czas do 24h.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Poczekamy ilu osobom tak napisza. W regulaminie pisze tylko,ze musi byc wyslana do 18:00 .To co to kogo obchodzi ,ze nie przeczytali????
pisałem do suportu napisali mi ze dostane bonus ale czekac trzeba do 48h poczekamy zobaczymy

E 0

esik

Użytkownik
Ja wysłałem wczoraj z rana teraz pytam się u bukmachera czy mają takiego maila , piszą ,że nie odnotowali wpływu!Śmiech na sali!

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Ja wysłałem wczoraj z rana teraz pytam się u bukmachera czy mają takiego maila , piszą ,że nie odnotowali wpływu!Śmiech na sali!
masz kopie emaila na poczcie w folderze wysłane? to powiedz ze ozesz im przesłac screena

Do góry Bottom