>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

jazda na skuterze bez uprawnień ?? konsekwencje

pablo-09 0

pablo-09

Użytkownik
jakieś trzy tygodnie temu ale policja była u kumpla wczoraj ;/ w razie wu jeszcze jutro z kumplami obgadamy może pójdziemy do tego pałera co jest jego las żeby sie dogadać wkońcu też człowiek ;/
Heh.. A kumpel ma przesrane u starych ?

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
jego starzy powiedzmy są bardziej wyrozumiali ...... powiedzili że ma nauczke z tym że on może wrócić do domu naj**any bo jak wróci to wie że jego matka i ojciec też tacy są więc luz a ja jestem jakby to powiedzieć z dobrego domu ;]

matex 0

matex

Użytkownik
hehe, śmiesznie to zabrzmiało: jak wróci naj*ny to to wie ze rodzice tez tacy są ????

tezz iałem kilka przypałow, chociaz obyło się bez ciągana po posterunkach chociaz blisko było

Sc0rp0w - trzymamy kciuki za ciebie !!

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no więc tak w telegraficznym skrócie ????
postanowiłem sprzedać żółwia stepowego.. wystawiłem go na allegro. Cena końcowa dobiła 250 pln. w piątek rano (30 marzec 2007, moje urodziny ???? ) zadzwoniłem do gościa który wygrał aukcję że może jutro przyjeżdżać po zwierza. siedze w domu godzina około 13 gram w pesa i domofon.. wstałem odebrać &quot;dzień dobry policja&quot; no oczywiscie otworzyłem.. poszedłem dalej grać w pesa i powiedzialem mamie żeby otworzyła bo nie usłyszałem kto ???? . 3 suki wchodza pytaja sie mojej starszej czy jest matka piotra z. ona oczywiscie tak i ze maja nakaz przeszukania by znalesc zolwia a ze zolwik siedzial przy drzwiach nie bylo zadnych problemów. powiedzieli ze grozi za to do 5 lat wiezienia bo jest to zwierze egzotyczne i jeszcze bez papierów czy jakis tam certyfikatów cites. no i rozsiedli sie z atlasem żółwi i szukali przed 15 minut jaki to gatunek. no i wkońcu znaleźli i powiedzieli zebysmy sie ubrali bo pakują mnie i starsza do polżera na komisariat (miałem 16 lat) pojechalismy na komende tam oczywiscie wydzial dla nieletnich i sie mnie pyta o date urodzenia ???? ( jak już wczesniej wspominalem był 30 marzec moje urodziny).
no to ja grzecznie odpowiadam 30 marzec 1991. A on taki wkurwiony.. nie żartuj sobie tylko date urodzenia podaj.. no więc ja jeszcze raz 30 marzecz 1991.. a on na to &quot; oooo to wszystkiego najlepszego&quot; spisali wersje wydarzen najpierw mamy potem moja.. oczywiscie w protokule było że rodzice nie wiedzieli o tym ze go sprzedawalem bo takto oni ponieśliby konsekwencje.. a w rzeczywistosci oczyywiscie wiedzieli ze go sprzedaje ???? powiedzieli ze przyjdzie powiadomienie z sądu bo musi się odbyć sprawa sądowa.. i powiedzial zebym w poniedzialek przyszedł na komisariat żeby....... zrobić mi odciski palców i zdjęcia. przyszedł list z sądu że sprawa jest któregoś tam dnia a jeszcze wczesniej bez zapowiedzin przyszedł do mnie kurator sądowy powypytywać o wszystkie rzeczy.. oczywiście chciała zobaczyc moj pokój a tam rozpiździel jak cholera.. no i poszedłem na sprawę sądową.. ozcywiście pani sędzina uśmiała się i powiedziala ze pierwszy raz ma sprawe zwiazana z ekologią czy jakoś tam ???? całe szczęście ze nie dostałem kuratora tylko sprawa została umożona.. mam kartoteke na policji do 18 roku życia.. całe szczęscie ze nie bede mial nic w papierach nasrane po 18! no i tak to się skończyło wszystko ????
http://fakty.interia.pl/newsroom/news/co-zrobic-z-zolwiem,892801
hahaha dobre ???? jak sie interia dowiedziala ? ????

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
robiliśmy grzybek na ogniskuo było sporo biwa sporo ludzi ponad 50sobó no i w tym grzybku przykryty plandeką itp było 4 kolumny normalnie impreza gdzieś do 2 do póki zgoda nie zaliczyli wszyscy ....

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
heh widze ze temat zszedl na ciekawsza droge ???? szkoda ze nie wiem nic o tym co chce wiedziec ???? ????

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
No kolo jak to wioska to jeździj nikt sie nie przyje**e po mojemu policja jak widzi skuter a nie jedzie od szybciej jak 60km/h to nic ci nie zrobi bo niby po co cie mają zatrzymywać pozatym odpowiedź już dostałeś ???? pozdro

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
ziolo a jakbyś chciał koniecznie sprzedać tego żółwia ?
dokładnie nie wiem.. no oczywiście na czarno mógłbym go opchnąć ale tego nie zrobię :-D już jest zarejestrowany w powiecie. dowiadywałem się nawet, że nie mogę..... oddać tego żółwia do zoo jak bym chcial :-? całe polskie prawo!

sieku 31

sieku

Użytkownik
KK nie przewiduje odpowiedzialności odszkodowawczej... czyli 2 sprawy może wam założyć. Karną o kradzież i to się skończyć może kuratorem i cywilną [zostanie rozstrzygnięta zgodnie z karną] o odszkodowanie i to zapłacą starzy.
Straszne cieć z tego sąsiada!
Opowieść o żółwiu rulezzz ????

snap8 12

snap8

Użytkownik
KK przewiduje grzywne w przypadku gdy wartośc skradzionego drzewa nie bedzie przekraczała jakiejś tam kwoty. Oczywiście zgodnie z polskim prawem wraz z grzywna sąd może zasądzić kare pozbawienia wolności lub jej ograniczenia , ale to was nie dotyczy.
Wszystko zalezy czy dojdzie do sprawy , lepiej dla was żeby nie doszło.
W tym przypadku jeśli dojdzie do sprawy oczywiście będzie brany pod uwage środek łagodzący wynikający z wieku Scorpowa

sieku 31

sieku

Użytkownik
KK przewiduje grzywne w przypadku gdy wartośc skradzionego drzewa nie bedzie przekraczała jakiejś tam kwoty. Oczywiście zgodnie z polskim prawem wraz z grzywna sąd może zasądzić kare pozbawienia wolności lub jej ograniczenia , ale to was nie dotyczy.
Wszystko zalezy czy dojdzie do sprawy , lepiej dla was żeby nie doszło.
W tym przypadku jeśli dojdzie do sprawy oczywiście będzie brany pod uwage środek łagodzący wynikający z wieku Scorpowa
grzywna nie ma charakteru odszkodowawczego. może ich czekać sprawa z KC.

J 0

jabolek

Użytkownik
no więc tak w telegraficznym skrócie ????

postanowiłem sprzedać żółwia stepowego.. wystawiłem go na allegro. Cena końcowa dobiła 250 pln. w piątek rano (30 marzec 2007, moje urodziny ???? ) zadzwoniłem do gościa który wygrał aukcję że może jutro przyjeżdżać po zwierza. siedze w domu godzina około 13 gram w pesa i domofon.. wstałem odebrać &quot;dzień dobry policja&quot; no oczywiscie otworzyłem.. poszedłem dalej grać w pesa i powiedzialem mamie żeby otworzyła bo nie usłyszałem kto ???? . 3 suki wchodza pytaja sie mojej starszej czy jest matka piotra z. ona oczywiscie tak i ze maja nakaz przeszukania by znalesc zolwia a ze zolwik siedzial przy drzwiach nie bylo zadnych problemów. powiedzieli ze grozi za to do 5 lat wiezienia bo jest to zwierze egzotyczne i jeszcze bez papierów czy jakis tam certyfikatów cites. no i rozsiedli sie z atlasem żółwi i szukali przed 15 minut jaki to gatunek. no i wkońcu znaleźli i powiedzieli zebysmy sie ubrali bo pakują mnie i starsza do polżera na komisariat (miałem 16 lat) pojechalismy na komende tam oczywiscie wydzial dla nieletnich i sie mnie pyta o date urodzenia ???? ( jak już wczesniej wspominalem był 30 marzec moje urodziny).
no to ja grzecznie odpowiadam 30 marzec 1991. A on taki wkurwiony.. nie żartuj sobie tylko date urodzenia podaj.. no więc ja jeszcze raz 30 marzecz 1991.. a on na to &quot; oooo to wszystkiego najlepszego&quot; spisali wersje wydarzen najpierw mamy potem moja.. oczywiscie w protokule było że rodzice nie wiedzieli o tym ze go sprzedawalem bo takto oni ponieśliby konsekwencje.. a w rzeczywistosci oczyywiscie wiedzieli ze go sprzedaje ???? powiedzieli ze przyjdzie powiadomienie z sądu bo musi się odbyć sprawa sądowa.. i powiedzial zebym w poniedzialek przyszedł na komisariat żeby....... zrobić mi odciski palców i zdjęcia. przyszedł list z sądu że sprawa jest któregoś tam dnia a jeszcze wczesniej bez zapowiedzin przyszedł do mnie kurator sądowy powypytywać o wszystkie rzeczy.. oczywiście chciała zobaczyc moj pokój a tam rozpiździel jak cholera.. no i poszedłem na sprawę sądową.. ozcywiście pani sędzina uśmiała się i powiedziala ze pierwszy raz ma sprawe zwiazana z ekologią czy jakoś tam ???? całe szczęście ze nie dostałem kuratora tylko sprawa została umożona.. mam kartoteke na policji do 18 roku życia.. całe szczęscie ze nie bede mial nic w papierach nasrane po 18! no i tak to się skończyło wszystko ????

http://fakty.interia.pl/newsroom/news/co-zrobic-z-zolwiem,892801
Kur** czytam i nie mogę uwierzyć o_O Sorry ale ta nieudolność prawa polskiego i kretynizm zakutych pał w białych kaskach co stoją często między nami na meczach na buforze to coś co sprawia, że mi się nóż w ręku otwiera. Kur** mojego brata i jego narzeczoną napadają na dworcu z 30cm tasakiem, zapier**** na psy jak dziki osioł, a oni na pałę zrobili jakieś przesłuchanie i tyle sprawy. Wracam z dworu ( w sumie z popijawy ???? ) patrzę, za blokiem stoi 3 nieletnich i sączy bronki, za rogiem 2 metry dalej policja maltretuje żulów żeby te swoje jabcoki, odskocznie od świata, wyrzucili do kosza. Wracamy z dyskoteki, połowa towarzystwa pijana, kolega ma katar i rzucił na ziemię chusteczkę, lodówa wjechała jakby się paliło i go spisali... Organizujemy marsz na mecz legalnie zarejestrowany w urzędzie miejskim to policyjnych fur 15, a w międzyczasie pewnie jakiś frajer opier***la starszą panią z torebki w centrum. Nie ma to jak zająć się sprawami ratującymi ludziom życie, takimi jak sprawa w sądzie za sprzedaż swojego własnego żółwia nabytego legalnie ???? To co on ma tego żółwia wpier**lić za przeproszeniem na obiad?
Jak czytam takie brednie o tych zakutych łbach to mi ciśnienie skacze. Mam wrażenie, że ta cała policja to jacyś deportowani upośledzeni...

Do góry Bottom