Jedyne co przychodzi mi na myśl:
Robimy zakład za swoją kase wpisujemy kod, a pozniej dostajemy freebeta o identycznej wartości jak wcześniejszy zakład z kodem*.
To jednak nie centerbet , że dali freebet i można było postwić ...tu chyba trzeba najpierw wpłacić postawić zakład , a dopiero później użyć freebet do takiej kwoty na ile otrzymaliśmy kod.
Tak samo myśle jak kolega wyżej.
A na jaki adres wysylacie tego maila bo ja dostalem ten błędny kod wyslalem im juz 2 maile by dali poprawny, jeden rano drugi z 2 godz temu i nadal bez odzewu.
Ja dostałem maila, że przyznano mi 5 GBP. Ale, że konto ma w EUR to jednak zgarnąłem 5 EUR. :jezora: Ale kod z e-maila zadziałał elegancko, zakład już zawarłem za ten freebet. :spokodfhgfh:
Wystarczy zobaczyć jak mają przetłumaczoną stronę na polski, istny majstersztyk - przepuścili przez translator i gitara gra ????
Jeszcze dwie wady:
- brak możliwości wyłączenia rozliczeń które przesyłają na mail (nie dostrzegłem takiej opcji),
- brzydka szata graficzna (interfejs) ktory raczej nie przyciąga nowym graczy
kurde chcialem dzis zrealizowac freebeta a tu misze ze kod zostal uzyty lol...
czy ktos mial moze taka sytuacje i napisal do nich?? jak tak to co odpisali?? dali nowy kod??
Szanowny Kliencie.
Tu posyłamy Wasz unikalny kod - klucz do zakładu - Za darmo. Wystarczy przepisać go do rubryki na kuponie kontrolnym, który znajdziecie na każdej stronie sekcji Zakłady sportowe.
Wasz kod to: fbb-bc18a8
19 PLN
Wiele szczęścia życzy
team Jetbu ll.com .
To dzis dostałem