>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

j,will only NBA picks

pawoman 3

pawoman

Użytkownik
no ale tez na takich spotkaniach mozna sie wzbogacic bo jak powiedziales nie przywiazuje sie tu wiekszej wagi do wygranej :&gt; skoro gosciu lubi grac nba i ma moze jakies info przed meczem czy cos oraz kase to czemu mialby nie grac :&gt;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No tak, przeciez ja nikomu nie bronie ???? Zapytalem tylko co na ten temat uwaza. Dla mnie tego typu mecze to jednak za duza loteria ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
Nie uwazasz, ze typowanie spotkan przedsezonowych to troche loteria ?? Sporo przeciez gra rezerwowych, nie przywiazuje sie wiekszej wagi do zwyciestwa, sporo jest probowanych nowych rozwiazan taktycznych, personalnych itp. Jednym slowem mecze typowo sprawdzajace w sumie bez wiekszego znaczenia jesli chodzi o wynik dla trenerow, zawodnikow i kibicow...
mysle ze masz racje jednak cżesto i w sezonie zdarzają się mecze które sa loterią. Jednak czesto zdarza się w ekipach młodych ze zawodnicy walczą o miejsce w składzie i na nich mozna stawiać bo zalezy im aby się pokazać w pre-sezonie zdecydowanie odpuszczam stawianie na Lakersów bo to ekipa bardzo doświadczona i oni mogą odpuscić zupełnie ( pierwszy mój typ po 3.00 na minesote siadł w meczu własnie z lakersami )

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35fe8cd554179083.html
Bardzo cenny sukces z dzisiejszego meczu ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
New York Knicks - Washington Wizards typ 1 kurs 1.50 stawka 50jednostek 92;90
Los Angeles Lakers - Utah Jazz Under 202 kurs 1.90 stawka 20jednostek 94 - 99
Dwa mecze na tą nocke. Knicksi w Medison podejmią osłabionych brakiem areasa czarodziejów stawiam na gospodarzy jednak odradzam dużą stawke gdyż nie gwarantuje ze druzyna D&#39;Antoniego jest stabilna i potrafi zagrać 3 dobre mecze z rzedu ( 2 z bostonem) i ten jest trzeci.
Under stawiam w meczu Lakersów generalnie rzadko gram under over ale tutaj nei wydaje mi się by Lakersi dali sobie rzucic 100pkt jak i aby sami 100 lub więcej rzucili. Dwie dobrze broniące ekipy bez zadnych idiotów na rozgrywaczu pokroju Robinsona under daje ???? stawka niska ????
Jak jakies pytania to piszcie gdzie chcecie priv moze być tutaj możecie. Niczego nie wzbraniam

j.will 150

j.will

Użytkownik
New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies -4.5
typ 2 kurs 1.75 stawka 100 wynik 95.5 - 96
typ under 199pkt stawka 20 ( ilośc punktów 187)

( wczoraj wreszcie za rozsądne pieniądze trafiłem under więc dzis ide za ciosem) Hornetsi jeszcze w tym sezonie nie rzucili 100pkt grają fatalnie w ofensywie przeciętnie w defensywie bo tracą też nie dużo. Licze na łatwy under w tym meczu.
Orlando Magic -5.5 - Atlanta Hawks typ 1 kurs 1.75 stawka 100j 102 : 73
Bardzo cieszą kolejne poprawne typy ???? mam nadzieje ze korzystacie panowie

j.will 150

j.will

Użytkownik
Clevland Cavaliers - Philadelfia 76ers typ 1 kurs 1.60 stawka 100j 111:95

Los Angeles Lakers - Utah Jazz typ 1 kurs 1.50 stawka 200j 82 : 74
Los Angeles Clippers - Sacramento Kings typ 1 kurs 1.60 stawka 50j 94:96
Generalnie słaba noc jeśli chodzi o te 3 typy.Najmniej byłem pewny Cavs a oni lekko wygrali. Clippersi osłabieni brakiem Grifina nie wygrali ze słabiutkimi Kingsami a Lakersi czego naprawdę się nie spodziewałem po raz drugi przegrali na własnej hali z Jazz-manami. Duża szkoda bo i stawka na LaL duża poszła.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Utah Jazz -6.5 - Sacramento Kings typ 1 stawka 500 jednostek 74.5 - 71

Toronto Raptors - New York Knicks typ 1 kurs 2.00 stawka 50j 108 : 103

j.will 150

j.will

Użytkownik
Memphis Grizzlies - Detroit Pistons +8 typ 1 kurs 1.55 stawka 100j (sporting Bet)
Denver Nuggets +8- Phoenix Suns typ 1 kurs 1.60 stawka 100j ( sporting bet)

Atlanta Hawks +8 - Charlotte Bobcats typ 1 kurs 1.60 stawka 100j (sporting bet)

j.will 150

j.will

Użytkownik
Sezon Zasadniczy czas zacząć
Portland Trail Blazers (-5) - Phoenix Suns typ 1 kurs 1.70 stawka 100j
- Portland w tym sezonie mają wielkie i co ważne uzasadnione aspiracje zespoł młody ale zgrany rok temu jeśli dopisze im zdrowie wróże im sukcesy na miare Thunder
- phoenix rozwalone totalnie odszedł Amire łata za nim dziury Richardson który staje się kluczowym graczem druzyny Stevie juz nie ten przypuszczam ze więcej szans dostanie młodziutki Dragic który będzie musiał w kolejnych sezonach przejać role Nasha w ekipie. Hedo wiadomo klasowy gracz ale potrzebuje czasu
- Portland u siebie gra bardzo dobrze pokonali w ostatnim meczu pre-sezonu Denver wczesniej Golden State warriors - roy zdrowy do tego Miller Fernandes Oden wróże tej ekipie wiele moze nie raz powalczyc z najlepszymi
- Suns fatalna obrona atak juz nie ten. Coraz mniej atutów po stronie słońc

Houston Rockets (+10) - Los Angeles Lakers typ 1 kurs 1.60 stawka 200j
Nie wierze by w Rocketsi w pierwszym meczu dali się zwyciężyć ponad 10pkt z Lakersami którzy narazie są bez formy. Bryant po operacji zbiera siły i zapewne je bedzie miał wtedy gdy będą one konieczne teraz wiadomo mecz szlagierowy przed lakersami ale nie oszukujmy sie nie są jeszcze w swojej dyspozycji.Rocketsi rozpoczynają sezon z nowymi nadziejami wrócił yao wspierany przez Scole ma dać rackets siłe pod tablicami na obwodzie oni są bardzo mocni jest Budinger Martin Brooks
za drobne spróbuje zwycięstwo Rakiet

Boston Celtics - Miami Heat typ 1 kurs 1.90 stawka 200j.

Krótka piłka. Celtowie mają druzyne Miami ma 2 zawodników + kontuzjowanego Wade. W starciu druzyny na 2/3 zawodników nie zgranych ze sobąstawiam na druzyne.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Hm. Myslisz, ze Lakersi nie dadza rady wygrac wiecej niz 10 z Houston ?? ????
No i meczyk Boston Miami tez troche ciezko wytypowac ???? Choc Miami póki co to sie chyba jeszcze cały czas zgrywa...

j.will 150

j.will

Użytkownik
napisze analizy do tych spotkań niebawem jeśli tylko znajdę na to czas bo pierwszy rok studiów mam i troche mnie szczerze goni cały czas. Zdecydowanie jestem pewny tego co napisałem

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
popieram typy j.will&#39;a
Trail Blazers to mocna i zgrana paka, Suns imo bardzo mocno osłabieni po odejscu Amare&#39;a, niby mają zastępców, ale to nie to samo.
Co do Lakers - uważam, że z każdym rokiem będą grali coraz słabiej, starzeją się, Kobe już nie ten sam co kilka sezonów temu - problemy z kolanami, plecami, wiek i zmęczenie organizmu robią swoje.
Celtics z Miami - powinni wygrać, wielkich roszad w składzie brak, mają ogromny potencjał, choć to już dziadki w większosci - to dla nich ostatni moment na zdobycie upragnionego mistrzostwa. Swoją wartosc znają (może nawet za bardzo) i w pierwszym meczu, a tym bardziej z Miami, będą chcieli się pokazać. A Miami potrzebuje czasu, nie wystarczy sprowadzić gwiazdy do zespołu, trzeba ich wdrożyć do zespołu, muszą się razem ograć.

Do góry Bottom