IRLANDIA PÓŁNOCNA: NIFL Premiership
Coleraine-Ballymena TYP Ballymena strzeli gola kurs 1,48 7/10 g.16.00
2:1 WIN
PS: Bardzo wysoka stawka bowiem goście to chyba specjaliści od strzelania goli i to mocnym ekipom na wyjeździe. Ostatni raz nie uczynili tego w..sierpniu. W ostatnich dwóch wyjazdowych meczach zmierzyli się z..wiceliderem i liderem i:
05.12.15 NIF Cliftonville Ballymena 4 : 2
28.11.15 NIF Crusaders Ballymena 3 : 2
Nie wiem co ma więcej napisać, mało tego o to bezpośrednie spotkania tych dwóch drużyn:
04.04.15 NIF Coleraine Ballymena 0 : 1
20.09.14 NIF Coleraine Ballymena 1 : 2
12.04.14 NIF Coleraine Ballymena 1 : 1
26.12.13 NIF Coleraine Ballymena 2 : 3
22.09.12 NIF Coleraine Ballymena 4 : 1
Pozwoliłem sobie wstawić tutaj również moje typy z i innych lig:
SZKOCJA: Dywizja 1
Falkirk-Dumbarton TYP 1 kurs 1,47 7/10 g.16.00
1:0 WIN
PS: Tu sytuacja jest bardzo klarowna. Falkirk jest na 3 miejscu w tabeli ze stratą 6 oczek do Rangers i Hibernian. Za dwa dni te dwie ekipy..spotykają się ze sobą
. Tydzień temu Falkirk ograł u siebie.. Glasgow. Jak dzisiaj nie wygra z o wiele słabszym Dumbarton i nie doskoczy na 3 punkty do prowadzącej dwójki to będzie frajerem i tyle.
ANGLIA:
Premier League
Liverpool-Leicester TYP BTS kurs 1,80 6/10 g.16.00
1:0 BOX
PS: Nie wiem kto wymyśla takie idiotyczne kursy w bet365. Dla przykładu STS oferuje 1,47 a
Fortuna 1,63. W ogóle polewam że cały czas oddsmakerzy wystawiają takie kosmiczne kursy na lidera. Goście strzelili w 9 wyjazdowych spotkaniach..21 goli. Mało tego z tego co wyczytałem to nie zagra dzisiaj Martin Skrtel (nie pogra z 6 tygodni) a przecież kontuzjowany jest już Dejan Lovren więc jak Lisy mają nie strzelić gola ? Wątroba czyli Liver powinna również coś ukłuć wszak nie wygrali od 3 kolejek a i u siebie zawsze strzelają najmniej gola od sierpnia..
Manchester City-Sunderland TYP over2,5/1 kurs 1,51 5/10 g.16.00
4:1 WIN
PS; Dramatycznie mały kurs na City ale nie oszukujmy się Czarne Koty grają dramat na wyjazdach i stracili najwięcej goli w lidze. Ale z tego co widzę w ostatnich 4 spotkaniach zawsze strzelali minimum bramkę w tym Arsenalowi i Czelsi. Wybrałem taki typ bo kurs o wiele wiekszy od 1,2.
PS: Pomyliłem wątek Irlandii z Irlandią Płn. ale mam nadzieję że wszyscy mi wybaczą bo pisałem na kacu