>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Irlandia - 2025 (Pierwsza Liga/Dywizja 1 + Puchary)

slomiany400 129,7K

slomiany400

Użytkownik
Shamrock-Galway TYP 1 kurs 1,55 6/10 g.20.45

Shamrock-Galway TYP over 1,5 gola Shamrock kurs 1,67 5/10 g.20.45

Prasa irlandzka:

"Shamrock Rovers są pierwszymi faworytami, którzy naprawdę zaatakowali, a Hoops będą celować w szóste zwycięstwo z rzędu, kiedy Galway United odwiedzi Tallaght.
Mając wiatr w żaglach, można by przypuszczać, że menedżer Rovers Stephen Bradley nie będzie chętny na przerwę. Jednak po gorączkowej pierwszej części sezonu, która obejmowała rozgrywki pucharowe Conference League, ma on przeciwny pogląd.
Mamy dobrą passę, ale myślę, że teraz ważne jest, żeby zrobić sobie przerwę, biorąc pod uwagę to, co nas czeka w drugiej połowie sezonu – mówi.
Będzie wiele gier i sezon może być długi, więc możemy nie mieć takiej okazji aż do końca sezonu. Ważne jest, abyśmy wykorzystali przerwę i aby zawodnicy mieli trochę czasu na regenerację, którego tak bardzo potrzebują.
W defensywie będzie kilka luk, ponieważ Dan Cleary jest zawieszony, a Lee Grace i Seán Kavanagh są kontuzjowani, a drużyna z Galway, którą Bradley uważa za „niebezpieczną”, będzie musiała zmierzyć się z nimi.

Galway przerwało serię czterech nieudanych meczów, wracając do zwycięstwa w zeszłym tygodniu przeciwko Cork, a jeden z ich niebezpiecznych zawodników, Moses Dyer, znów znalazł się w gronie strzelców po dwóch poprzednich meczach, w których ani Nowozelandczyk, ani żaden z jego kolegów z drużyny nie zdołał trafić do siatki."

Bray-Finn Harps TYP over 1,5 gola Bray kurs 1,68 5/10 g.20.45

Pzdr/Psycho.
Czy ten zaznaczony fragment nie wyklucza trochę betow podany pod ten mecz? To albo trener chce odpoczynku albo dusimy i wygrywamy? Albo ja po prostu jestem zbyt głupi na te irlandzkie analizy.

pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +570
Waldi1979 2,9M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Czy ten zaznaczony fragment nie wyklucza trochę betow podany pod ten mecz? To albo trener chce odpoczynku albo dusimy i wygrywamy? Albo ja po prostu jestem zbyt głupi na te irlandzkie analizy.

pozdro
pewnie chodzi o przerwę reprezentacyjną, kolejna kolejka w Irlandii 13 czerwca

Otrzymane punkty reputacji: +570
Do góry Bottom