Przedstawiam mecze w których faworytami sa gospodarze ze wzgledu na siłe zespołu.Kursy w tych meczach jak dla mnie sa duo duzo wyższe niz powinny byc.Warto zagrac za większa sumke ???? WG MNIE KURS NA TEN MECZ POWINIEN BYĆ W GRANICACH 1.55-1.75
Rosenborg -Legia w pierwszym meczu : 1-1 kurs 1,9
Atut własnego boiska, warunki klimatyczne, doświadczenie w pucharach i fakt że Rosenborg zbliża sie ku ostatecznej walce o mistrzostwo Norwegii sprawia e wg mnie sa zdecydowanym faworytem tego pojedynku.Od wielu spotkań drużyna norweska nie przegrała.Legia gra fajny ciekawy i szybki futbol ale myśle ze Rosenborg odniesie minimalne zwycięstwo po zaciętym boju.WG MNIE KURS NA TEN MECZ POWINIEN BYĆ W GRANICACH 1.55-1.75
Heerenveen-Molde w pierwszym meczu : 0-2 kurs 1,75
W tym spotkaniu zdecydowanym faworytem do wygranej jest zespoł holenderski.Od wielu lat prezentuje równa forme zawsze liczy sie w walce o puchary.W ostatnich dwóch ligowych meczach odnotowali remis na ciężkim terenie w Rotterdamie grając z Feyenoordem a w ostatniej kolejce wywalczyli 1pkt na stadionie AZ który tez jest trudnym terenem.O awans może być ciezko Molde to lider ligi norweskiej i może w tym meczu zastosować taktyke totalnej obrony by utrzymać solidna zaliczke z pierwszego meczu.Wg mnie kurs powinnien być w granicach 1,4
Genk-Luzern w pierwszym meczu : 1-2 kurs 1,75
W tym spotkaniu zawsze licząca sie w walce o tytuł mistrza Belgii ekipa Genk zmierzy sie z jedna z najsłabszych drużyn tej rundy a mianowicie ze szwajcarskim Luzern.Wg mnie gospodarze spokojnie awansuja w lidze spisuja sie bardzo dobrze w przeciwieństwie to przeciwników.Atut własnego boiska i dobra forma na poczatku sezonu przemawia za nimi.Wg mnie kurs powinien być w granicach 1,35-1.5
V.Pilzno-Lokeren w pierwszym meczu : 1-2 kurs 1.5
Czesi pokazali jak sie gra w piłke pewnej polskiej drużynie
w tym spotkaniu bedzie podobnie.Nie bedzie moze takiego pogromu ale Viktoria to druzyna która od paru sezonów liczy sie w kazdym sezonie w walce o tytuł mistrza, dobrze zaprezentowali sie w lidze mistrzów i w tym meczu dla mnie sa zdecydowanym faworytem do wygrania spotkania jak i awansu.Lokeren to przecietna belgijska ekipa wywalczyła puchary w głupich play-offach.Wg mnie Viktoria wygra spokojnie te spotkanie atut wlasnego boiska i przede wszystkim umiejetności pozwola im na przygotowywanie sie do meczów nastepnej rudny.Wg mnie kurs powinien byc w granicach 1,35-1,45
Partizan B.-Tromso w pierwszym meczu : 2-3 kurs 1,8
W tym meczu faworytem bedzie drużyna serbska.Najważniejszy atut to boisko i ich fanatyczni kibice którzy zgotuja pewnie piekło piłkarzom ze spokojnej Norwegii.Po drugie Tromso jest drużyna tylko i wyłacznie swojego boiska.W grze na wyjazdach w rodzimej lidze jest jedna z najsłabszych ekip a ich stosunek meczy to 1 wygrana 3 remisy 5 porażek.Gorszy bilans ma tylko ostatnia i przedostatnia druzyna w lidze.Serbowie to solidna ekipa z wieloma ciekawymi zawodnikami i mysle ze w tym meczu odniosa zwyciestwo i awansuja do dalszej fazy rozgrywek.Wg mnie kurs powinien oscylowac w granicach 1,5
Twente -Bursaspor w pierwszym meczu : 1-3 kurs 1,5
W tym meczu doszło wg mnie to dużej niespodzianki.Faworytem dwumeczu było bardzo mocne i walczące od paru sezonów o mistrza Holandii Twente.Niestety ulegli na cięzkim i goracym terenie i o awans moze byc trudno choc wydaje mi sie ze Twente jest w stanie awansowac.Świetnie weszli w sezon 3 zwyciestwa atut własnego boiska i gra na dobrym wysokim od paru lat poziomie sprawia ze sa faworytem tego meczu.Turcy pewnie beda chcieli wybronić wyniku z pierwszego meczu i beda chcieli awansowac ale moga miec duże problemy z wywiezieniem korzystnego rezultatu z Holandii.