podpisuje sie pod tym dwiema ręcoma i nogamy :grin: Ciechan mistrzostwo swiata :]Z niepasteryzowanych dobry jest browar Ciechan. Posiadaja w swojej ofercie Ciechan Wyborny 6,2% i Mocny 7,8%. Takze maja fajne piwko Ciechan Miodowy. Juz od paru lat staram sie kupywac ten trunek ale jest tylko w wybranych sklepach. Ostatnio bardzo zasmakowalo takze dla mnie niepasteryzowane z browaru Łomża. A z ogolnodostepnych to raz tyskie raz lech od czasu do czasu zywiec ????
ostatnio coś Leżajsk zmienił smak ,najprawdopodobniej partia,tak samo Specjal.Ja klasyki: Tyskie i Żubr.
Piłem 2szt. Leżajska - świetne piwo.
Panowie, są jakieś fajne promocje w supermarketach na browarki? Bo trzeba by było zrobić zapasy ????
Przy zakupie 6 piw Lezajsk dostajesz skrzynke z uchwytem na te piwa :razz:Ja klasyki: Tyskie i Żubr.
Piłem 2szt. Leżajska - świetne piwo.
Panowie, są jakieś fajne promocje w supermarketach na browarki? Bo trzeba by było zrobić zapasy ????
w każdym punkcie to jest?Przy zakupie 6 piw Lezajsk dostajesz skrzynke z uchwytem na te piwa :razz:
Nie wiem, raczej nie, raz sie tylko z tym spotkałem. Był plakat z informacją.w każdym punkcie to jest?
No właśnie, do niedawna Perła była dla mnie najlepsza. Teraz jej smak znacznie gorszy ????Ostatnio Perła strasznie się popsuła. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Kiedyś podobna sytuacja była z Tatrą gdzie Tatra nie dość , że tania to i super w smaku a poźniej lipa się zrobiła. Tak teraz Perła mi nie podchodzi , no chyba że Perła export z puszki to spoko leci