machlak
Użytkownik
A jaka prowizja? Ja mam w Millennium bank jak coś konto.Ja zaządałam wypłatę z portfela na kartę w weeeknd. Wczoraj o 17:54 mi zaakceptowali, dziś po 12 już mialam kasę.
A jaka prowizja? Ja mam w Millennium bank jak coś konto.Ja zaządałam wypłatę z portfela na kartę w weeeknd. Wczoraj o 17:54 mi zaakceptowali, dziś po 12 już mialam kasę.
czyli prowizja za wypłacanie kartą jeton z bankomatów,to tylko 17 zł? Ludzie w tym temacie wcześniej pisali,że pożerało im setki złotych prowizji i odradzają korzystanie z tych kart, więc już nic nie rozumiemMiałam 639 euro, w historii pisze : debit 279,82 (1317 zł) wiec to ta moja wypłata bo wpisałam 1300 do wypłaty + prowizja 17, a zostało 358,46 euro. jeśli ktoś umie to policzyć, to enjoy Ja nie jestem dobra z matmy
dzięki
w jakim buku grałeś?Pierwsza płatność już za mną.
Śmiało mogę polecić jetona!
Wplacilem 400zl.
Przy wpłacie cashback 1%. Dostałem 4 zł gratis. Mała rzecz a cieszy
Ugralem 1490zl. Postanowiłem wypłacić na konto bankowe. W moim przypadku pko. Wypłacałem w piątek. Pieniądze dotarły dopiero wczoraj (poniedziałek), ale to mi nie przeszkadzało. Przelew na konto 1490zl. Nic nie odciągnęli i to mi się spodobało. Muchbetter pobierał jakieś 40zl w przypadku wypłaty 1500zl.
Nic tylko grać
Takpamieta ktos jak tam u nich weryfikacja przebiegala?
Kamera byla?
22Betw jakim buku grałeś?
o nie nie, użera, tylko ja nie umiem tego policzyć <pali buraka ze wstydu>czyli prowizja za wypłacanie kartą jeton z bankomatów,to tylko 17 zł? Ludzie w tym temacie wcześniej pisali,że pożerało im setki złotych prowizji i odradzają korzystanie z tych kart, więc już nic nie rozumiem