>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IV Runda kw. do Champions League

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
w wiekszosci przypadkow sprawa awnsu raczej klarowna no z wyjatkiem pary wlosko-portugalskiej wedlug mnie warto zastanowic sie nad typami:
Debrecin-Levski 1
Troche ryzyka moze byc remis, Levski musi strzelic conajmniej dwa gole by myslec o awansie a watpie w ich mozliwosci, Debrecyn zagra zachowawczo i poczeka na okazjonalne kontry
Maccabi-RedBull/over2,5
po niespodziewanej porazce w austrii Salzburg bedze chcial zrobic kolejna do stracenia nic nie maja i przyjada po zwycieztwo,Druzyny z izraela z pewnoscia graja lepiej na wlasnym terenie wiec szykuje sie otwarte widowisko
Atl.M-Panathinaikos
czerwona karteczka

U 0

usik13

Użytkownik
Nie mogę sobie wyobrazić drużyny Maccabi broniącej się, starającej utrzymać wynik, oni tego nie potrafią, z Aktobe stracili 3 gole, ich obrona wyglądała tragicznie w tym meczu. Salzburg klub z ambicjami, na pewno bedą walczyć. Over 2,5 dla mnie bardzo prawdopodobny, a kursy 2.0 bardzo atrakcyjne. Podzielam zdanie, że szykuje się ,,otwarte widowisko&quot;. Na pewno zaryzykuje taki typ.

S 0

samtron

Użytkownik
Debrecin-Levski 1
Dlatego że nie dadzą levskiemu wygrać za wszelką cene
Fiorentina vs Sporting Lissabon 2 w podwójnej szansie według mnie sporting da radę wygrać z fiorentiną ale to tylko moja sugestia
Apoel vs Kopenhagen 2 jak nic strzela gola na pewno i wygrają to spotkanie
Jeszcze typował bym na Lyon ze strzeli bramkę to są moje typy ????

bombello 2

bombello

Użytkownik
Na Izraelskim terenie każdemu gra się żle w sumie nie ma co się dziwić! Sądzę ze jednak to Maccabi wygra ten mecz no i awansuje.
Ciekawy dla mnie typ to również Stuttgart oraz Arsenal z handi -1 ???? to tyle ode mnie! ???? i do tego dorzuce Lyon ze wygra i powinoo byc okey ????

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: RSC Anderlecht - Olympique Lyonnais ✅
Typ: 2
Kurs: 2.45
Bukmacher: bet-at-home

Analiza: Jutro o 20.45 na Constant Vanden Stock Stadion w Anderlechcie włoski arbiter Nicola Rizzoli rozpocznie rewanżowe spotkanie IV rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów, w którym miejscowy Royal Sporting Club podejmować będzie Olympique Lyon.
Tak na dobrą sprawę, ten mecz mógłby się nie odbyć, gdyż zespół gości po zwycięstwie 5:1 w pierwszym meczu, będąc pewnym awansu do fazy grupowej, przyjeżdża do Belgii tylko na &quot;krótkie wakacje&quot;.
Trener Anderlechtu, Ariël Jacobs ma trudne zadanie zmotywowania swoich podopiecznych, pogodzonych już z odpadnięciem z tych prestiżowych rozgrywek. Mimo, iż - jakby nie patrzeć - to mecz Ligi Mistrzów, to ciężko mi sobie wyobrazić, by Fiołkom chciało się jutro biegać za piłką. Sądzę, iż goście z Francji to wykorzystają i tylko potwierdzą swoją klasę na tle jutrzejszego rywala oraz dobrą formę prezentowaną na boiskach Ligue 1 (wygrana w sobotę na wyjeździe z Auxerre 3:0). Kiedy gra się na pełnym luzie i bez ciążącej presji, wszystko, zwłaszcza w przypadku tak klasowej drużyny, układa się samo, a piłka sama szuka drogi do bramki. Tak właśnie wyobrażam sobie jutrzejsze spotkanie.
Szkoleniowiec Les Gones, Claude Puel nie będzie mógł jutro skorzystać jedynie z kontuzjowanych Edersona, Sidney&#39;a Govou i Clebera Andersona.

makaveli23 682,8K

makaveli23

Użytkownik
Arsenal - Celtic under 2.5 1.97 betgun
W pierwszym meczu dwa rykoszety i Arsenal w doskonalej sytuacji przed rewanzem, Celtic tutaj zagra skupiony w obronie bo jezeli straca zeby awansowac beda musiali strzelic 3 bramki, mimo ze nawet jednej nie strzela chyba najrozsadniej byloby taka taktyke przyjac. Arsenal juz mysli o Manchesterze i w tym meczu bedzie chcial potrenowac celne podania i zagra typowy dla siebie futbol czyli krotka wymiana pilek niekoniecznie blisko bramki Boruca (pressing napastnikow Celticu temu powinien pomóc) z zamiarem jak najdluzszego utrzymania sie przy pilce.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Spotkanie: Anderlecht - Lyon
Typ: 1/1
Kurs: 5
Bukmacher: Betfair

Analiza:
Będzie krótko, bo musiałbym pisać tę samą analizę, którą napisałem w wygranym przeze mnie typie na przegraną bądź remis Lecha w pamiętnym rewanżu z Fredrikstad FK, a lanie wody nie ma tutaj akurat sensu.
Gdy wygrywa się pierwszy mecz tak wysoko, to w rewanżu mało komu chce się biegać po boisku. I główną rolę gra tu psychologia, a nie żadne statystyki, kursy czy wyliczanki. Anderlecht u siebie musi grać o honor, Lyon nic nie musi, bo przegrać może i 3-0, a i tak zapewni sobie awans. Nie sądzę, by Lyon był aż tak ambitny i walczył o zwycięstwo w tym meczu. Liga francuska to nie nasza Ekstraklasa - oni nie muszą walczyć o punkty do rankingu, bo mają ich dość ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Myślę, że te informacje mogą okazać się przydatne dla typerów. Niektóre z jutrzejszych spotkań zostaną rozegrane na stadionach, na którycn drużyny nie rozgrywają swoich meczów w lidze.

proszę zwrócić uwagę, że:

Maccabi Hajfa - Red Bull Salzburg rozgrywany na stadionie Ramat-Gan /Tel-Awiw Jaffa.

Debreczyn - Lewski Sofia na stadionie Ferenca Puskasa w Budapeszcie (ok 35 tys widzów)

Zurich - Ventspils w St.Gallen

------------

Maccabi Hajfa - Red Bull Salzburg
Mecz będzie rozgrywany na stadionie Ramat-Gan/obrzeża Tel-Awiwu. Na dzien dzisiejszy 30,5 tys biletów sprzedanych takze będzie gorąco. Salzburg poprzednie rundy przechodzil po meczach wyjazdowych. Wniosek - dobrze im sie gra z kontry. Pierwszy mecz Maccabi moim zdaniem zagrało swietnie. Juz do przerwy mogli prowadzic z 3-0, ostatecznie wygrali 2-1. Polecam przy tym wpisać w Youtube RedBull Salzburg - Maccabi Haifa i obejrzeć 7,5 minutowy skrót z tego spotkania. Potencjal ofensywny Maccabi bardzo duzy, tacy zawodnicy jak Dvalishvili czy Katan mają spore umiejętności. Problemem Maccabi w tym meczu będzie absencja etatowego środkowego obrońcy Dekela Keinana. Jeśli chodzi o gości to Salzburg musi sie odkryc aby myśleć o awansie. Mają spory potencjał w ofensywie, dynamiczny Tchoyi na prawej pomocy czy po lewej stronie Svento to solidni zawodnicy. Do tego Zickler czy Janko, który ciągle czeka na przebudzenie i odzyskanie wybitnej formy z ubiegłego sezonu. Obie drużyny mają o co grać, mecz będzie otwarty, na trybunach gorąca atmosfera. Warunki idealne do meczu z kilkoma bramkami. Typuję over 2,5.
Mój typ: over 2,5 - 1,85 [7/10]
Anderlecht Bruksela - Olympique Lyon
Gospodarze osłabieni brakiem środkowego obrońcy Van Damme. Podrażnieni porażką 1-5 w Lyonie zechcą przypomnieć, że w piłkę grać potrafią. Frutos, Suarez mogą strzelać bramki. Lyon awans raczej ma już w kieszeni, ale Puyel z porażki raczej nie byłby zadowolony. Gomis, Delgado, Pjanić jest komu grac w OL. do tego z ławki pewnie wejdzie Lisandro Lopez głodny bramek dla swojej nowej drużyny. Moim zdaniem zanosi się na kilka bramek i choć wynik nie będzie tak efektowny jak ten w Lyonie to linia 2,5 powinna zostać przekroczona.
Mój typ: over 2,5 - 1,75 w Unibet [6/10]
Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny
Atleti bez Pernii i Perei tak jak w pierwszym meczu a Atenach. Natomiast z super duetem Aguero-Forlan wspomaganym poprzez dynamiczne akcje skrzydłowych. Najwieksze oslabienie Panaty to brak obrońcy Sarriegi. Gospodarze ten mecz traktują na dzień dzisiejszy priorytetowo i Abel Resino nie widzi innej opcji jak wygrana. Panata jeśli ciągle wierzy w awans to musi zagrać otwartą piłkę aby wygrać różnicą dwóch bramek lub... strzelić 4 bramki. Dobra dyspozycja Leto, zwyżkująca forma Cisse czy zawsze groźny Salpingidis. Jest komu strzelać z obu stron i raczej tak właśnie będzie w tym meczu.
Mój typ: over 2,5 - 1,70 w Unibet [6/10]

180michal 17

180michal

Użytkownik
Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny
Atleti bez Pernii i Perei tak jak w pierwszym meczu a Atenach. Natomiast z super duetem Aguero-Forlan wspomaganym poprzez dynamiczne akcje skrzydłowych. Najwieksze oslabienie Panaty to brak obrońcy Sarriegi. Gospodarze ten mecz traktują na dzień dzisiejszy priorytetowo i Abel Resino nie widzi innej opcji jak wygrana. Panata jeśli ciągle wierzy w awans to musi zagrać otwartą piłkę aby wygrać różnicą dwóch bramek lub... strzelić 4 bramki. Dobra dyspozycja Leto, zwyżkująca forma Cisse czy zawsze groźny Salpingidis. Jest komu strzelać z obu stron i raczej tak właśnie będzie w tym meczu.
Mój typ: over 2,5 - 1,70 w Unibet [6/10]
Zgadzam sie z tym typem. Panata bedzie chciała strzelic bramke, aby wyrownac rywalizacje i pozniej starac sie o kolejne bramki wiec prze caly mecz beda musieli atakowac, natomiast Atletico moze wykorzystywac kontry i wypunktowac Panate. Skrzydła Maxi - Simao, atak Aguero - Forlan, musi dawac gwarancje bramek. Bedzie to rowniez dobry sprawdzian dla graczy z Madrytu przed nadchodzaca pierwsza kolejka Primera Division.

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Dzisiejszy dzień nie jest dobrym dla typerów... najpewniejszy wydaje się byc mecz Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny i tutaj bym nie kombinował tylko zagrał czystą 1...

TBM podał bardzo istotną informacje że Maccabi Hajfa nie gra na swoim stadionie w pucharach, ale mimo wszystko kibiców będą miec po swojej stronie i po oglądnieciu skrotow z pierwszego meczu w Austrii raczej nie ma większych wątpliwości że to Maccabi awansuje dalej, mają dużo młodych zawodników głodnych gry i na pewno nie sprzedadzą łatwo meczu i tu zagrał bym 1x.

TommyTSW ma tez dobra propozycje z kartkami w meczu Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny... ale mój buk tego nie oferuje:-?

ptak5 0

ptak5

Użytkownik
Jeśli mogę dorzucić 3 słowa na temat meczu w Madrycie. Wydaje mi się to najlepszy mecz do typowania dzisiaj jednak przed chwilą wyczytałem,że na 95% nie zagra mózg Koniczynek Karagounis. W związku z tym sytuacja Wszechateńczyków lekko się komplikuje bo owszem Leto i Cisse strzelają ale kto będzie kreował sytuacje? Poza tym prawdopodobnie do krycia Leto zostanie wydelegowany Ujfalusi zamiast Heitingi, który nie wypadł najlepiej w Grecji. Typ na over wydaje się być rozsądny ale chyba bardziej trzeba będzie liczyć na gole ze strony gospodarzy, natomiast osobiście zagram albo handi albo,że Atletico strzeli bramkę w pierwszej połowie bo moim zdaniem to oni dzisiaj od początku do końca będą dyktować warunki.

I 12

ikaesiak

Użytkownik
Moim zdaniem opłaca się zagrać na Atletico z HC . Na wyjezdzie pokazali ze sa mocni i maja duzą siłę rażenia , więc typ na atletico z HC lub over 2.5 jak najbardziej do grania.

J 0

jurysta83

Użytkownik
Inna bardzo istotna informacja:Grecję trawią pożary i nie wiadomo czy mecz zostanie rozegrany na rodzimym stadionie Olympiacosu(altenatywą jest stadion na Krecie i stadion Pankritio).Również termin(środa) nie jest 100 % pewny.

olek308 0

olek308

Użytkownik
Inna bardzo istotna informacja:Grecję trawią pożary i nie wiadomo czy mecz zostanie rozegrany na rodzimym stadionie Olympiacosu(altenatywą jest stadion na Krecie i stadion Pankritio).Również termin(środa) nie jest 100 % pewny.

marna prowokacja.

a co do meczu Atletico. to najlepszy wg mnie jest ten typ co podał TBM czyli over 2,5.

olek308 0

olek308

Użytkownik
wątpię żeby do czegoś takiego doszło. mecz zapewne się odbędzie. chociaż nigdy nic nie wiadomo. ale po raz pierwszy słyszę o czymś takim ????

S 169

szmeru

Użytkownik
Jaka bardzo istotna informacja pierwszy mecz w Mołdawii wygrali 2:0,Olimpiakos jest zespołem co najmniej 2 klasy lepszym i dla nich nie ma większego znaczenia gdzie ten mecz rozegrają,tylko od nich zależy jaki w tym meczu będzie wynik,jeśli zagrają poważnie może być i 5:0,jeśli nie będą się wysilać może być i po 0,miejsce rozegrania meczu jest w tym wypadku sprawą mało istotną,a sam mecz się pewnie odbędzie choćby miał być rozgrywany nawet w innym kraju,nie ma czasu na poślizgi tym bardziej,że wynik dwumeczu jest już rozstrzygnięty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom