>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

j,will only NBA picks

money 52

money

Użytkownik
popieram typy j.will&#39;a

Trail Blazers to mocna i zgrana paka, Suns imo bardzo mocno osłabieni po odejscu Amare&#39;a, niby mają zastępców, ale to nie to samo.

Co do Lakers - uważam, że z każdym rokiem będą grali coraz słabiej, starzeją się, Kobe już nie ten sam co kilka sezonów temu - problemy z kolanami, plecami, wiek i zmęczenie organizmu robią swoje.

Celtics z Miami - powinni wygrać, wielkich roszad w składzie brak, mają ogromny potencjał, choć to już dziadki w większosci - to dla nich ostatni moment na zdobycie upragnionego mistrzostwa. Swoją wartosc znają (może nawet za bardzo) i w pierwszym meczu, a tym bardziej z Miami, będą chcieli się pokazać. A Miami potrzebuje czasu, nie wystarczy sprowadzić gwiazdy do zespołu, trzeba ich wdrożyć do zespołu, muszą się razem ograć.

Kobe problemy z plecami,kolanami,kciukiem mial juz w zeszlym sezonie i widziales jak gral,Kobe to klasowy zawodnik wiec o jego forme bym sie nie bal,tak jak ktos pisal na najwazniejsze mecze wroci byc moze jeszcze silniejszy niz w zeszlym sezonie.A Typy generalnie ok oprocz ostatniego.Dodam tylko tyle ze Wade juz jest dawno zdrowy trenuje od poltora tygodnia w sobote odbyl sie jeden z dluzszych treningow i jest wszystko ok tak wiec wielka trojca w pelni zdrowa.Ktos cos pisal o ich zgraniu..pytam kto ma sie zgrywac czolowka najlepszych zawodnikow na swiecie rownie mozna powiedziec ze O Neal musi sie zgrac np.z Rondo ktory jest rozgrywajacym.To samo mozna bylo powiedziec o wielkiej trojce Celtis Allen,Garnet,Pierce.....jak sie okazalo zdobyli mistrzostwo podobnie moze byc z Miami,aczkolwiek Boston nie bez szans i w dodatku graja u siebie dlatego ja wytypowanie zwyciezcy odpuszczam i puszcze jakis overek,pozdro

lexapro 0

lexapro

Użytkownik
Money ale Ty brednie piszesz o tych Heat. Ekipę z Miami można porównać do Realu lub Manchestru City w nogę. Oba klub kupiły masę super zawodników i czy coś wygrały w pierwszym roku grania w takich składach ? Nie, bo w każdej drużynie musi być zgranie i wzajemne zrozumienie. W PreSeason Heat pokazali, że jak narazie do najsilniejszych nie należą i tak pewnie zostanie do play-off. Runda zasadnicza będzie czasem na testowanie różnych wariantów, które w przedsezonowym czasie nie zostały sprawdzone. Jak dla mnie Celtowie powinno to wygrać, a powrót Wade to nie jest w tej chwili taki wielki plus jaki byłby w poprzednim sezonie.

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
Kobe problemy z plecami,kolanami,kciukiem mial juz w zeszlym sezonie i widziales jak gral,Kobe to klasowy zawodnik wiec o jego forme bym sie nie bal,tak jak ktos pisal na najwazniejsze mecze wroci byc moze jeszcze silniejszy niz w zeszlym sezonie.A Typy generalnie ok oprocz ostatniego.Dodam tylko tyle ze Wade juz jest dawno zdrowy trenuje od poltora tygodnia w sobote odbyl sie jeden z dluzszych treningow i jest wszystko ok tak wiec wielka trojca w pelni zdrowa.Ktos cos pisal o ich zgraniu..pytam kto ma sie zgrywac czolowka najlepszych zawodnikow na swiecie rownie mozna powiedziec ze O Neal musi sie zgrac np.z Rondo ktory jest rozgrywajacym.To samo mozna bylo powiedziec o wielkiej trojce Celtis Allen,Garnet,Pierce.....jak sie okazalo zdobyli mistrzostwo podobnie moze byc z Miami,aczkolwiek Boston nie bez szans i w dodatku graja u siebie dlatego ja wytypowanie zwyciezcy odpuszczam i puszcze jakis overek,pozdro
Ale Kobe z każdym następnym sezonem będzie coraz słabszy - w zeszłym sezonie już nie był tym samym KB24 co zawsze, dodatkowo teraz jest po operacji, z jego zdrowiem będzie coraz gorzej. Jak sam napisałes - na najważniejsze mecze być może i wróci, ale czy pierwszy mecz, z Rockets to najważniejszy mecz? Nie sądzę.

money 52

money

Użytkownik
Money ale Ty brednie piszesz o tych Heat. Ekipę z Miami można porównać do Realu lub Manchestru City w nogę. Oba klub kupiły masę super zawodników i czy coś wygrały w pierwszym roku grania w takich składach ? Nie, bo w każdej drużynie musi być zgranie i wzajemne zrozumienie. W PreSeason Heat pokazali, że jak narazie do najsilniejszych nie należą i tak pewnie zostanie do play-off. Runda zasadnicza będzie czasem na testowanie różnych wariantów, które w przedsezonowym czasie nie zostały sprawdzone. Jak dla mnie Celtowie powinno to wygrać, a powrót Wade to nie jest w tej chwili taki wielki plus jaki byłby w poprzednim sezonie.
skoncz...Ty wiesz kto w ogole gral w Miam iw tym pre sezon?Nie wspomne ze Wade wcale nie grał a James z Boshem po 20 minut w dodatku Miller i Eddie House maja kontuzje,nie porownuj mi piłki do kosza bo w piłce gra 11 zawodnikow druznie i nigdzie nie ma 11 gwiazd.A w Bostonie bylo zgranie jak doszli Garnett i Allen do Pierca?odziwo zdobyli mistrzostwo,teraz doszedł James i Bosh,moze to troche wyglada zbyt stronniczo ale twierdze ze Boston to dziadki w porownaniu do Heat i bardzo bym chcial aby oni zdominowali lige

Giba,

&quot;najważniejsze mecze być może i wróci, ale czy pierwszy mecz, z Rockets to najważniejszy mecz? Nie sądzę.&quot;

przeciez pisałem ze zgadzam sie z typem +10 na Rockets:p

j.will 150

j.will

Użytkownik
narazie jest tak jak ma być
na dzis polecam
Boston Celtics - Clevland Cavaliers typ 1 kurs 1.60 stawka 200j
Boston ponownie kapitalnie w obronie. Rondo znakomity jak za najlepszych miesiecy gry w celtach kontroluje tempo gry i popisuje się dwucyfrowymi wskaźnikami asyst na mecz. Pierce jak za najlepszych lat we wczorajszym meczu dostał dwie ważne piłki na trójki i je trafił. Boston wydaje się być bardzo bardzo silną ekipą.Clevland w tym roku to ekipa już nie o półke niższą. To już ekipa z drugiego - przeciwnego &quot;topu&quot; ligi.
Utah Jazz (+5) - Denver Nuggets typ 1 kurs 1.80 stawka 200j

Wierze w Utah. Zagrali bardzo dobry pre-sezon. Pokonali dwa razy z rzędu Lakersów co jest dla mnie wynikiem godnym zauważenia.Niewątpliwie bedzie to trudny mecz dla jazz manów ale utah ma potencjał by powalczyć by zwycięzyć nawet w hali denver, które ostatnio gra nieprzekonywująco - tak przynajmniej było podczas pre-sezonu. Melo ciągle w głowie zapewne ma jeszcze transfer do Nets Billoups w presezonie rzucał po 1-6 zza lini 7.25. Denver będzie bardzo groźne u siebie to jest jest odkrycie ale jeśli Utah ma je pokonać to dzis w nocy będzie miało ku temu bardzo dobrą szanse.
Miami Heat(-5.5) - Philadelfia 76ers typ 1 kurs -1.70 stawka 100
Miami zainaugurowało sezon wczoraj w Boston Garden spodziewaną porażką z Celtami. Widać ze to jeszcze nie jest druzyna, grają pojedyńczy zawodnicy Wade z Jamesem i Hausem rzucają już na poziomie ale Bosh ciągle porusza się jak zagibiony pod tablicami wczoraj miał bodajże 3/9 z gry. Żar niewątpliwie z każdym spotkaniem będzie lepszy mocniejszy bardziej zgrany. Dzis kolej na spotkanie w American Airlaines z 76ers ekpią bardzo słabą wierze ze Miami zareaguje odpowiednio na wczorajsze niepowodzenie i dzis zmotywowane wolą odkupienia wczorajszego niepowodzenia zmiotą philadelfie. 76ers to słaba obrona - rajdy wade jamesa nie powinny natrafiać na żaden opór widze w tym szanse na ogromny plus miami który musi wykorzystać

j.will 150

j.will

Użytkownik
STATYSTYKI
Postawione - 4030 jednostek
Wygrane - 4317 jednostek
Zysk 287jednostek
Typy postawione 38
typy wygrane 20 (52%)
typy błędne 18 (48%)
Yield - 7%

j.will 150

j.will

Użytkownik
Orlando Magic (-13.5) - Washington Wizards typ 1 kurs 1.90 stawka 500j
Pare słów apropos dzisiejszej nocy
- Boston przegrał na własne życzenie miał już +10/11 w końcówce 3 kwarty i zamiast powoli aczkolwiek systematycznie odjeżdzać zaliczali głupie turnovers a clevland to nie jest Nets zeby tego nie wykorzystać. Generalnie nie mam pretensji ???? typ dobry ale boston dał dupy na całej linii.
- Utah Jazz - nie oglądałem ich meczu patrzyłem jedynie co jakis czas na wynik a ten wywoływał u mnie zdziwienie i zastanowienie ilekroc patrzyłem na straty jakie jazz mieli do nuggets w pepsi center. Utah nie podjęła walki. Ten mecz jest dla mnie jedynym rozczarowaniem tej nocy i wynikiem którego bym się nie spodziewał. Kto oglądał mecz i mógłby mi coś zasugerować przed dzisiejszym starciem Jazz - Suns będę niesamowicie wdzięczny za sugestie na privie.
- Miami Heat - tutaj poszło planowo +20pare przez większość częsc meczu warto na nich stawiać ale przeciwko słabiakom bo z silnymi moga mieć jeszcze sporo problemów.Generalnie ostrożność zalecam
- Dallas dobrze zaczęli mecz 16;0 potem dali się dojść i nawet przegrywali jednak Dirk czuwa nad Mavs
- Atlanta Hawks pokazała jaja w pre-sezonie fatalnie słabo beznadziejnie naprzemian a teraz pierwszy mecz sezonu na ekipe memphis która tylko wygrywała w pre-sezonie i jastrzębie górą to się nazywa dobra robota.
- na koniec wisienka na torcie Houston Rockets +5 za 100zł siadło w ostatniej sekundzie meczu ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
Indiana Pacers +5.5 - Charlotte Bobcats typ 1 kurs 1.90 stawka 50j

Atlanta Hawks -3.5 - Philadelfia 76ers typ 1 kurs 1.90 stawka 50j
Orlando Magic - Miami Heat typ 1 kurs 2.30 stawka 200j

Memphis Grizzlies +11.5 - Dallas Mavericks typ 1 kurs 1.90 stawka 100j
Generalnie nie jest fatalnie nie jest nawet źle ale spodziewałem się czegoś więcej. Szkoda Hawks bo zagrali dobry mecz i 1pkt brakło do pokrycia Handicapu ale z tego typu jestem zadowolony bo był definitywnie dobry brakło jednak troszke szczęscia.Co do Orlando to nie jestem zdziwiony ich poorazką wliczałem to w koszty mimo wysokiej stawki, również nie zdziwiłoby mnie gdyby wygrali 30pkt. Niestety często w meczach na dobrych rywali magic stają się tragic. Szkoda ale wyciągniemy z tego wnioski. Cieszy mnie dobrze rozkminione spotkanie misków z Mavs od razu linia handicapu wydała mi się zdecydowanie za wysoka.Z innych spotkań zawiodłem się nieco na kawaleri bo porażka 20pkt z Toronto to troszke przesada.Także w tym meczu popełniłem dużą gafe. Reszta bez niesodzianek

j.will 150

j.will

Użytkownik
Indiana Pacers -5.5 - Philadelfia 76ers typ 1 kurs 1.90 stawka 200
Milwaukke Bucks -5.5 - Charlotte Bobcats typ 1 kurs 1.90 stawka 100

San Antonio Spurs - New Orleans Hornets +9 typ 2 kurs 1.90 stawka 100
Jestem zadowolony z dzisiejszej nocy. Dobre typy udało mi się wyłowić i skuteczność cieszy. Jednak nie obyło się bez błędów. Po pierwsze jak mozna było nie zauważyć ze Grizzlies u siebie powinni rozbić wilki będę się chyba zastanawiał przez kolejne 24godziny.Po drugie Chciago Detroit bulls mają charakter z -20 wyszli na zwycięstwo detroit jak to detroit pierwsza połowa kapitalna przecierałem oczy w drugiej w swoim stylu. Hornets wygrywają w TNT zaskoczenie jak dla mnie nie spodzeiwałem się ze San ANtonio jest aż tak słabe. Załuje także ze nie zaufałem swojej intuicji która sugerowała mi postawienie na króli z Clevland troche mnie kurs od tego zamiaru odciągnał bo 2.30 na kings na wyjeździe to umówmy się mozna wziać jak grają na wilków ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
Oklahoma City Thunder (-5) - Utah Jazz typ 1 kurs 1.80 250j.
Kupon ze sportingbet
Lakers-7 kurs 1.46
Clippers +12 kurs 1.27
Heat -6 kurs 1.47
kurs 2.76
stawka 500j.⛔

j.will 150

j.will

Użytkownik
Orlando Magic -10 - New York Knicks
typ 1
kurs 2.20
stawka 100j
Detroit Pistons (+9)- Boston Celtics
typ 1
kurs 1.50
stawka 500
Portland Trail Blazers (+5) - Milwaukee Bucks
typ 1
kurs 1.55
stawka 100j

j.will 150

j.will

Użytkownik
Phoenix Suns (+1) - San Antonio Spurs kurs 1.909 stawka 100j
Charlotte Bobcats - New Jersey Nets typ 1 kurs 2.05 stawka 50j
Los Angeles Lakers (-4) - Sacramento Kings typ 1 kurs 1.50 stawka 1000j

j.will 150

j.will

Użytkownik
Zakłady zagrane w sportingbecie

Boston Celtics (-6)
- Milwaukee Bucks kurs 1.52 stawka 100zł
Orlando Magic (-16)- Minesota Timberwolveskurs 1.58 stawka 90zł
ajjaj Szkoda Bostonu. Szkoda tej jeden pomyłki. MIałem za nich dać Lakersów albo Charlotte. ????

j.will 150

j.will

Użytkownik
Atlanta Hawks (-7.5) - Minesota Timberwolves typ 1 kurs 1.90 stawka 500j
Orlando magic (-15) - New Jersey Nets typ 1 kurs 1.50 stawka 200j ZWROT
Detroit Pistons (-1) - Charlotte Bobcats typ 1 kurs 1.90 stawka 200j

j.will 150

j.will

Użytkownik
New Jersey Nets +17 - Miami Heat typ 1 kurs 1.91 stawka 100j
New Orleans Hornets (-1.5) - Milwaukee Bucks typ 1 kurs 2.57 stawka 200j

Houston Rockets +6 - San Antonio Spurs typ 1 kurs 1.91 stawka 200j