>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jimmyjump&piopawlowski

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
4.3.2015

Dzisiaj poleciałem z faworytami, chociaż boję się o Burnley, które lubi remisować:

Liverpool - Burnley 1 1.36 - Liverpool teraz w formie, powinni wygrać. Walczą o puchary.✅
West Ham - Chelsea 2 1.61 - jakoś jestem spokojny o Chelsea w tym meczu. Zobaczymy jak to będzie.✅
QPR - Arsenal 2 1.53 - to będzie mecz walki, ale goście skromne 0:1 powinni ugrać.✅
Man. City - Leicester 1 1.25 - widzę tutaj pewne zwycięstwo gospodarzy✅

AKO: 4.22✅✅✅

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
7.3.2015

Dzisiaj idę w stronę gości

Deportivo - Sevilla X2 1.29✅
Stomil - Bytovia X2 1.55⛔
Lokeren - Anderlecht X2 1.28✅

AKO: 2.57⛔⛔⛔

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Witam,

dzisiaj o godzinie 18:30 zostanie rozegrane ostatnie spotkanie 30 kolejki w Serie B. Zmierzą się ze sobą zespoły Modeny oraz Catanii, zajmujące odpowiednio 14 i 21 miejsca w tabeli ligowej. Mój typ jest w głównej mierze oparty na statystykach, ponieważ przy takim typie, nie można podać zbyt wielu sportowych argumentów - nie mają one zbyt dużej racji bytu.
Temat wygląda następująco - Drużyna dzisiejszego gościa (Catania) na tą chwilę zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli z 30 punktami. Bilans meczy wyjazdowych na tą chwile nie jest imponujący (0-3-10), choć ostatnie dwa spotkania z drużynami, usytuowanymi wyżej od dzisiejszego rywala, mogą napawać drużynę gości optymizmem . Zagrali u siebie z 7 drużyną ligi Spezia (2-2) oraz na wyjeździe z 11 Bari (1-1), więc dzisiaj idealny moment na 3pkt. Kolejnym argumentem na przełamanie może być fakt, że drużyna Catanii nie wygrała do tej pory na stadionie dzisiejszego rywala, przegrywając dwukrotnie.
Przejdźmy teraz do argumentów statystycznych, które prowadzą do mojego typu na dzisiaj. Argument jest w zasadzie jeden i każda z drużyn nie wypełniła go przez 29, dotychczasowych kolejek. Temat dotyczy łamańca HT/FT - Modena/Catania. Modena spośród wszystkich możliwych typów łamańca (a jest 9 możliwych konfiguracji na zrobienie łamańca) ani razu w tym sezonie nie stworzyła takiego łamańca - Zwycięstwo/Porażka. Z kolei drużyna Catanii nie stworzyła w tym sezonie (29 kolejek) łamańca Porażka/Zwycięstwo. Myślę, że dzisiejszy mecz może spowodować, że obydwie drużyny wypełnią misję i mój typ padnie:

@ Modena/Catania HT/FT (34,00) Bet365⛔⛔⛔

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
11.3.2015

Gramy dalej.

Chelsea - PSG 1 2.00 - Chelsea pokazała z przebiegu pierwszego meczu, że jest lepszą drużyną i dlatego stawiam na ich zwycięstwo. Podejrzewam skromne 1:0, ale również jak PSG uda się coś strzelić to nie wykluczam overa w tym meczu. Tak czy siak myślę, że Chelsea wygra mecz rewanżowy.⛔

Grodig - Sturm Graz 2 2.40 - tutaj pójdę w stronę gości, którzy są ekipą wyjazdową, chociaż zanotowali 2 ostatnie porażki na wyjazdach i myślę, że nadszedł czas na wygraną z drużyną, która dostaje bęcki od kogo popadnie. Kurs zachęcający i ciężko nie zagrać tego meczu. Ciekawa rzecz jest z gośćmi, którzy jak wygrywa,przegrywa czy remisuje to do zera ???? ✅

Bayern awans 1.10 - na podbicie kursu.✅

AKO: 5.28⛔⛔⛔

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
17.3.2015

Monaco - Arsenal Arsenal rożne handi -2 2.20 - liczę, że będą atakować. Nie mają nic do stracenia.✅

Atletico - Bayer Atletico awans 2.37 - Będzie ciężko. Liczę na wygraną gospodarzy, ale nie wykluczam dogrywki.✅

AKO: 5.21✅✅✅

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
konsekwentnie stawiam na FIX w spotkaniu drużyny Catania. Catanii jak dotąd, w spotkaniach ligowych nie udało się wygrać meczu, kiedy przegrywali I połowę.

Natomiast dorzucę również, takie samo zdarzenie na przeciwnika Catanii, którym będzie drużyna Varese. Tutaj z kolei zagram w odwrotną stronę, aniżeli w typie powyżej, bo mój typ to FIX: Catania/Varese. Drużyna Varese do tej pory również nie zanotowała takiego FIX-a.

Podsumowując:

1 typ).
WŁOCHY: SERIA B
Varese vs Catania @ Varese/Catania HT/FT (26,00)⛔⛔⛔

stawka: 1,35 pln⛔⛔⛔
buk:Bet365
EW:35,10 pln

2 typ).
WŁOCHY: SERIA B
Varese vs Catania @ Catania/Varese HT/FT (41,00)⛔⛔⛔

stawka: 1,30pln⛔⛔⛔
buk:Bet365
EW:53,30pln

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Wykorzystanie BONUSA...
FRANCJA: Ligue 1
Monako v St Etienne @ St Etienne lub remis (1,90):zwrot:
AUSTRIA: Erste Liga
FC Liefering v SV Horn @ over 2,5 + BTS (2,00)✅✅✅
HOLANDIA: Eerste Divisie
FC Volendam v FC Twente @ over 1,5 gola w HT (2,00)✅✅✅
POLSKA: Tauron Basket Liga
Rosa Radom v King Wilki Morskie Szczecin @ Rosa Radom -11,5 pkt (1,54)✅✅✅

Kurs:11,80
Buk:Bet365
Stawka:7,35pln✅✅✅
EW:86,79pln
Zakład zamknięty wczesniej: 43,4 pln ✅✅✅

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Ja zagrałem tak:
Monaco - St Etienne 1 1.90
Ipswich - Bournemouth over 1,5 1.28
Wattens - innsbruck (AM) 1 1.22
Emelec - Deportivo Cuenca 1 1.25
AKO: 3.74

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Wczoraj trąbiłem w pracy o meczu Pescara vs Brescia (HT/FT) 1/2 po kursie @Bet365 41,00.
Wynik jaki padł, każdy może sobie sprawdzić... No nic wybrałem inny mecz, na przełamanie, któregoś z zespołów Varese v Catania - NIESTETY :)
Pozdrawiam i trzymam kciuki #piopawlowski

Do góry Bottom