Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie mozesz chyba wybrac zdarzen tylko na dzisiaj tylko wszystko musisz sam szukac recznie. Ale juz nie pamietam, bo gralem tam troche temu ale jak 2 razy wszedlem na HH i mi 2 razy nic nie dali to przestalem.
Witam. Zeby nie zakladac nowego tematu napisze tutaj; czy mozna na Jetbull zalozyc 2 konto? chodzi mi o to czy 2 bracia, ktorzy mieszkaja pod tym samym adresem moga miec osobne konta? czy nie bedzie problemow z wyplata?
Mam takie pytanko. Otóż moja zabawa z Jetbull zaczeła sie od zdrapki. Na dzień dzisiejszy mam już 70 zł. Czy wpłacając 90 zł na moje konto będe mógł wypłacić całość? Czy ktoś już tak zrobił ?
Czy jak wpłacę z moneybookers te 20 Euro to znaczy, ze Tylko tam mogę je wypłacić?
Czy potem znowu musze je jakoś obracać czy nie?
pozdrawiam
Kto już wypłącił z tego buka pieniądze bez żadnych problemów.
Jetbull - problem
Mam problem, zarejestrowałem się u nich, dostałem link do zdrapki, ale nie mogę nic wygrać. Jak zrobić żeby wygrać coś w tej zdrapce? Na stronie normalnie pisze że promo dalej aktualne. Wie ktos?? :-?
Mam problem, zarejestrowałem się u nich, dostałem link do zdrapki, ale nie mogę nic wygrać. Jak zrobić żeby wygrać coś w tej zdrapce? Na stronie normalnie pisze że promo dalej aktualne. Wie ktos?? :-?
Wczoraj sobie obstawiłem Francjawłochy w hokeja dałem na francje , nigdzie niemogłem znalesc wyniku rano patrze na moje konto na jetbull i kupon przegrany dobra szukam wyniku i co sie okazuje Francja wygrał 3-2 a ja mam kupon przegrany hehe
nie poleca tego buka złodzizeje
Witam , musze się pochwalić wygrałam w zdrapce wejściowej 250 zł:-D , super jest ten Jetbull rozdaje pieniądze.Teraz musze jakoś je rozmnożyć:spokodfhgfhozdrawiam