>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jetbull

A 0

agna

Użytkownik
mam pytanie, jak długo się czeka na kase od Jetbull.Poprosiłam o wypłate 4 dni temu,musze czekac te 10 dni czy dostane wczesniej. Dzieki

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie mozesz chyba wybrac zdarzen tylko na dzisiaj tylko wszystko musisz sam szukac recznie. Ale juz nie pamietam, bo gralem tam troche temu ale jak 2 razy wszedlem na HH i mi 2 razy nic nie dali to przestalem.

laner 92

laner

Użytkownik
Witam. Zeby nie zakladac nowego tematu napisze tutaj; czy mozna na Jetbull zalozyc 2 konto? chodzi mi o to czy 2 bracia, ktorzy mieszkaja pod tym samym adresem moga miec osobne konta? czy nie bedzie problemow z wyplata?

A 0

agna

Użytkownik
Cześć jestem nowa i nie bardzo znam się na zakładach i kursach . Słyszałam ze jetbull ma dobre kursy, warto tam grać. Dzieki :)

M 0

marek_kochas

Użytkownik
Mam takie pytanko. Otóż moja zabawa z Jetbull zaczeła sie od zdrapki. Na dzień dzisiejszy mam już 70 zł. Czy wpłacając 90 zł na moje konto będe mógł wypłacić całość? Czy ktoś już tak zrobił ?

M 0

marcys

Użytkownik
Czy jak wpłacę z moneybookers te 20 Euro to znaczy, ze Tylko tam mogę je wypłacić?
Czy potem znowu musze je jakoś obracać czy nie?
pozdrawiam
Kto już wypłącił z tego buka pieniądze bez żadnych problemów.

sidney 4

sidney

Użytkownik
Jetbull - problem
Mam problem, zarejestrowałem się u nich, dostałem link do zdrapki, ale nie mogę nic wygrać. Jak zrobić żeby wygrać coś w tej zdrapce? Na stronie normalnie pisze że promo dalej aktualne. Wie ktos?? :-?

midel 189

midel

Użytkownik
Mam problem, zarejestrowałem się u nich, dostałem link do zdrapki, ale nie mogę nic wygrać. Jak zrobić żeby wygrać coś w tej zdrapce? Na stronie normalnie pisze że promo dalej aktualne. Wie ktos?? :-?
Może przez to, że połowa polskich psów i 1/3 kotów mają tam konto zablokowali promocję dla Polaków ?

szu__ 0

szu__

Użytkownik
Wczoraj sobie obstawiłem Francja włochy w hokeja dałem na francje , nigdzie niemogłem znalesc wyniku rano patrze na moje konto na jetbull i kupon przegrany dobra szukam wyniku i co sie okazuje Francja wygrał 3-2 a ja mam kupon przegrany hehe
nie poleca tego buka złodzizeje

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Ja już z tamtąd wypłaciłem żadnych problemów nie było.Wpłaciłem 20 euro poczekałem 2 tygodnie i wypłaciłem całość czyli 110 euro ????

Do góry Bottom