>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IV Runda kw. do Champions League

Status
Zamknięty.
lesiuu88 1

lesiuu88

Użytkownik
typ na over 2,5 meczu w madrycie jak najbardziej sluszny, chcialem dac na obie druzyny strzela gola ale roznie bywa dlatego skusze sie na over2,5, kolejnym dobrym typem na dzis jest mecz makabi z salzburgiem tu smialo mozna dac typ ze obie druzyny strzela gola, salzburg udowodnil ze jest mocna druzyna na wyjezdzie a makabi nie odbierze sobie awansu co za tym idzie bedzie stzelac brami stąd mój typ

nabuchodonozor 0

nabuchodonozor

Użytkownik
uka drogi do bramki. Tak właśnie wyobrażam sobie jutrzejsze spotkanie.
Szkoleniowiec Les Gones, Claude Puel nie będzie mógł jutro skorzystać jedynie z kontuzjowanych Edersona, Sidney&#39;a Govou i Clebera Andersona

czy to 100% pewne info z tymi kontuzjami ? na pewno wykluczaja ich z gry ?

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Kadra Lyonu na dzisiejszy mecz z Anderlechtem:

Lloris, Vercoutre, Cris, Bodmer, Boumsong, Réveillère, Clerc, Cissokho, Grosso, Toulalan, Källström, Gonalons, Makoun, Pjanic, Delgado, Mounier, Bastos, Belfodil, Tafer, Gomis, Lisandro.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Jeśli chodzi o mecz Atletico z Panathinaikosem to według mnie lepiej postawić na &quot;obie drużyny strzelą&quot; niż over 2.5. Wiadomo, że Atletico jest faworytem, ale mają już zaliczkę po pierwszym meczu. To Panathinaikos zapowiada walkę o awans i powinien zaatakować od pierwszych minut. Przynajmniej jednego gola powinni strzelić, choćby tego honorowego w końcówce. Natomiast Atletico może zagrać spokojnie. Wiadomo, że taka drużyna nie będzie się bronić i oszczędzać, ale też nie ma powodów do jakichś wielkich ataków. Jak mają paść w tym meczu przynajmniej trzy bramki to swój udział będą w tym mieli piłkarze gości. Wątpię, żeby Atletico wygrało tak wysoko do zera, a kursy na &quot;obie drużyny strzelą&quot; są wyższe od overa.

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
jeszcze przed samym meczem powiedział bym zeby nie stawiac na Lyon...
Skład na dzisiejszy mecz wygląda tak ze nie zagra Pjanic i Gomis od pierwszych minut, to duże osłabienie w ofensywie. Defensywa wygląda na taka jaka grali zazwyczaj, co prawda będzie grał Lisandro ale on nie jest jeszcze w tej formie jakiej sie od niego oczekuje. Lyon am bezpieczną przewage ale Anderlecht na pewno będzie chciał sie zrehabilitować przed własną publicznościa i odpaśc z LM z honorem. Grają u siebie i to zawsze sprzyja gospodarzą... osobiście nie stawiam tutaj nic bo moze byc under jak i over ale na Lyon czyste 2 to jest opcja jaką bym obstawił ostatnią w tym meczu^

tbm 642

tbm

Forum VIP
Kurde:/ Mialem kupon Lyon, Atletico, Macabi. Poczytałem forum, posłuchałem się i zagrałem overy. Dzięki , niestety poszło..
To tylko i wyłącznie Twoja wina, że przegrałeś. Ty sam wybrałeś te typy i zainwestowałeś w nie swoje pieniądze. Zawsze ostateczna decyzja należy do Ciebie. Nikt niczego nie każe Ci przecież grac :|

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Dzis zagrałem tylko Atletico z LM no i QPR w Carling cup, żałuje ze nie zagrałem Macabi do tego. Ale dzis jak oglądałem Atletico to nie byłem pewny do poki nie strzelili na 2:0 ze ten mecz wejdzie, ogólnie mecz byl beznadziejny:-?
ale ważne ze weszło, jestem pod wrażeniem Lyonu, mają naprawdę silny skład i to nie tylko pierwsza 11 ale również zmienników, mysle że przy dobrych losowaniach ćwierćfinał LM jest w zasięgu... no ale czy utrzymają taką formę... mniejsza z tym.
Dzis drugi dzien eliminacji do LM i myśle że dużo lepszy pod względem typowania^

Bardzo ciekawy mecz APOEL-FC Copenhagen, jesli by ktos mial jakies informacje co do tego meczu to piszcie! ????
Fiorentina - Sporting mysle ze tutaj jednak Fiore u siebie wymęczy to zwycięstwo.

Reszta meczy to zdecydowani faworyci, pytanie tylko czy grać z handi...?

borubar 0

borubar

Użytkownik
moim zdaniem kurs na Arsenal zdecydowanie zaniżony, jestem ciekaw jak zagrają bez Fabregasa poniważ podczas ostatniej kontuzji Cesca Arsenal stracil dużo pkt w lidze i jego brak był bardzo widoczny na boisku, ja bym sie skłaniał ku underowi w tym meczu.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Na dziś Apoel - kursik atrakcyjny jak na taki mecz. Jedna rzecz jest niezmiernie istotna w tym meczu, a o niej mówią tylko nieliczni. Tam jest taka temperatura, że zespoły które nie są do tego przyzwyczajone mają małe szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu! Poza tym Apoel przegrał tylko 0-1 - w rewanżu sobie poradzi. Gruba kasa na to poszła dzisiaj i mam nadzieje, że się nie zawiodę ???? Dziś będziemy mieli zespół z Cypru w LM - zobaczycie.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
przy potencjalnym golu kopenhagi dunczycy zmuszaja apoel do zdobycia trzech bramek wiec skromny wynik z pierwszego meczu nie nazwalbym ,,tylko 1-0,, i nawet apoeal przy stanie 2-1 nie bedzie interesowal sie zwycieztwem ktory nie da im awansu
rano w poniedzialek po 4h locie FCK wyladowalala na miejscu wiec byl czas na aklimatyzacje mecz wieczorem wiec 35stopni nie bedzie pozatym Apoel to nie barcelona Dunczycy od poczatku zagraja zachowawczo bez zbednych zrywow wyprowadza dobra kontre i bedzie po Cypryjczykach ????
Jak juz stawiac na Apoel to tylko Handicap po wysokim kursie z asekuracja 1-0 choc watpie w ich dzisiejsze zwycieztwo

jp_jp 0

jp_jp

Użytkownik
Co sądzicie o underze 2,5 w meczu Apoel Nikozja - Fc Kopenhaga??
Apoel w ostatniej rundzie wygrał 2-0 z Partizanem u siebie, a Kopenhaga zremisowała 0-0 z Stabaek na wyjeździe?? Myśle że Apoel bedzie grał żeby nie stracić bramki a bedzie chciał strzelić 1 lub 2 bramki. Kurs na under 1.8

maslak88 0

maslak88

Użytkownik
popieram typ Naloksona na Apoel, ja osobiście zagrałem w tym meczu 1X (kurs w granicach 1,4) miałem grać czystą jedynkę, lecz po obejrzeniu skrótów meczu trochę zwątpiłem. Kopenhaga przeważała i stwarzała sobie sytuacje bramkowe, Apoel natomiast miał jedną akcje w drugiej połowie po której mógł zdobyć gola jednak Christiansen wybronił. Dzis wydaje mi się ze mecz będzie wyglądał troche inaczej, własna publiczność i i wysoka temperatua o której wspomniano powyżej będzie miało wpływ.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
wynik remisowy to chyba najmniej prawdopodobny wynik w meczu w takim wypadku druzyna sie odslania i strzela gola na wage awansu lub ja traci bo co jej z remisu
nie ogladalem meczu jednak z tego co piszesz goscie nie istnieli z jakiego racji grasz na apoel? z powodu wysokich temperatur??

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Gra na Apoel nie tylko z powodu wysokich temperatur. Cypryjczycy (tj. wszystkie cypryjskie drużyny) poczynili ogromne postępy w ostatnich latach - przeanalizujcie sobie to, co pokazali w zeszłym sezonie w pucharach, a będziecie wiedzieć o czym mówię. Fc Kopenhaga to przecież nie jest zespół z najwyższej półki. Cypr słaby był kiedyś, ale teraz to już nie to samo ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Apoel tez nie jest pilkarskim mocarstwem, jak najbardziej sa w stanie z nawiazac walke z FC no ale juz nie zgodze sie z kwestia ze są lepsi, zgadzam sie ze duzym handicapem jest wlasny teren temperatura itp rozne drobne aspekty jednak trzeba pamietac ze nie strzelili gola na wyjezdzie Kopenhga moze popelnic pare bledow najmniejszy blad cypryjczykow moze ich wyrzucic za burte....wedlug mnie Apoel bedzie gral ostroznie z tylu by nie stracic bramki jednak w tym wypadku ataki moga nie byc specjalnie dynamiczne, z czasem bedzie trzeba sie odslonic i wtedy wóz albo przewóz mysle ze wygra jedna z druzyn choc ciut wieksze szanse daje Dunczykom gdyz moga pozwolic sobie na wiecej bledow czas gra na ich korzysc a 1-0 to b.dobra zaliczka cala taktyka Apoelu legnie w gruzach gdy FC strzeli gola, no ale zeby nie bylo nie przekreslam APOEL wiem ze zrobili postepy

tbm 642

tbm

Forum VIP
Eee tak gorąco znowu to na Cyprze nie będzie. W porze meczu bodajże ok 22 stopni ma być ;) Warto pamiętac, ze do skladu APOEL-u wracaja podstawowi srodkowi obroncy po pauzie za kartki. Moim zdaniem under 2,5 może być ciekawym typem, ale ja swoją uwagę skupiam na meczu we Florencji.

Fiorentina - Sporting Lizbona
Dziś Fiora świętuje swoje urodziny i byłoby niezmiernie miło gdyby udało się awansować w ten dzień do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Przed tygodniem obie drużyny miały swoje szanse, aczkolwiek to raczej Sporting był drużyną przeważającą. Jednakże teraz szanse na awans drużyny prowadzonej przez Paolo Bento znacznie maleją. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, że nie będą mogli dzisiaj zagrać Helder Postiga i Simon Vukcević. Dwaj zawodnicy bardzo istotni dla gry Sportingu. Vukcević nie zagra przez własną głupotę, gdyż druga żółta kartka jaką dostał w pierwszym meczu została mu pokazana kiedy zdjął koszulkę po strzelonej bramce... Vukcević to motor napędowy wielu akcji Sportingu, a wobec braku kontuzjowanego od dłuższego czasu Izmaiłowa i absencji Postigi gra ofensywna może być nieco kulawa. Co prawda są Liedson i Djalo, ale jakoś nie widzę ich w roli zawodników, którzy prowadzą Portugalczykow do zwycięstwa. W poprzedniej rundzie szczęśliwe w samej końcówce spotkania z Twente zapewnili sobie awans, ale tym razem moim zdaniem tak już nie będzie. Fiorentina ma kim grać, Vargas,Marchionni czy wreszcie Gilardino i Mutu powinni poprowadzić drużynę z Artemio Franchi do upragnionego zwycięstwa i powrotu do Ligi Mistrzów. Co prawda dla niektórych argumentem przeciwko graniu na Fiorę może być sobotni remis z Bologną 1:1, ale tak na dobrą sprawę to Fiora była wtedy stroną dominującą i mimo remisu grała dobre spotkanie. Niby remis 0-0 i 1-1 gospodarzom wystarczy, ale nie sądzę aby mieli bronić się przed Sportingiem. Rozważałem początkowo opcję under 2,5 ale jakoś bardziej zdecydowałem się do zagrania na gospodarzy.
Mój typ: Fiorentina - 1,70 w Unibet [5/10]

sieku 31

sieku

Użytkownik
Arsenal - Celtic
Arsenal [liczba bramek] under 1,5

2.40
Arsenal mało jest zainteresowany tym meczem bo zaliczka 0-2 na wyjeździe stawia go w bardzo komfortowej sytuzcji. A w weekend czeka ich ważny mecz w lidze, więc Wenger już wczoraj coś bąkał o ławce rezerwowych i odpoczynku przed ligą. Dziś dodał że go wynik nie interesuje - mogą i przegrać, i tak będzie dobrze - tylko muszą awansować. A o awans raczej nie ma co się martwić... dlatego też nie troska się o kontuzje, które wykluczają mu na to spotkanie ważnych graczy np. Fabregas.
Celtic natomiast cały żyje tym spotkaniem i choć trener powoli godzi się z grą w Lidze Europejskiej to piłkarze zapowiadają walkę i śmiało mówią o szansach. Boruc jest w dobrej formie co pokazał w lidze oraz pierwszym meczu z Anglikami. A jak wiadomo jego forma to często 50% Celticu...
Taki obraz tego meczu skusił mnie do zaufania Arturowi. Rozkojażony Arsenal nie powinien strzelić więcej nież jednego gola polskiemu golkiperowi

pandalopipsg 0

pandalopipsg

Użytkownik
wynik remisowy to chyba najmniej prawdopodobny wynik w meczu w takim wypadku druzyna sie odslania i strzela gola na wage awansu lub ja traci bo co jej z remisu
Chyba nie bierzesz pod uwagę sytuacji w której Apoel będzie prowadził 2-1, nic im to nie będzie dawać i się odkryją. Kopa zrobi kontrę 2-2 i pozamiatane... i kto się bedzie cieszyc? ten co zagrał 1X i ja go tutaj popieram. Apoel dzisiaj nie przegra a co do temperatury... jest to taki sam czynnik na boisku jak wysokość, Ekwador korzysta w Eliminacjach z przywileji grania na ponad 2 tyś m.n.p.m i co?
Wygrywa bo przyjeźdza drużyna nie przyzwyczajona do takich warunków i organizm odmawia. Tak samo jest z wysokimi temperaturami. Kopenhaga tam mróz, zimno.. no może latem jest cieplej jednak Cypr to zupełnie inny Klimat i nie wierzę, że nie będą mieli problemów z kondycja. Taka moja uwaga :spokodfhgfh:

E 0

eze

Użytkownik
Arsenal - Celtic
Arsenal [liczba bramek] under 1,5

2.40
Arsenal mało jest zainteresowany tym meczem bo zaliczka 0-2 na wyjeździe stawia go w bardzo komfortowej sytuzcji. A w weekend czeka ich ważny mecz w lidze, więc Wenger już wczoraj coś bąkał o ławce rezerwowych i odpoczynku przed ligą. Dziś dodał że go wynik nie interesuje - mogą i przegrać, i tak będzie dobrze - tylko muszą awansować. A o awans raczej nie ma co się martwić... dlatego też nie troska się o kontuzje, które wykluczają mu na to spotkanie ważnych graczy np. Fabregas.
Celtic natomiast cały żyje tym spotkaniem i choć trener powoli godzi się z grą w Lidze Europejskiej to piłkarze zapowiadają walkę i śmiało mówią o szansach. Boruc jest w dobrej formie co pokazał w lidze oraz pierwszym meczu z Anglikami. A jak wiadomo jego forma to często 50% Celticu...
Taki obraz tego meczu skusił mnie do zaufania Arturowi. Rozkojażony Arsenal nie powinien strzelić więcej nież jednego gola polskiemu golkiperowi

Dzisiaj przeglądałem gazete The Sun i wypowiedź Wengara była mniej więcej taka:
Narazie wykonaliśmy tylko połowe pracy pozostała jeszcz połowa. Czeka nas ciężki mecz w weekend w razie porażki punkty będzie można odrobić. Dzisiaj musimy wygrać w razie porażki stracimy wszystko.

Przytoczyłem wypowiedź z pamięci.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom