dziś kupiłem Heinekena dużego dawno go nie piłem i Ci powiem że jest gorszy niż kiedyś ale i tak da radę wypić ????Ja piłem przeważnie Lecha, ale od jakiegoś roku mi przestał smakować, trudno mi powiedzieć dlaczego, ale już nie tykam.
Od czasów zlotu piję Heinekena, tam jakoś zakosztowałem znaczniej i przypadł mi do gustu.
Nie przepadam za Tyskim, Dębowym Mocnym.
To po ile Ty kupujesz? U nas w mieście ceny zróżnicowane od 2-2,80 zł. - za butelkę 0.33 to wcale nie jest jakoś specjalnie tanio (w sklepach są np. promocje na Żubry 0.5 za 1,80 zł. sztuka).tak Samo jak Noteckie Ciemne -> świetne i nie sugerujcie się niską ceną, bo jest niska
dziś kupiłem Heinekena dużego dawno go nie piłem i Ci powiem że jest gorszy niż kiedyś ale i tak da radę wypić ????
Czuć zapach ????Mnie cały czas smakuję tak samo, ale ostatnio mam tak, że ciągle czuje jakby w browarze była znana używka z Holandii i mimo, że nie palę to nie wiem czemu mi się z tym kojarzy.Ale ogólnie najbardziej mi smakuje.
Widziałem, że Ted pytał czy nie jest mi szkoda, nie zastanawiałem się nad tym bo zawsze jakoś na niego mam i jak jest tylko możliwość to tylko jego piję .
No dokładnie to.Czuć zapach ????
W Koronie-Realu u nas Gniewosz Ciemny: 1.69 (bez kaucji ofc.), a Noteckie Ciemne 1.79 :] I także 0.33l. Jak dla mnie to cena w ogóle nieadekwatna do jakości piwa, ale cóż trzeba brać jak dają.To po ile Ty kupujesz? U nas w mieście ceny zróżnicowane od 2-2,80 zł. - za butelkę 0.33 to wcale nie jest jakoś specjalnie tanio (w sklepach są np. promocje na Żubry 0.5 za 1,80 zł. sztuka).
Ooo. Wlasnie mialem o nia pytac bo kierownik w sklepie mnie pytal czy zamowic (ogolnie polowa zamawianej Perly schodzi dzieki mnie ;-) wiec musial zapytac). Jutro zdegustuje.Najnowsza nowość z Lublina - PERŁA NIEPASTRYZOWANA, pyszna jest, polecam!