Witam, poczytałem trochę forum i czekam na zlecenie pierwszej wypłaty do poniedziałkowego popołudnia - pierwszy raz będę wypłacał - na swoje konto bankowe (Manual Bank Transfer), ktoś tutaj napisał o jakieś weryfikacji konta bankowego - rozumiem czy należy do mnie etc. Ja potwierdzałem swój adres za pomocą wyciągu to może to im wystarczy? W tej zakładce "Karty i konta" powprowadzałem sobie moje dwa rachunki PLN i EUR w Banku Millenium.
Jak wygląda weryfikacja konta? Znowu wyciąg się wysyła?
Zależy mi żeby kasę mieć absolutnie najpóźniej w środę przed południem to będzie 3 x 15k albo jeden w euro - 10 k - ale to może przypał to raz a dwa między subkontami w jettonie tzn. przelew pomiędzy moim PLN a moim EUR w jettonie mogę dokonać tylko poprzez tą "Giełdę"??? czy tak?? a tam znowu limit 2000 PLN - zapewne jednorazowy - ktoś tego używał w ogóle - tutaj to się już chyba nie czeka na żadną akceptacje itp??
Ktoś tam wyżej napisał, żeby jednorazowo wypłacić sobie na konto bankowe 30k - jednorazowo to się chyba nie da - można dwa razy po 15 000. Czy oni mają kolejne statusy i zwiększanie limitów jak ecopayz?
Widzę, że naprawdę różnie jest u nich z oczekiwaniem na akceptację przelewu a i post wyżej widzę, że również z samą realizacja przelewu może być różnie.
I tak jest progres bo kilka lat temu z jakiegokolwiek portfela na konto bankowe czekało się minimum te 5 dni.