>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

j,will only NBA picks

j.will 150

j.will

Użytkownik
Los Angeles Lakers - 7.5 - Portland Trail blazers typ 1 kurs 1.91 stawka 250j

Otrzymane punkty reputacji: +2
j.will 150

j.will

Użytkownik
Apropo dzisiejszych spotkań generalnie bez niespodzianek byki stoczyły wyrównany mecz z denver czego mozna bylo sie spodziewać generalnie nie podejmowalem sie typowania zwycięzcy ale zaluje ze nie Dalem po dobrym kursie handi dodatnie na gości. Moze to zabrzmi dziwnie ale ciesze sie na przyszłość z powodu porazki bostonu. Dlaczego? Kursy na dallas pójdą w dol na ich rywali w górę. Na boston w górę. Skorzystamy
Liczyłem na łatwiejszą przeprawe Orlando ale meczu nie oglądawszy moge przypuszczać ze zapewne Van Gundy znowu coś kombinował z ustawieniem. Goldeny dla mnie sa ciągle zagadką ponoć wczoraj urazu nabawił się ellis więc bedzie mozna przeciwko nim grac. Memphis wygrało z Suns rewanżując się za porażke na parkiecie słońc którą miśki zapewniły sobie na własne życzenie - prowadzili 1pkt i mieli piłke na 0.5sek do końca meczu. Niemożliwe? nie dla Rudy&#39;ego Gay&#39;a

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Boston przegrał na własne życzenie na 2 minutyprzed końcem mieli 5 punktów przewagi i od tego czasu nic nie skończyli, żadnej akcji. Jakby tego było mało i zamiast grać na czas to poszli na wymianę ciosów i w 40 sekund było po przewadze... Dallas wygrało dzięki Novitzkiemu, który konczył prawie wszystkie akcje w koncówce... Wystarczyło skończyć jedną akcje na pięć ostatnich i byłaby wygrana....

j.will 150

j.will

Użytkownik
Los Angeles Lakers (-9) - Minesota Timberwolves (half line) typ 1 kurs 1.90 stawka 1000j
mały tripel na centerbecie
DENVER NUGGETS (+5.5) @ 1.36
CLEVELAND CAVALIERS (+6.5) @ 1.47
UTAH JAZZ (+16.5) @ 1.34

kurs 2.67
stawka 500j

j.will 150

j.will

Użytkownik
Niby dwa na 4 dobrze ale generalnie słabiutko w moim wykonaniu. POpełniłem szkolny bład stawiając nawet ten nizszy handicap na lakersów do połówki.Wygrywali 6pkt niby brakło szczęścia ale ja nie uznaje czegoś taiego jak szczęscie. Można było przewidzec ze lakersi zagrają na 30% gdybym tylko spojrzał w ich terminarz który pokazuje ze kolejny mecz grają w pepsi center z denver które rozwalą w pył. Nie może się stać inaczej jeśli nuggets w 3 kwarcie meczu z Pacers tracą 54pkt. Ewenement na skale światową.Nuggets nie mają obrony i jesli indiana to wykrzystała to lakersi zrobią to z podwójną a nawet potrójną siłą jeśli zagrają na maksa. Clevland wygrana weszło leciutko z Netsami. No może nie wygrana weszła lekko ale powyższy handicap. Hornets w formie Bucks pozytywnie mnie zaskoczyło ofensywą. Jazz pokonali Heat jest to mini sensacja spodziewałem się ,że pokryją handicap +9 ale ze wygrają szczerze oglądając pierwszą kwarte bym się nie spodziewał. moze wreszcie wrócą na swój tor. Dzis kolejne mecze i kolejne typy. WYBACZCIE BŁĘDY ZACHĘCAM DO KOMENTARZY POZDRAWIAM
Orlando Magic - Utah Jazz +11 typ 2 kurs 1.91 stawka 200
San Antonio Spurs winning margin 10.5 over against Clippers kurs 1.50 stawka 400

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
sorki ze zaśmiecam. sam tez zagrałem overka w meczu słońc. jak dla mnie linia bardzo zaniżona - a znając obie ekipy spodziewam sie ok 230-240 pkt. linia rośnie i zapewne wieczorem pęknie 220

j.will 150

j.will

Użytkownik
Houston Rockets - Chicago Bulls typ 2 kurs 2.00 stawka 200j
Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers typ 2 kurs 1.60 stawka 500j

j.will 150

j.will

Użytkownik
Los Angeles Lakers -4.5 - Detroit Pistons kurs 1.53 stawka 1000j
Oklahoma City Thunder -3.5 - Houston Rockets 1.50 stawka 500j

Washington Wizards +17.5 - Boston Celtics kurs 1.49 stawka 1000

j.will 150

j.will

Użytkownik
Dwight Howard over 21.5 points kurs 1.85 stawka 100j - Tobet

Pierwszy raz od dłuższego czasu gram zakład na pojedynczego zawodnika więc zagramy delikatnie. Phoenix bieda pod tablicami licze ze dwight poszaleje

j.will 150

j.will

Użytkownik
Miami Heat ( HTLINE) -6pkt kurs 1.91 stawka 1000j

Milwaukee Bucks (-4) - Philadelfia 76ers typ 1 kurs 1.91 stawka 200j
Boston Celtics (-6.5) - Oklahoma City Thunder typ 1 kurs 1.63 stawka 200j
New Jersey Nets - Sacramento Kings typ 1 kurs 2.50 stawka 100j

j.will 150

j.will

Użytkownik
Orlando Magic kurs 1.50 stawka 100j
Dallas Maverics kurs 2.40 stawka 100j

* stawka najmniejsza gdyż wpisana dopiero przy aktualizacji

j.will 150

j.will

Użytkownik
orlando 1/1 HT FT kurs 1.77 stawka 500j
Chicago Win 1.69 stawka 1000j.
Uwielbiam tą lige orlando -6 w ostatniej kwarcie i podgonili na +1 Howard na 4.2 sek przed końcem. Bullsi przegrywali 14pkt i w drugiej połowie dali sobie rzucic 28pkt ;) kapitalna obrona byków

j.will 150

j.will

Użytkownik
Atlanta Hawks - Toronto Raptors typ 1 kurs 1.85 stawka 250jednosteczek
Utah Jazz -3 kurs 1.50 stawka 500j

no i o to chodzi ???? dzis dobre spotkania jak codziennie w NBA trzeba bedzie sie poważnie zastanowic i podać choć jeden dobry typ.

j.will 150

j.will

Użytkownik
STATYSTYKI LISTOPAD
51 zdarzeń postawionych
33 trafione
18 błędne
skuteczność 65%
16840 jednostek postawionych
20525 wygranych
+ 3685j
yield 21%