>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ivibet

X 0

xBukmacher321

Użytkownik
Korzystam z ivibet już od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolony. Wypłaty idą błyskawicznie, bez żadnych problemów. Kiedyś miałem obawy przed wyborem mniejszych bukmacherów, ale Ivibet mnie naprawdę pozytywnie zaskoczył. szczerze polecam

X 0

xBukmacher321

Użytkownik
Rejestracja przebiegła naprawdę gładko. Nic skomplikowanego – wystarczyło podać podstawowe dane, a potem szybko zweryfikowałem konto. W ciągu kilku minut mogłem już zacząć stawiać zakłady. Zdecydowanie jeden z łatwiejszych procesów rejestracji, z jakimi się spotkałem.

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Rzadko mam takie odczucia ale to wygląda jak bot albo ai podstawione przez buka :D Natomiast sam mam pozytywne doświadczenie z firmą, ze trzy mniejsze wypłaty przeszły bez weryfikacji, później jakieś 500e przetrzymali kilka dni i coś tam chcieli dodatkowo ale w końcu wypłacili no i przyznali limit :)

Otrzymane punkty reputacji: +131
janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Dwa posty i oba wychwalające ivibet? Nie no śmierdzi na kilometr, tym bardziej że właśnie drugi tydzień walczę z weryfikacją i wypłatą kasy, gdzie ani nie korzystałem z żadnych bonusów ani nie grałem żadnych podejrzanych meczów (same topowe ligi, dostępne u każdego). Na ten moment pomarańczowa lampka, napiszę jak się skończyło a do tego czasu raczej odradzam grę tam.
Post automatycznie złączony:

EDIT: Oczywiście miałem na myśli, że dwa posty ze świeżego konta.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Ja grałem topowe ligi to przyjmowali. Żeby nie było wpłaciłem tam z ciekawości skuszony właśnie dobrymi opiniami i grą bez podatku. Teraz zaczynam powoli żałować. Nie dałem im nawet ćwierć powodu, żeby robić pod górkę z wypłatą. Tym bardziej że nie chodzi o jakieś wielkie wygrane.

Do góry Bottom