Jak dla mnie to dzisiaj ktoś z murowanych faworytów czyli: Rafa, Murray, Nishikori poleci.
Próbuje fajne ako Fognini +1,5seta + Simon +1,5seta - @7,50 MarathonBet, nawet 3x win dogów mamy kurs 500 za symboliczna złotówkę też można zagrać ????
Spotkanie: Nadal - Simon
Nadal mnie błędów i już lepiej to wyglądało ale i tak moim zdaniem złota nie zdobędzie.
Typ: Simon
Kurs: 6! Marathonbet
Marathon oferuje nam na tą chwilę zdecydowanie najlepszy kurs na przebijaka Gilu, w innych bukach kursy między 4.30 - 4.50. Nadal zdecydowanie pod formą w stosunku do tego co prezentował w turniejach rozgrywanych na clayu, oczywiście kontuzja, inne turniej, nawierzchnia itp. Wczoraj z Seppim rozegrali sobie pojedynek na przebijanie i wcale Seppi nie odstawał w tej grze od Hiszpana, kiedy panowie próbowali ataku to kończyło się w większości: siatka, aut. Seppi przegrał przez tragiczną grę na serwisie, statystyk nie widziałem, ale pewnie zakręcił się gdzieś koło 15-20% 1 serwisu. Dzisiaj przeciwnikiem Nadala będzie przebijak nad przebijaki Giles Simon i coś czuję że cierpliwością i regularnością sprawi o wiele większe problemy Nadalowi, sezon bardzo przeciętny tego zawodnika i tutaj w Rio jest szansa w końcu pokazać się z dobrej strony. Jeszcze co do Nadala, chłop jest po kontuzji, a gra tutaj na 3 frontach, biorąc pod uwagę, że w swoich wypowiedziach sugeruje że nie jest gotowy do gry na 100%, podobnie wujek Toni, to według mnie on traktuje te IO lekko treningowo.
Spotkanie: Fognini - Murray
Fog z piekła do nieba i z powrotem do piekła, buki może się kiedyś nauczą że Fog vs Top5 to nie ten sam zawodnik i dawanie kursu 11 na niego to strzał w kolano
Typ: Fognini +1,5 seta
Kurs: 3,4! Marathonbet
Tutaj już nie odważę, się zagrać na czyste zwycięstwo bo przeciwko Murrayowi trzeba zagrać na pełnej koncentracji przez całe spotkanie, a wiadomo jak to u Foga bywa. Wczoraj Włoch zagrał koncert w 2 i 3 secie, mało którego zawodnika grę tak przyjemnie się ogląda. Jednak typ całkowicie na przeczucie, Murraya nie oglądałem, a po wynikach widać było że miał spacerek, z kolei Fog lubi mobilizować się na tych najlepszych i czuję że po prostu zaskoczy Murraya w którymś z setów nadzwyczajną grą.