No musisz sie dowiedziec.czy sa jakies testy czy cos takiego.to wiesz w danym klubie moze byc inaczej.Spokojnie napewno od 16 lat mozna grac bo pewnie mniej nie masz.A więc pytanie jak w temacie. Czy, żeby grać w jakimś klubie B-klasowym, albo wyżej trzeba się przejść na trening jakiejś drużyny i do trenera zagadać czy jak? No i od ilu lat można grać?
Ta Raszówka koło Legnicy :?:Ok dzięki za wszystkie wiadomości. Zobaczymy co będzie dalej ???? W czwartek mam pierwszy trening drużyny Huzar Raszówka.
jak masz talent to teraz będzie program "mam talent " na TVN , zgloś się ????korzystając z tematu, ja mam prawie 19 lat i od jakiś 2 lat nie mogę się zmusić aby pójść do klubu, czy nie jest jeszcze za późno? Jestem pewien że mam talent tylko żeby sie pokazać światu muszę gdzieś grać, w moim mieście są 2 kluby: Elana Toruń (3 liga polska) i Pomorzanin Toruń (5 liga). Kolega mi mówił że do Pomorka dostane się na spokój ale z Elaną będzie trudniej bo nigdy nie grałem w juniorach. Czy istniałaby możliwość że np. w okresie przygotowawczym przed nowym sezonem przyjęliby mnie na okres próbny czyli na kilka treningów?
Jeśli nie grałeś wcześniej lub miałeś dłuższą przerwę to będzie ciężko. Nie nastawiaj się że bez pracy coś osiągniesz, będziesz musiał nadrobić elementy fizyczne i techniczne. Inne są mniej ważne które nadrobisz w klubie. Zacznij trenować sam i ćiężko pracuj. Aha i moja rada na boisku musisz walczyć, walczyc i jeszcze raz walczyć. Trenerzy uwielbiają jak zawodnik walczy do upadłego, nie możesz odpuszczać ania na sekundę jak pokażesz walkę już zaistniejesz w ich oczach.korzystając z tematu, ja mam prawie 19 lat i od jakiś 2 lat nie mogę się zmusić aby pójść do klubu, czy nie jest jeszcze za późno? Jestem pewien że mam talent tylko żeby sie pokazać światu muszę gdzieś grać, w moim mieście są 2 kluby: Elana Toruń (3 liga polska) i Pomorzanin Toruń (5 liga). Kolega mi mówił że do Pomorka dostane się na spokój ale z Elaną będzie trudniej bo nigdy nie grałem w juniorach. Czy istniałaby możliwość że np. w okresie przygotowawczym przed nowym sezonem przyjęliby mnie na okres próbny czyli na kilka treningów?