IRLANDIA: Premier Division
20:45 Bray - Derry City
20:45 St. Patricks - Shamrock Rovers
20:45 Waterford - Dundalk
IRLANDIA: Dywizja 1
20:45 Athlone - Galway
20:45 Shelbourne - UC Dublin
21:00 Finn Harps - Drogheda
21:00 Wexford - Cabinteely
Premier Division:
Bray-Derry City TYP 2 kurs 1,48 4/10 g.20.45
2:1 BOX
PS: Dwie skrajne ekipy na tym etapie rozgrywek. 16 marca Derka wypunktowała Bray 5:1 u siebie. I skoro ostatnio Derry miażdży Limerick u nich 3:0 a potem ten sam Limerick jedzie do Bray i ogrywa miejscowych 1:0 to..\w/
Inna sprawa to plaga kontuzji u Mew. Nie zagra John Sullivan, Jake Kelly, Darragh Noone, Aaron Greene i Conor Kenna. A wątpliwy jest również występ Aarona Dilona i Paula O'Connora. Goście mają pełny skład. Nic innego tutaj się nie da wymyślić niż wygrana gości.
St. Patricks-Shamrock Rovers TYP BTS kurs 1,85 3/10 g.20.45
2:0 BOX
PS: Powtarzam wielokrotnie że w Irlandii to jest mecz typu ŁKS-Widzew itp w Polsce :bomb:. Oni się po prostu nienawidzą. Po każdym golu kibice cieszą się w tych meczach jak małe dzieci :dance:. Nie wiem czemu np: Onet.pl uważa że najważniejsze derby to Shamrock-Bohemians ale to już ich sprawa.Wracając do meritum typuję BTS chociaż nieczęsto to się zdarza w tych pojedynkach. Nie ma sensu podawać absencji bo tu rezerwowy rezerwowego będzie pluł krwią byle by tylko dzisiaj wyjść na murawę.
Waterford-Dundalk TYP No Bet g.20.45
PS: Wybaczcie ale chyba za głupi jestem żeby spróbować wytypować tutaj wynik a jeszcze dodatkowo grać go za pieniądze. Najwidoczniej lata spędzone na obserwacji tych lig nic mi nie dało :stop:.
Dywizja 1:
Athlone-Galway TYP -2,5 Galway kurs 1,70 4/10 g.20.45
0:3 WIN
PS: Pisałem niedawno że Galway słabiej gra na wyjazdach i jeszcze nie wygrało w tym sezonie. To dzisiaj wygra pierwszy raz i liczę że będzie to niezłe mordobicie. Bilans goli ostatnich 3 spotkań Athlone to..1:18.
20.04.18 DIV Wexford Athlone 7 : 0
13.04.18 DIV Athlone Cobh Ramblers 1 : 4
06.04.18 DIV Shelbourne Athlone 7 : 0
Wexford ? Cobh ? No bez jaj..ja wiem że to nieszczęśliwy wyjazd i na razie pięta achillesowa Galway ale oni mają pakę na 1 ligę !
Tak na marginesie napisze wam również że z posady trenera zrezygnował Aaron Callaghan. Uciekł gdzie pieprz rośnie. Wy byście nie uciekli ? :cwl: Zastępczo Athlone trenuje Terry Butler który był wcześniej w kadrze trenerskiej.
Shelbourne-UC Dublin TYP BTS kurs 1,65 5/10 g.20.45
1:1 WIN
PS: Gospodarze u siebie 4 mecze i 4 zwycięstwa. W bramkach 13:2. Goście na wyjazdach w 4 meczach, 3 zwycięstwa. W bramkach 7:3. Do tego w ich ostatnich 3 spotkaniach zawsze padał BTS:
23.02.18 DIV UC Dublin Shelbourne 2 : 1
04.08.17 DIV Shelbourne UC Dublin 1 : 1
16.06.17 DIV UC Dublin Shelbourne 1 : 2
Nie zdziwię się jak Muszelki wygrają te derby ale gole chyba padną z obu stron. Manager Shels Owen Heary powiedział że wystawi dziś bardzo ofensywny skład i że ich stadion to w tej chwili twierdza. W sumie ma rację ale Studenty dla mnie coś wcisną
.
Gospodarze bez Arrana Molloya i Davida O'Sullivana który jest najlepszym strzelcem zespołu. Nie zagra bo ma zobowiązania rodzinne. Studenci skład full wypas.
Finn Harps-Drogheda TYP BTS kurs 1,70 7/10 g.21.00
2:1 WIN
PS: Żebyśmy się źle nie zrozumieli. Każdy gra na własną odpowiedzialność ale ten bet zagrałem naprawdę ostro. Najwyżej będę później kwiczał :holidayspirit:. Mam powody by uważać że obie drużyny strzelą gola.
Harpie to taki zespół który w tym sezonie zawsze strzelał gola u siebie. Dwa że Drogsi to z kolei taka ekipa że na wyjazdach zawsze traci minimum gola. Tak sobie z ciekawości policzyłem to w ich ostatnich 15 spotkaniach na różnych szczeblach rozgrywek tylko RAZ nie dali sobie strzelić gola. Tylko że to był mega amatorski zespół Evergreen bodajże z Cork. Tracą ale też ich bardzo dużo strzelają. Na przykład w tym sezonie na wyjazdach w 3 spotkaniach...15 goli. W ogóle to notują mega dziwne wyjazdowe wyniki np: z Wexford 8:1, z Cabinteely 2:3, z Cobh 5:1 i ostatnio w Pucharze Ligi z Shelsami..2:7, hahaha..po prostu są zajebiści. Piszę to oczywiście z uśmiechem na ustach bo sami widzicie że trudno się połapać w ich wyjazdowych wynikach.
Absencje bez zmian. W obu ekipach parę ubytków. Niech moc będzie z nami w tym meczu !
Na koniec ich ostatnie ostatnie mecze:
26.03.18 DIV Drogheda Finn Harps 2 : 1
23.10.17 PD Finn Harps Drogheda 2 : 3
Wexford-Cabinteely TYP No Bet g.20.45
PS: Mecz-kupa więc wybaczcie ale go nawet nie dotknę patykiem chociaż mam sporo danych na temat tego niesamowitego spotkania. :footballfail: