Camilla P.
Forum VIP
adamo80 czy Ty serio? Jak bez analizy? W ciemno to może być randka, a nie typowanie zakładów Wiesz kiedy grałam w ciemno? Gdy obstawiałam 1gHT. Bo to typowa loteria, padnie gol do przerwy czy nie padnie?Jak i tak gra bez analizy to chyba lepiej tak niż zupełnie na chybił/trafił ...
W przypadku powyższych typowań każdemu spotkaniu zanim wytypuję poświęcam kilka minut.
Przykład ostatni kupon.
Dlaczego Union Espanola? Tylko raz przegrali na wyjeździe z dzisiejszym rywalem, trzykrotnie wygrali, pięć remisów. Długo się zastanawiałam czy nie postawić na remis, ostatecznie uznałam, że w tym sezonie przyzwoicie grają na wyjazdach, mają w lidze dobrą passę. Tymczasem Antofagasta słabo u siebie. Oczywiście to liga chilijska, nie znam poszczególnych zawodników jak w klubach europejskich ale podstawowa "analiza" musi być.
W Egipcie Al-Masry często remisuje na własnym boisku, zwłaszcza z dzisiejszym rywalem. Więc zaryzykowałam podział punktów. Na temat Elfsborga nie będę pisać bo nawet nie ma o czym, powinni sobie poradzić.
Być może to śmieszne "analizy" ale z pewnością nie otwieram strony bukmachera i nie strzelam jak z kałasznikowa. Chociaż może to błąd bo niektórzy często z powodzeniem grają na chybił-trafił.