fazesky 15 minut?!?!? To pewnie niezła awanturę na support uprzednio zrobiles... i potraktowali Ciebie wyjątkowo. Ja wczoraj po raz pierwszy wypłacałem Manual Bank Transfer, zleciłem chwilę po 12, w samo południe. Kasa na koncie dnia następnego czyli dzisiaj na pierwszej sesji księgowania.Po tygodniu zacząłem się dobijać do supportu i w końcu ktoś się zajął moją sprawą. Sprawdzili i rzeczywiście wystąpił błąd po ich stronie, zwrócili mi środki na konto Jetona i powiedzieli, żebym jeszcze raz zrobił wypłatę.
Update
polecam korzystanie z ich wypłat trustly, bo kasa po 15 minutach i bez opłat przynajmniej u mnie
Pytanie do osób, które mają spięty swój Jeton z ING Bank Śląski - przechodzą wam może szybciej wypłaty? Tzn w innych dziwnych godzinach niż sesje księgowania przychodzących? Tak jak ktoś wcześniej w wątku napisał - Jeton na polski rynek operuje kontem w ING - zatem przelew niejako wewnętrzny z ING na ING powinien rzeczywiście przechodzić w czasie rzeczywistym. Oczywiście najpierw musi być przemielony w samym Jetonie.
Ostatnia edycja: