>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jimmyjump&piopawlowski

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
24.12.2014

Włoska na święta...

Vicenza - Livorno X2 1.36✅
Spezia - Lanciano over 1.5 1.40✅
Crotone - Frosinone over 0.5 1.07✅

AKO: 2.04✅✅✅

Zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów...

Otrzymane punkty reputacji: +1
piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
28.12.2014

Dzisiaj widzę dwa mecze, które można spróbować zagrać po dobrym kursie i jest duża szansa, że wejdą:

West Ham - Arsenal 2 2.10 - taki kurs biorę w ciemno. Zero strzałów West Ham&#39;u na bramkę w meczu Chelsea? Gram Arsenal, który może ma dużo kontuzji, ale mają grajków, którzy spokojnie powinni w tym meczu pokazać wyższość nad gospodarzami i co najważniejsze Wenger wystwia podobny skład w każdym meczu.✅

QPR - Crystal Palace 1 2.55 - Gospodarze są mocni u siebie i umieją grać z goścmi, którzy złapali dołek formy. Dla QPR będzie świetna okazja aby na chwilę odskoczyć od strefy spadkowej, dlatego &quot;jedyneczka&quot; po zacnym kursie.⛔ Nie dali rady. Determinacja gości zwyciężyła... ????

AKO: 5.35⛔⛔⛔

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
31.12.2014

PHI76 - Golden State (PHI78 +22HA) 1.44⛔
Toronto - Portland over 209 1.90⛔
Katar - Oman 1X 1.36✅

AKO: 3.72⛔⛔⛔

Szczęśliwego Nowego Roku 2015!!!

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
5.1.2015
Burnley - Tottenham 2 DNB 1.33
Lazio - Sampdoria over 1.5 1.36
Xanthi - Panthrakikos over 1.5 1.33
Balikesirspor - Trabzonspor 2 DNB 1.22
AKO: 2.93

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Co do meczu Barcelony to mam pewne obawy czy gospodarze tak szybko i przyjemnie odprawia z kwitkiem drużynę Elche. Myślę, że największym zagrożeniem dla Barcelony jest - Sama Barcelona. Ostatnio można sporo poczytać o konflikcie jaki jest w tej drużynie. Druga rzecz to kiepska forma chociażby Iniesty, który poza kręceniem się z piłką w kółko nie daje zbyt wiele drużynie. Narastający konflikt samych piłkarzy (Iniesta vs Messi). Ostatnia już rzecz to pourlopowa siesta, która nie opuściła jeszcze niektórych zawodników.
Myślę, że trzeba uważać na stawianie mocno overowych wyników oraz czystego konta drużyny Barcelony. Elche co prawda do tej pory w meczach H2H nie strzeliło bramki ale w maju 2014 potrafili urwać punkty gospodarzom po bezbramkowym remisie.
Myślę, że ciekawym rozwiązaniem na ten mecz może być:
Elche +3AH @ 2,100 Bet365⛔⛔⛔ niestety, moja pomyłka

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Witam,
W dniu jutrzejszym na boisko Premier League wybiegną zespoły, które zajmują odpowiednio 19 i 16 miejsce. Istotną kwestią dla mojego typu jest to, jak wygląda strzelanie bramek obydwu drużyn. Otóż: Drużyna Burnley w meczach na swoim boisku mają bilans bramkowy 7:12 na 10 meczy, które rozegrali w tym sezonie na swoim boisku. Jeśli chodzi o drużynę QPR to bilans bramkowy meczy na wyjeździe wygląda następująco 4:22 na 9 rozegranych meczy na boisku przeciwnika.
Jutro przewiduję bardziej mecz walki aniżeli &quot;BRAMKOBICIE&quot;. Burnley postarało się o strzelenie 5 bramek w ostatnich dwóch spotkaniach ligowych, które rozegrali na wyjeździe, co może oznaczać na pierwszy rzut oka, że potrafią strzelać bramki. Dodatkowo trzeba zwrócić uwagę na fakt, z kim te bramki strzelali (dwa mecze wyjazdowe) - Newcastle (będące w całkiem fajnej formie ostatnio) oraz The Blues (nie trzeba przedstawiać). Drużyna gości w dwóch ostatnich spotkaniach zaliczyła również 2 remisy (1:1 i 0:0) ale były to drużyny trochę lepsze od przeciwników jutrzejszych gospodarzy. Myślę, że jutro QPR łatwo skóry nie sprzeda a mecz będzie raczej przypominał walkę dwóch równorzędnych drużyn, które mają problemy ze strzelaniem bramek (u siebie/na wyjeździe). Dlatego proponuję zagrać w jutrzejszym spotkaniu:
Burnley v QPR @ under 2,5 (1,75) Bet365⛔⛔⛔

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Kupon z 5.1.2015 nietrafiony przez Xanthi to próbujemy dalej:
11.1.2015 (dzisiaj zagrałem w STS)
Inter - Genoa 1 1.65 - widać, że Podolski odmienia tą drużynę, więc wygrana gospodarzy.
Lyon - Toulouse 1 1.57 - po wpadkach faworytów, nadarza się idealna okazja do podgonienia z punktami.
Man.Utd - Southampton 1 1.82 - walka w górze tabeli. Gospodarze łapią formę (są teraz katem na własnych śmieciach) i wypadało by odkoczyć bezpośredniemu rywalowi.
Barcelona - Atletico M. rożne over 9.5 1.80 - na początku myślałem o X2, ale tak naprawdę wszystko się może tutaj wydarzyć. Obie drużyny będą atakować i liczę na rożne.
AKO: 8.49

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Witam,
dzisiaj zaglądam do zaplecza Eredivisie, ponieważ mamy tam bardzo ciekawe spotkanie. Drużyna obecnego lidera Nijmegen wybiera się do ostatniej drużyny w lidze Waalwijk. Na pierwszy rzut oka mecz wydaje się &quot;lokatą&quot;, bo kurs jaki proponują nam buki to ~1,35. Moim zdaniem taki kurs, w takim meczu to bardziej &quot;podpucha&quot; niż &quot;lokata&quot;. Już wyjaśniam dlaczego:
Przede wszystkim tego typu mecze (lider z czerwoną latarnią) często kończą się zaskakująco, ludzie wpychają kasę bukom a tu psikus :). Może i mało racjonalny argument ale można sobie prześledzić takie spotkania w innych ligach i zobaczymy, że to dość popularna forma zarobku dla buków.
Druga rzecz to już aspekt sportowy. Drużyna gospodarzy pierwszy mecz po przerwie zagrała z wiceliderem i na własnym boisku ograła Rodę 3:0 (!). Fakt jest taki, że Roda ewidentnie nie lubi grać na boisku Waalwijk. Z kolei pierwszy mecz po przerwie drużyny Nijmegen to porażka 3:0 z 3 siłą Eerste Divisie. Dzisiaj liczę na niespodziankę i to, że Nijmegen jeszcze nie jest w optymalnej formie, aby zacząć wygrywać max to remis, co mogą ugrać, dlatego polecam zagrać:
Waalwijk vs Nijmegen @ 1X 3,20 Bet365⛔⛔⛔

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
31.1.2015

Chociaż luty dopiero kh z jimmyjump postanowiłem dzisiaj zagrać taki kupon:

Leverkusen - Dortmund X2 1.57✅
Roma - Empoli 1 1.50⛔
Crystal Palace - Everton X2 1.50✅

Jeszcze do pomyślenia są mecze Waasland (1X), Cambuur, że strzeli gola...ale to moje propozycje...

Ach ta Roma...co za śmierdziele ????

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
1.2.2015
Idzie luty, czas kupić buty ????
Academica - Martimo 1X 1.57
Arsenal - Aston Villa Arsenal over 1.5 1.36
Vitesse - Ajax X2 1.55
AKO: 3.32

Do góry Bottom