>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

R 0

rcposag

Użytkownik
Witam od 03/04 16:09 idzie wypłata z konta jeton na konto Revolut. Wszystko dobrze wpisane tak jak kolega powyżej tylko bic do polskiego konta wykazywał mi na Revolut REVOGB2LXXX więc taki wpisałem.

Nazwa i adres banku
Aion S.A. Spolka Akcyjna Oddzial w Polsce
Dobra 40, 00-344, Warszawa, Poland

Załączniki

D 3,1K

damian09

Użytkownik
Po prostu będzie trzeba się zaznajomić z tym na jakiej zasadzie będzie funkcjonować CRS dla portfeli elektronicznych. Dokładniej dla firm które działają na zasadzie Electronic Money Institution. Pożyjemy, zobaczymy a nie od razu panika.

kombajn 349,9K

kombajn

Użytkownik
Dokładnie-bez paniki???
Twój e-portfel od 1 stycznia będzie wysyłać informacje do fiskusa. Jeśli wysyłasz/otrzymujesz pieniądze z/do e-portfela, urząd skarbowy będzie o tym wiedział. Jeśli wygrywasz/przegrywasz u bukmachera, us też będzie wiedział. Więc to, co tutaj robią, to kontrolowanie pośrednika na wypadek, gdyby pozostały jakieś grosze.
Bardziej chodzi chyba o pokera online (w Polsce jest zakazany...)?
Nie ma żadnej potrzeby zamykania portfela. Tym bardziej, jak masz ognivo/komornika na karku....

R 0

rcposag

Użytkownik
Siema , mam nadzieję że teraz nic nie popsułem, ostatnio odwaliłem i Bic dałem Brytyjki i tak wtopiłem 1,250.
Chce się upewnić czy teraz będzie git bo już słabo stracić 1800. Jak poprzednio 1250 poszło gdzieś w świat.
jak coś to wysyłałam z jettona na Revolut

Załączniki

Do góry Bottom