IRLANDIA: Premier Division
20:45 Bohemians - Sligo Rovers
20:45 Derry City - Bray
20:45 Dundalk - Waterford
20:45 Limerick - Cork City
21:00 Shamrock Rovers - St. Patricks
IRLANDIA: Dywizja 1
20:45 Athlone - UC Dublin
20:45 Galway - Cabinteely
20:45 Shelbourne - Longford
21:00 Wexford - Drogheda
PS: Dzisiaj jest wiele ciekawych meczów i bitych faworytów ale jak to w życiu bywa mogą być niespodzianki. Dzisiaj odpuszczam podawanie składów, absencji etc. ze względu na małe zainteresowanie tą ligą chociaż liczba wejść na ten wątek jest naprawdę spora za co dziękuję wszystkim bo tak naprawdę każdy porządny typer doskonale wie ile czasu zajmują analizy. Jestem w domu cały dzień więc chętnie odpisze na każde pytanie (na temat osłabień również) a teraz do rzeczy.
Premier Division:
Bohemians-Sligo Rovers TYP No Bet
Derry City-Bray TYP 1 kurs 1,52 5/10 g.20.45
5:1 WIN
PS: Patrząc jaki Mewy grają piach i widząc że Derka na teraz to jednak zespół własnego boiska wynik może być tylko jeden. Manager Kenny Shields przestrzega przed optymizmem dając przykład że Bray to zmora dla jego ekipy (ostatnio u siebie dwa razy przegrali z nimi) ale dla mnie okoliczności były wtedy zgoła inne niż teraz (prawda Kowal ?).
Dundalk-Waterford TYP 1 kurs 1,45 5/10 g.20.45
1:0 WIN
PS: Tu mamy sprawę jasną. The Blues to zdecydowanie ekipa swojego boiska. Nowy prezes Waterford chce stworzyć tam potęgę ale póki co wydaje mi się że Drwale dziś dadzą radę. W ostatniej kolejce znowu zgubili punkty i to jest mój główny powód że stawiam na gospodarzy. 23 lutego stawiałem na Cork który wygrał 2:0 z Waterford. Miałem wtedy parę zdziwionych userów że stawiam na Rebelsów etc..a jednak udało się. Przy okazji pozdrawiam użytkownika LucaXX95 który napisał stek bzdur na temat tego meczu:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-12-03-2018-poniedzialek.150827/#post-6621176
a w prywatnych wiadomościach gdy łaskawie zwróciłem mu na to uwagę i tak stwierdził że ma racje. Mylić się jest rzeczą ludzką więc go rozumiem.
Reasumując Waterford to fajna ekipa ale dziś chyba polegnie.
Limerick-Cork City TYP 2 kurs 1,35 6/10 g.20.45
1:1 BOX
PS: Tak wiem 1,35 żenada..więc siedzę już cicho..napiszę tylko że to by była sensacja jakby Korek nie wygrał.
Shamrock Rovers-St. Patricks TYP 1 kurs 1,90 3/10 g.21.00
1:0 WIN
PS: Dwie najbardziej znienawidzone przez siebie ekipy (chodzi o kibiców). Przenosi się to czasem na piłkarzy więc mecze te obfitowały często brutalną grą. Patsi się w tym sezonie wzmocnili ale niestety dla nich The Hoops również. Oglądałem ostatni mecz Cork z Shamrock (mogli spokojnie zremisować) i Ci ostatni bardzo mi się podobali stąd mój typ. Ciekawostką jest fakt że Shams nie mogą w ogóle ostatnio wygrać z rywalami zza miedzy. Trwa to już od 5 spotkań. Liczę dziś na przełamanie.
Dywizja 1:
Athlone-U.C. Dublin TYP -1,5 Dublin kurs 1,60 4/10 g.20.45
1:3 WIN
PS: Gospodarze to karykatura zespołu piłki kopanej. Powinno być gładkie zwycięstwo Studentów.
Galway-Cabinteely TYP 1 kurs 1,70 6/10 g.20.45
3:1 WIN
PS: Tu to jest perełka z kursem ! Albo ktoś jest ignorantem albo czegoś nie wiem. Wiem na pewno tylko to że przy starym regulaminie Galway grałby dalej w pierwszej lidze i że w stosunku do poprzedniego sezonu..wzmocnił się jak cholera. Nie będę ciągle pisał to samo, proszę się po prostu cofnąć do wcześniejszych postów i samemu zobaczyć kogo kupił. Cabinteely to czysta amatorszczyzna i grają tam studenci z południowego Dublina. Jeżeli Galway dziś nie wygra to jednak coś tam nie trybi bo dla mnie to pierwsza ekipa do awansu. 1,70 ? Łykam to a stawka "tylko" 6/10 bo to śmieszna liga.
Shelbourne-Longford No Bet
PS: Przyparty do muru zagrałbym
BTS ale olewam.
Wexford-Drogheda TYP 2 kurs 1,70 3/10 g.21.00
1:8 WIN
PS: Drogsi są faworytem i basta. Wskazują to przedmeczowe sparingi i aktualne spotkania w lidze. Grali nawet ze sobą w lutym:
03.02.17 CF Wexford Drogheda 1 : 2