>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jimmyjump&piopawlowski

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Witam,

dzisiaj w lidze Portugalskiej odbędzie się spotkanie drużyn z dolnej części tabeli tj. Setubal vs Academica. Chciałbym zwrócić Waszą uwagę na kilka ciekawych faktów statystycznych, które następnie przekładają się na propozycję mojego typu. Statystyka dotyczy skuteczności. Otóż, drużyna dzisiejszych gości ma ogromny problem ze strzelaniem bramek w swoich meczach. Na dzień dzisiejszy ich bilans to 12-27, co daje skuteczność bramkową w 19 meczach, rozegranych do tej pory na poziomie 0,63 bramki na mecze (!!). Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to wygląda to jeszcze gorzej 0,33 bramki na mecz.
Dlatego na dzisiaj proponuje zagrać;
Setubal czyste konto - TAK @ 2,25 Bet365✅✅✅

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
10.2.2015

Po chwilowej przerwie, gdzie mi kompletnie typy nie wchodziły, spróbuję zagrać dzisiaj takie mecze, gdzie licze na przerwanie złej serii...

Hull - Aston Villa X2 1.60⛔
Exeter - Cambridge Utd. 1X 1.40✅

AKO: 2.23⛔⛔⛔

PS: Trzymajcie kciuki...

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
12.2.2015
Coś na noc:
Nacional - Palestino 1 1.50
Flamengo - Cabofriense 1 1.25
Wenezuela - Honduras over 2.5 2.00
AKO: 3.75

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Zagrane w ziemniaku :cool: (STS)
Westerlo vs Genk @ Westerlo lub remis (1,50)⛔⛔⛔????
Creteil vs Valenciennes @ remis (3,20)✅✅✅:cool:
Pierikos vs AEL Larisa @ Pierikos lub remis (2,25):razz:✅✅✅
Karsiyaka vs Ankaraspor AS @ Karsiyaka lub remis (1,60)✅✅✅:cool:
Ligety T. (USA) @ TOP3 (1,40)✅✅✅:;/:
Kurs:24,19
Buk:STS
Stawka:5pln⛔⛔⛔
EW:106,43pln

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Zaczynamy wychodzić na zero, a to już dobrze...

17.2.2015

Cardiff - Blackburn BTS Tak 1.80 - goście nie powinni przegrać, zwłaszcza po ograniu Stoke w pucharze Anglii, ale coś czuję, że gospodarze też coś ustrzelą, dlatego taki typ.✅

Szachtar - Bayern 2 1.40⛔

AKO: 2.52⛔⛔⛔

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
W drugim, dzisiejszym meczu LM zmierzą się ze sobą drużyny Basel i Porto.
Chciałbym przytoczyć ciekawą statystykę dotyczącą drużyny Porto. Otóż drużyna z portugalii w tej edycji LM ma najlepsza statystykę strzelanych bramek w drugiej połowie rozegranych do tej pory meczy - 6 bramek po przerwie, strzelili BATE, 3 bramki Bilbao i 3 bramki Shaktarowi.

Tak to wyglądało w fazie grupowej i liczę, że ta passa zostanie podtrzymana w dniu dzisiejszym, dlatego mój typ to:

@ Porto strzeli w II połowie 1,80 Bet365✅✅✅

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
19.2.2015

Dzisiaj liczę na bramki ofensywnych drużyn:

Wolfsburg - Sporting over 2.5 1.65⛔
Tottenham - Fiorentina over 2.5 1.85⛔

AKO: 3.05⛔⛔⛔

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Wracając z pracy, odwiedziłem Ziemniaka (STS) - takie przemyślenia co do dzisiejszych kilku zdarzeń...

PSV vs Zenit St. Petersburg @ PSV lub remis (1,32)⛔⛔⛔
Anderlecht vs Dynamo Moskwa @ Anderlecht lub remis (1,38)✅✅✅
Tottenham vs Fiorentina @ Tottenham lub remis (1,29)✅✅✅
Wolfsburg vs Sp. Lizbona @ BTS - yes (1,70)⛔⛔⛔
Guingamp vs Dynamo Kijów @ under 2,5 (1,50)⛔⛔⛔
V. Zurich vs Cannes @ Zurich -11,5pkt (1,80)✅✅✅
Aalborg vs FC Brugge @ Brugge strzeli w obydwu połowach (3,25)✅✅✅
Ajax vs Legia @ Legia strzeli w 2 połowie (2,05)⛔⛔⛔

Kurs:71,86
Buk:STS
Stawka:5pln
EW:316,18pln (po odjęciu podatku)

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Europejska
Godzina: 19:00
Spotkanie: Aalborg vs FC Brugge
Typ: FC Brugge over 1,5 gola✅✅✅
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Witam,

dzisiaj zmagania w 1/32 Ligi Europy. Postanowiłem wziąć pod lupę powyższy mecz. Jak wiadomo z jednej strony mecz może budzić pewną niewiadomą, jeśli chodzi o dzisiejszych gospodarzy. Drużyna Aalborg, nie rozegrała do dnia dzisiejszego, żadnego spotkania o punkty, ponieważ liga Duńska, rozpoczyna zmagania dopiero w najbliższy weekend. Do tej pory możemy opierać się na meczach kontrolnych, które rozegrali. Niestety nie wygląda to optymistycznie, ponieważ z rozegranych meczy kontrolnych, wygrali tylko jedno spotkanie z norweskim zespołem, który jest średniakiem swojej ligi. W lidze Aalborg, będzie zaczynał, zajmując 6 miejsce (w środku stawki) z bilansem meczy u siebie 4-3-2 (bramki 10-5).
Zupełnie w innej sytuacji znjaduje się Brugge. Rozegrali do tej pory 8 spotkań, w tyym pucharowe i wygląda to naprawdę dobrze. Obecnie zajmują 1 miejsce w lidze z przewagą 4 punktów nad Anderlechtem. strzelają bardzo dużo bramek ich bilans to 61-25, co jest najlepszym wynikiem w lidze. Mecze wyjazdowe to 28-14, w rozegranych do tej pory 13 meczach wyjazdowych. Liczę na min. 2 bramki drużyny Brugge.

powodzenia

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
...przeglądam sobie statystyki polskiej Ekstraklasy i trafiłem na dość ciekawy typ na jutrzejszy dzień. Typ dotyczy meczu Korona Kielce vs Legia Warszawa
konkretnie, chodzi o statystyki dotyczące rzutów rożnych obydwu drużyn.
Legia Warszawa ma najwyższą średnią meczową dotyczącą rzutów rożnych, na 20 meczy, rozegranych do tej pory, średnia rzutów rożnych, które &quot;nabija&quot; na swoim przeciwniku Legia to 6,85.
drużyna z Kielc ma natomiast średnią &quot;nabijanych&quot; na swoim przeciwniku rzutów rożnych w meczu na poziomie 5,10.
jeśli zsumujemy obydwie średnie, wyjdzie nam, że w tym meczu powinno paść, co najmniej @ 12 rzutów rożnych.
Ja jednak proponuję obniżyć tą linię do poziomu:
over 9 RR (1,53) Bet365
Propozycja zagrania jeszcze jednego zdarzenia w tym meczu:
@ Legia Warszawa strzeli w II połowie @ 1,57 Bet365
typ oparty na Ekstraklasowych statystykach, które mówią, że drużyna Legii Warszawa strzeliła do tej pory w drugiej połowie 27 bramek (15 bramek, do tej pory, strzelili w 1 połowach).
Drużyna Korony Kielce straciła do tej pory 16 bramek w II połowie na 31 strzelonych w ogóle (15 bramek stracili w 1 połowach).

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
23.2.2015

Dzisiaj wziąłem analizy kolegów i wybrałem dwa takie meczyki:

Anderlecht U19 - Barcelona U19 1X 1.80✅
Ergotelis - Atromitos 1X 1.80⛔

AKO: 3.24⛔⛔⛔

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Dzisiaj o godzinie 16:00 rozpocznie się mecz w League One, w którym to spotkają się drużyny Bristol City vs Rochdale.
Co ciekawego jest dla tego spotkania, że zwróciło moją uwagę? W tym spotkaniu bardziej mi chodzi o statystykę dotyczącą drużyny gości. Rochdale jest liderem wśród drużyn, które strzelają najwięcej bramek w meczach wyjazdowych. Do tej pory w 15 rozegranych meczach wyjazdowych strzelili 33 bramki, co daje średnią ponad 2 bramki na mecz. Można powiedzieć, że dzisiaj nie będą mieli łatwego zadania do strzelenia choćby nawet jednej bramki, ponieważ grają z liderem. Nic bardziej mylnego, ponieważ potrafili strzelić dwie bramki takim drużynom jak Swindon (2:3), Milton Keynes (2:2), więc jak widać, potrafią strzelić dwie bramki czołówce.
W pierwszym meczy, między tymi drużynami padł remis 1:1, natomiast było to na Spotland gdzie drużyna Rochdale nie imponuje już taką skutecznością.
Ostatnie 3 mecze drużyny Rochdale (2 mecze na swoim stadionie i 1 mecz na wyjeździe) to brak zdobyczy 2 bramkowej, natomiast drużyna Bristol City, ostatnie 3 meczach, 2 bramki straciła tylko raz, więc dzisiaj liczę na sporo bramek oraz głównie na poniższy typ:

Rochdale over 1,5 gola @ 3,75 Bet365⛔⛔⛔

Do góry Bottom