Uwe zagra przeciwko Słoweńcom. To była zwykła czerwona kartka bez opisu w protokole, więc za to nie ma zawieszenia. Od tych Igrzysk, aby byc zawieszonym trzeba otrzymać niebieską kartkę.Podsumowując, szanse oceniam na 60/40 dla Słowenii, głównie ze względu na absencję Gensheimera i świetną formę Zormana i ekipy.
Sędziowie tutaj raczej nie robią wałków w stronę gospodarzy, co pokazał mecz ze Słoweńcami, gdzie nie bali się w krótkim okresie dać szybkie dwie dwójki Brazylijczykom za faule w ataku. Gospodarze to nie jest klasowa drużyna, więc nie musza być regularni. Lecą często na fali i sporym ryzyku, jak im idzie, to grają dobrze, ale jak złapią przestój, to mogą nie mieć tak łatwo. Egipt widziałem dopiero w meczu z nami i wyglądają bardzo przeciętnie, jeżeli nie gorzej. Szczerze mówiąc nie wiem jak poradzili sobie ze Szwedami.Co sądzicie o meczu Brazylii z Egiptem? Wydaje mi się, że 1,50 to niezły kurs i troche sędziowie mogą pomóc
Katarczyk wychodził sam na sam i ten podłożył mu nogęW jakich okolicznościach Daamgard dostał czerwoną kartkę ? Niestety nie oglądałem tego fragmentu.
No bo Brazylia raczej Szwedow grajacych o nic pokona,
Takiej pokrętnej logiki jeszcze nie widziałem szczerze mówiąc ???? Przegrają ale postawię ???? Szwecja dobrze broni środka pola ale wystarczy gra skrzydłami, żeby ich rozciągnąć. Nam tego w nocy zabrakło i dlatego się męczyliśmy. Brazylia gra agresywną obroną i w ataku dynamicznie. Taka taktyka może być skuteczna przeciwko Szwecji, której styl przypomina trochę naszą grę.
Na dobrą sprawę co my wygraliśmy? Z najsłabszym w grupie Egiptem i po męczarniach ze słabo tu grającą Szwecją. Do tego ma znów nie grać Michał Jurecki, a to jest wielka strata.Na dobra sprawe to co my przegralismy? Mielismy wpadke z Brazylia, bo byl to gorszy dzien. Z Niemcami gralismy jak rowny z rownym, moglo pojsc w obie strony. Teraz juz chlopaki sie zepną jak dla mnie kursy powinny byc rowne, a mamy na Polskę 2,35.
Nie widze w tym nic pokretnego. Twierdze ze wieksze szanse na wygrana ma Brazylia poniewaz Szwecja gra o nic, ale nie na tyle wieksze zeby wystawic 4.50 na Szwecje. Value i tyle nie wiem co w tym dziwnegoTakiej pokrętnej logiki jeszcze nie widziałem szczerze mówiąc ???? Przegrają ale postawię ???? Szwecja dobrze broni środka pola ale wystarczy gra skrzydłami, żeby ich rozciągnąć. Nam tego w nocy zabrakło i dlatego się męczyliśmy. Brazylia gra agresywną obroną i w ataku dynamicznie. Taka taktyka może być skuteczna przeciwko Szwecji, której styl przypomina trochę naszą grę.
Na dobrą sprawę co my wygraliśmy? Z najsłabszym w grupie Egiptem i po męczarniach ze słabo tu grającą Szwecją. Do tego ma znów nie grać Michał Jurecki, a to jest wielka strata.
Pomysł bardzo dobry, Brazylia raczej szans nie ma na 1 miejsce w grupie, a przy przegranej Polski nie spadną poniżej 3 miejsca, więc tak czy inaczej wszystko im będzie jedno, czy zajmą 2, czy 3 miejsce w takiej sytuacji (losowanie par z miejsce 2,3)Jakby ktoś był ogarnięty, to by zerknął w tabelę, przeanalizował i wyszłoby mu, że Brazylia może mieć sparing, a wtedy zagra ławka przecież, albo nawet lepiej będzie im przegrać, żeby trafić ew.na Chorwatów, którzy są słabsi od Francuzów czy też Duńczyków...