L 2,7K loozer22 Użytkownik Poniedziałek o 12:30 #1321 A co to jest curva bo chyba z obiegu wypadłem, i długo jakoś się czeka na fizyczną kartę?
135,2K xamon Użytkownik Poniedziałek o 13:34 #1322 D damian09 A ile można dziennie/ miesięcznie wypłacać z bankomatu ? Podnieśli coś limity? Bo jakiś czas temu kojarzę, że było chyba 300 euro czy coś takiego na dzień.
D damian09 A ile można dziennie/ miesięcznie wypłacać z bankomatu ? Podnieśli coś limity? Bo jakiś czas temu kojarzę, że było chyba 300 euro czy coś takiego na dzień.
135,2K xamon Użytkownik Poniedziałek o 13:37 #1323 loozer22 napisał: To co można robić tą wirtualna skoro nie da się podpiąć do google żeby wypłacać w bankomacie albo płacić telefonem w sklepie Kliknij aby rozwinąć... Płacić w necie za zakupy jakiekolwiek.
loozer22 napisał: To co można robić tą wirtualna skoro nie da się podpiąć do google żeby wypłacać w bankomacie albo płacić telefonem w sklepie Kliknij aby rozwinąć... Płacić w necie za zakupy jakiekolwiek.
D 5,1K damian09 Użytkownik Poniedziałek o 18:02 #1324 L loozer22 aplikacja Curve w której podpinasz karty. Poczytaj są recenzje na necie, pierwszy plan trochę biedny funkcjonalnie ale darmowy. xamon wiem tyle co Ty czyli limit 300€/dzień. Może da się podnieść przez support, nie sprawdzałem.
L loozer22 aplikacja Curve w której podpinasz karty. Poczytaj są recenzje na necie, pierwszy plan trochę biedny funkcjonalnie ale darmowy. xamon wiem tyle co Ty czyli limit 300€/dzień. Może da się podnieść przez support, nie sprawdzałem.