>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jetbull freebet 5 Euro??

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jedyne co przychodzi mi na myśl:
Robimy zakład za swoją kase wpisujemy kod, a pozniej dostajemy freebeta o identycznej wartości jak wcześniejszy zakład z kodem*.

*niepotwierdzone żadnymi badaniami.

bodi 70

bodi

Użytkownik
To jednak nie centerbet , że dali freebet i można było postwić ...tu chyba trzeba najpierw wpłacić postawić zakład , a dopiero później użyć freebet do takiej kwoty na ile otrzymaliśmy kod.
Tak samo myśle jak kolega wyżej.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Też dostałem i działa 19 PLN,
w historii jest napisane że został aktywowany bonus czyli trzeba bedzie obrócić

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Jeśli ktoś dostał tego maila z {code} to wystarczy napisać do supportu na stronie i zaraz odsyłają na maila prawidłowy kod ;)

radek03 90

radek03

Forum VIP
A na jaki adres wysylacie tego maila bo ja dostalem ten błędny kod wyslalem im juz 2 maile by dali poprawny, jeden rano drugi z 2 godz temu i nadal bez odzewu.

A 0

a-rod

Użytkownik
Ja dostałem maila, że przyznano mi 5 GBP. Ale, że konto ma w EUR to jednak zgarnąłem 5 EUR. :jezora: Ale kod z e-maila zadziałał elegancko, zakład już zawarłem za ten freebet. :spokodfhgfh:

radek03 90

radek03

Forum VIP
z tym jetbullem to jest juz smiech na sali, owszem przyslali mi freebet ale jak chce zawrzec zaklad to pisze ze kod zostal wykorzystany????

L 147

luminat

Użytkownik
To sie strasznie wysilili ???? ...każdemu mieli dać po 5 Euro.Zresztą nigdy ich nie odbierałem jako dobra Firma.
Wystarczy zobaczyć jak mają przetłumaczoną stronę na polski, istny majstersztyk - przepuścili przez translator i gitara gra ????
Jeszcze dwie wady:
- brak możliwości wyłączenia rozliczeń które przesyłają na mail (nie dostrzegłem takiej opcji),
- brzydka szata graficzna (interfejs) ktory raczej nie przyciąga nowym graczy

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
kurde chcialem dzis zrealizowac freebeta a tu misze ze kod zostal uzyty lol...
czy ktos mial moze taka sytuacje i napisal do nich?? jak tak to co odpisali?? dali nowy kod??

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Szanowny Kliencie.
Tu posyłamy Wasz unikalny kod - klucz do zakładu - Za darmo. Wystarczy przepisać go do rubryki na kuponie kontrolnym, który znajdziecie na każdej stronie sekcji Zakłady sportowe.
Wasz kod to: fbb-bc18a8
19 PLN

Wiele szczęścia życzy
team Jetbu ll.com .
To dzis dostałem:p

M 0

montepaschi

Użytkownik
pod kuponem masz pole Kod bonu czy coś w tym stylu i tam wpisujesz
ja przed 2h dostałem 2 kody ale jaja:-D czy Wy też dostaliście po 2 kody ??

Do góry Bottom