Od czasu do czasu sie wypije jak nie ma sie kasy, ale jednak wyborowa i mocne lepsze. Ja jednak polecam Corone(Meksykansa) nie Łomzyńską bo to odpady z Exporta, Wyborowej i Mocnego tak samo jak Zloty Kur. Potem Miller, Heineken i LeszekKto lubi Łomże Export???
ja tam warke czerwoną lubię, a desperados to raczej dla bab, smakuje jak oranżada ????Tyskie, Żywiec, Strong. Desperados, Freeq też lubię wypić mimo że "babskie" ????
warka czerwona, Pilsner, Heineken
W delikatesach "Bomi" znajdziesz albo w "Piotrze i Pawle" w którymś kupowałem.jak bylem nad morzem lubialem tankowac Bossman,ki w Krk ich ie ma ????
Ta warka to najgorsze piwo jakie piłem chyba, strasznie mi nie smakujeja tam warke czerwoną lubię, a desperados to raczej dla bab, smakuje jak oranżada ????
Corona, bardzo dobre piwo. Piłem je będąc w Anglii. Niestety w Polsce go jeszcze nie spotkałem.Od czasu do czasu sie wypije jak nie ma sie kasy, ale jednak wyborowa i mocne lepsze. Ja jednak polecam Corone(Meksykansa) nie Łomzyńską bo to odpady z Exporta, Wyborowej i Mocnego tak samo jak Zloty Kur. Potem Miller, Heineken i Leszek
Ja dzis pilem, zobaczylem w sklepie i przypomnialem sobie ze na FB ma fame, dobre ale bez zadnych rewelacji.Kto lubi Łomże Export???
Dla mnie jakikolwiek strong to nie piwo juz ale to pewnie przez to ze uwielbiam czeskie i slowackie (slabsze od naszych) piwa, albo pije piwo albo ide w wyzsze procenty, bez kompromisow, nigdy nie pije piwa po to by sie naj... (czasem sie zdarza mimowoli :razz ???? Jak juz mam mocne piwo pic to porter, ale rzadko.Warka Strong, Okocim Strong i Tatra Strong ???? Generalnie wszystko co strong bo wolę wódkę i bimber ????
A tak btw to nawet nie wiedziałem, że Desperados to jest piwo ???? To z polski jest w ogóle?