Z całym szacunkiem, ale absolutnie się z Tobą nie zgadzam:jezora:Masz 7% szans, żeby ten cel osiągnąć. Słownie siedem procent. Tak więc lepiej będzie, jak pójdziesz sobie kupić loda na wypasie i delektując się jego smakiem cieszyć się, że nie straciłeś tych 4 zł.
Jeżeli jesteś nastolatkiem, który ma 4 zł i potrzebuje 50 zł, a nie jest ekspertem bukmacherki, to nawet nie próbuj.
Pestka? Wiec rozumiem, ze skoro z 4 zl zrobienie 50 to pestka, to rownie latwo z 400 zl zrobisz 5000 tysiecy? a z 4000 tysiecy 50000? Skoro to taka pestka, to po co ludzie pracuja, tyraja po 12 godzin dziennie za 1000 zl miesiecznie, skoro mozna sobie latwo i przyjemnie u buka zarobic?A gdy zadowalającą sumą dla Ciebie jest 50 pln to moim zdaniem pestka (
Obliczył to w bardzo łatwy sposób. Żeby z 4 zł zrobić 50, trzeba trafić ako 12,5 (na jednym kuponie, bądź łącznie na kilku oddzielnych). Prawdopodobieństwo trafienia takiego kursu po uwzględnieniu marży buka to właśnie około 7%. Czyli uda się to jednej na czternaście osób.Z całym szacunkiem, ale absolutnie się z Tobą nie zgadzam:jezora:
Po pierwsze dlaczego akurat te 7%??? tak sobie wpisałes, czy obliczyłes?
Jeżeli zrobienie z 4 zł 50 to dla Ciebie pestka i potrafiłbyś to zrobić w ponad połowie przypadków prawdopodobnie jesteś najlepszych typerem sportowym na świecie. Gratuluję!A gdy zadowalającą sumą dla Ciebie jest 50 pln to moim zdaniem pestka
Moja propozycja - zrób z wirtualnych 4 zł grając u bukmacherów 50 zł. Jak Ci się uda, to ja Ci płacę 300 zł. Jak Ci się nie uda, to Ty mi płacisz 100 zł. Eksperyment możesz powtarzać ile razy zechcesz. Możemy też dodać do kwoty zakładu jedno zero. Nawet dwa.A gdy zadowalającą sumą dla Ciebie jest 50 pln to moim zdaniem pestka (oczywiscie przy odrobinie szczęscia).
ja przyjme taki zakład.założe temat i bede grał od 4 blach do 50 zl wwchodzisz w to?Moja propozycja - zrób z wirtualnych 4 zł grając u bukmacherów 50 zł. Jak Ci się uda, to ja Ci płacę 300 zł. Jak Ci się nie uda, to Ty mi płacisz 100 zł. Eksperyment możesz powtarzać ile razy zechcesz. Możemy też dodać do kwoty zakładu jedno zero. Nawet dwa.
To co, gramy? Przecież dla Ciebie to pestka, a 300 zł masz na czysto.
zaden interes, zaklady wygra ale pieniadze to zobaczy 'jak swinia niebo'... tak uczy doswiadczenie, niech najpierw obie strony kase przeleja na konto MB kogos zaufanego dla obu stron (np. ModTeam) a pozniej realizuja zakladPewnie że się da, ale powiedzie się jednemu na 10, także dla ghs taki zakład to bardzo dochodowy interes, nieźle kombinuje ????
Ech, to chyba oczywiste, że powtarzać zakład, a nie próbę. Tak to można dojść do dowolnej wielkiej kwoty, kwestia wyłącznie czasu.ale napisał przeciez, że możesz powtarzać ile razy zechcesz
to nie wiem czy tak dobrze kombinuje, raczej zrobił promocje na forum
jak jest sztywny to dotrzyma słowa, juz bez dodawania zer, bo sie nie wypłaci chłopak
nie ma systemów niestety, trzeba znać sie,mieć farta i trafiać meczesmieszne sa niektore posty ???? piszecie ze malo realne, doradzacie strategie hehe itp itd. Kiedys gralem tylko kupony po 2,3,5zl i czasem z jednego kuponu za 2zl wygrywalo sie 50-100zl.
jak oczywiste? to chyba dla ciebie.ja to odczytalem jako wiele prob zrobienia z 4 blach 50 zl . proponuje liczbe prób 10 i bez wplat do modow.poprostu jak ktos sie nie wywiaze z zakladu jest forumowo/hazardowym smieciem i tyle.satysfakcja tez sie liczy bo o hajsie od ghs-a to nawet nie licze ze by sie wylacil????Ech, to chyba oczywiste, że powtarzać zakład, a nie próbę. Tak to można dojść do dowolnej wielkiej kwoty, kwestia wyłącznie czasu.