djkruko
Mistrz Czterech Skoczni
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
+1
Bardzo wysokie kursy na mecze w sts. Dla niektórych to walka o życie. Coś ktoś gra?
Mam wrażenie, że Twoje argumenty opierają się tylko na negacji - to nawet nie jest analiza krytyczna Brodnica dla mnie zespół który gra bez ciśnienia, jak wstaną tak grają - 3 im nie grozi, dużo dziadków co już wszystko widziało w tej lidze. Goście jeszcze na świeżości, typowej dla beniaminka - sama remontada z 0;2 na 5:2 z Notecią jest godna uwagi . 1.6 na Brodnicę, dla mnie to żaden pewniak ale wszystko zależy od strategii gry. Ja nie gram takich kursow w takich meczach.Łokietek będzie groźny ,a Sparta jest słaba wg Twojego rozumowania .Stary dziadek Billy Sparta win.
Z tego co widziałem to w 1 meczu defensywa łabiszyna wyglądała tragicznie.
Lider może i słaby będzie i Noteć wygra ,ale to wróżenie z fusów.
Zobaczymy, Brodnica faworytem ale liczę na niespodziankę . Over 30 to dla mnie dziadki w tej lidze, co innego jak przychodzą z wyższych lig niżej typu Dąbrowski teraz do Lubinianki czy w historii było wiele takich zawodników, ale jak się duszą w tej 4 lidze, o śmiesznym poziomie na tle kraju to po 30 już sportowe dziadki, ale to znowu kwestia interpretacji.Liga jest dość wyrównana więc ,ciężko znaleźć pewniaki .Mówisz dużo dziadków tzn kogo masz na myśli? .Domżalski jedynie jest dziadkiem który robi róźnicę ,następnie kilku graczy w przedziale wieku 33-36 ,reszta młodzież i w miarę solidny bramkarz .Sparta wygląda dobrze fizycznie i nie wierzę żeby Łokietek znów tak łatwo strzelał bramki jak w ostatniej kolejce ,gdzie obrona Łabiszyna była tragiczna.
Szkoda strzępić ryja na totalbet, w 4 lidze polskiej im się drużyny pierdolą z tego samego miasta i chociaż kursy rynkowe do zdarzenia, które było grane, to /potem?/ po wygranej inna nazwa drużyny (która w ogóle nie gra w lidze) i co im zrobisz? 1.0.4 liga kuj pom typy na luźno bez analiz:
Brodnica - Łokietek Brześć x2 2.10 2:2
Lider Włocławek - Noteć Łabiszyn 2 2.45 1:4
Inowrocław - Pruszcz 1 1.80 3:5
Łokietek jako beniaminek będzie groźny na początku sezonu, co pokazał mecz z Labiszynem . Ci drudzy jadą do przywróconej do ligi drużyny Lidera i też będą faworytem. Cuiavia powinna pokonać Pruszcz.