>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IV Runda kw. do Champions League

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
nie wiem po co mieszasz ekwador z cyprem co do temperatury to juz ci ktos pisal ze ma byc dwadziescia pare stopni a ja dodalem ze FCK od 3 dni przebywa na Cyprze, pisze po raz kolejny ze obie druzyny maja podobne szanse z delikatnym przechyleniem na FCK zeby nie bylo pomeczowych podniet, co do rozkminek typu 2-1 to nie wiem z czym do mnie pijesz mecz sie zaczyna od 0-0 aby prowadzic 2-1 trzeba najpierw te dwie bramki strzelic nie rozumiem kontry kopenhagi opiero przy stanie 2-1 moga to zrobic przy stanie 1-1 bo przy 2-0 dla APOEL-u to raczej maloprawdopodone ????
co do 1X to fakt jest sie czym cieszyc 1.4 mozna grac za wieksza kase ale nie podjal bym tego kroku

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Arsenal - Celtic under 2.5 (2,25)

Dziś na Emirates Stadium spotkają się zespoły Arsenalu Londyn i Celticu Glasgow. Stawką tego spotkania jest faza grupowa Ligi Mistrzów. W pierwszym spotkaniu padł wynik 2-0 dla Londyńczyków. Arsenal ligę zaczął wyśmienicie od pokonania na wyjeździe Evertonu 6-1. W drugiej kolejce mecz został przełożony, natomiast w trzeciej pokonał Portsmouth 4-1. Na pewno wyniki robią wrażenie, ale jest coś o czym trzeba pamiętać analizując ten mecz. Po pierwsze Celtic na wyjazdach w europejskich pucharach radzi sobie wyjątkowo słabo, więc o bramkę będzie bardzo ciężko. Po drugie Arsenal ma zaliczkę dwóch bramek, więc forsować tempa nie będzie musiał. Po trzecie w weekend mają derby z Manchesterem United. Łącząc te wszystkie argumenty i dodając jeszcze do tego fakt, że w bramce Celticu stanie Artur Boruc, który powoli wraca do wysokiej formy można śmiało w tym meczu grać under bramkowy. Wcale nie zdziwiłbym się, gdyby padł bezbramkowy remis w tym meczu. Według mnie sprawę awansu załatwił mecz numer 1 i dziś wiele na Emirates Stadium dziać się nie będzie. A skoro bukmacherzy wystawiają takie kursy na undery bramkowe to, aż żal z tego nie skorzystać. Polecam gorąco ten typ!

Kurs z: Bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom