Juz sa.Zdarza im się mieć np. w unibecie ale zazwyczaj wystawiają kilka godzin przed zawodami.
Bet365 tez juz wystawil Andrejczyk 1,72 vs Spotakowa 2,00Juz sa.
Andrejczyk vs kolak
Czyli Ci przynajmniej wystawili równą parę. Obie rzucają podobnie w tym sezonie i obie niespodziewanie wystrzeliły rekordy swoich krajów w eliminacjach. Kolak w eliminacjach dwa razy fatalnie poniżej 56 metrów i ostatni strzał 64,30. Obie młode i będzie pewnie decydować dyspozycja dnia.Juz sa. Andrejczyk vs kolak
2,05 że Andrejczyk nie zdobędzie medalu. Chyba promo dnia, co?
STSgdzie?
STS ma Andrejczyk-Kolak 1.25-3.20, skoro równo rzucały to taki kurs chyba warto spróbować ????Czyli Ci przynajmniej wystawili równą parę. Obie rzucają podobnie w tym sezonie i obie niespodziewanie wystrzeliły rekordy swoich krajów w eliminacjach. Kolak w eliminacjach dwa razy fatalnie poniżej 56 metrów i ostatni strzał 64,30. Obie młode i będzie pewnie decydować dyspozycja dnia.
Niby tak ale w tym sezonie tylko Andrejczyk w eliminacjach rzuciła ponad 67 metrów. Typu nie neguje jest dość prawdopodobny ale sugerowanie się rękami życiowymi jest moim zdaniem błędne.Było dziś kilka fajnych kursów, ale niestety już spadły (STS)
200m M czy BOLT pobije Rekord Świata NIE było 1.50 - spadło 1.18
Kula M czy Majewski zakwalifikuje się do Finału TAK było 1.80 - spadło 1.57
No to wstawiam:
OSZCZEP K czy zwyciężczyni uzyska 67m TAK - kurs 1.80 STS
ATENY 2004 - 71,53
PEKIN 2008 - 71,42
LONDYN 2012 - 69,55
Zawodniczek w FINALE, które mają PB powyżej 67m jest ... 5, więc wystarczy że jedna z nich zbliży się do swego rekordu. Dla mnie - pewniak.
Gdzie jest ten zakład?A co myślicie o typie czy Bukowiecki pobije swój rekord życiowy ?? Jego rekord wynosi 21,14 .. W kwalifikacjach rzucił 20,74 i widzę, że może dalej a kursiwo 4,50... Jak myślicie?
Już nigdzie, znaczy się na Fortunie był ale do 22;00 można było puścićGdzie jest ten zakład?
Co jak co, ale Kovacs nadal jest tu głównym kandydatem do złota. Na 6 najlepszych tegorocznych wyników do niego należą 4. Systematycznie i równo pcha na poziomie >22m. Eliminacje mają swój urok (czyt. wczoraj Fajdek) i nie należy się w pełni nimi sugerować. Pchnął tyle, aby awansować i tyle w temacie. Owszem Crouser także jest mocny, co pokazało jego pchnięcie i uważam, że obaj Amerykanie stoczą bratobójczy bój o złoto. Więcej szans daję jednak Kovacsowi co osobiście pograłem.Lekkoatletyka: pchnięcie kulą mężczyzn
Oglądałem dzisiejsze kwalifikacje i duże wrażenie na mnie zrobił Ryan Crouser.
Podszedł i pchnął z taka lekkością jakiej nie widziałem u innych zawodników.
Przyznam się, że nie obserwuję zmagań zawodników tej dyscypliny, ale uważam, że Amerykanin dzisiaj powalczy.
Moje propozycje:
Joe Kovacs - Ryan Crouser 2.0 Betsafe
Ryan Crouser zdobędzie medal 1.25 Betsafe
Nie mozna zrobic tak zeby kazda konkurencja lekkoatletyczna odbywala sie osobno? Zabija to ogladanie, rozbija uwage kibicow na stadionie, moze spowodowac uraz zawodnikow jak np oszczepnik trafi biegacza....
Chyba czasu jest na tyle a jak nie to moga zaczynac kilka dni wczesniej a nie szostego czy siodmego dnia igrzysk? Chyba nie jest powiedziane ze np bieg na 800 m ma odbywac sie podczas pchniecia kula.....
No i dlaczego ktos jeszcze sie nie wzial za Semenye przeciez widac ze to facet