Korzystam z ivibet już od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolony. Wypłaty idą błyskawicznie, bez żadnych problemów. Kiedyś miałem obawy przed wyborem mniejszych bukmacherów, ale Ivibet mnie naprawdę pozytywnie zaskoczył. szczerze polecam
Rejestracja przebiegła naprawdę gładko. Nic skomplikowanego – wystarczyło podać podstawowe dane, a potem szybko zweryfikowałem konto. W ciągu kilku minut mogłem już zacząć stawiać zakłady. Zdecydowanie jeden z łatwiejszych procesów rejestracji, z jakimi się spotkałem.
Rzadko mam takie odczucia ale to wygląda jak bot albo ai podstawione przez buka Natomiast sam mam pozytywne doświadczenie z firmą, ze trzy mniejsze wypłaty przeszły bez weryfikacji, później jakieś 500e przetrzymali kilka dni i coś tam chcieli dodatkowo ale w końcu wypłacili no i przyznali limit
Dwa posty i oba wychwalające ivibet? Nie no śmierdzi na kilometr, tym bardziej że właśnie drugi tydzień walczę z weryfikacją i wypłatą kasy, gdzie ani nie korzystałem z żadnych bonusów ani nie grałem żadnych podejrzanych meczów (same topowe ligi, dostępne u każdego). Na ten moment pomarańczowa lampka, napiszę jak się skończyło a do tego czasu raczej odradzam grę tam.
Post automatycznie złączony:
EDIT: Oczywiście miałem na myśli, że dwa posty ze świeżego konta.
Ja grałem topowe ligi to przyjmowali. Żeby nie było wpłaciłem tam z ciekawości skuszony właśnie dobrymi opiniami i grą bez podatku. Teraz zaczynam powoli żałować. Nie dałem im nawet ćwierć powodu, żeby robić pod górkę z wypłatą. Tym bardziej że nie chodzi o jakieś wielkie wygrane.