Ucięło mi tekst ,zgadzam się (Japonia )porażka i jest ciekawie .Podobnie z nami ..mętlik w głowie mamWłosi wygrywając za pełną pulę to mają pierwsze miejsce i grają z Japonią
Z jakiej racji wyjdą z grupy ? Też muszą liczyć, że Kenia coś ugra z Japonią.Panowie teraz do pobrania Dominikanki czwarty set. Holenderkom nic już wygrana 3:2 nie da bo musiałyby liczyć na wygranego seta przez Kenijski.
A Dominikanki wyjdą z grupy jak wygrają czwartego seta
Czy 3-1 faktycznie daje nam Brazylie z trójki? Liczyłeś małe punkty?Ciekawe co myślą w sztabie. Porażka za trzy pkt daje nam ćwierćfinał ze Słowenia i ew półfinał ze zwycięzcą meczu USA/Brazylia. Czy to taki zły układ?
Wiadomo że wygrana 3:0 dawałaby Japonię, ale Włochów będzie mega ciężko ograć bez strat seta.
Dobrze byłoby wygrać z nimi w tb, mamy wtedy Niemców i półfinał ze Słowenia/Brazylią. Ale to już ryzyka a w razie porażki w tb mamy Francuzów już w ćwierćfinale - a później albo USA albo Włochów bo tu już ratio wejdzie do gry kto zagra z Japonią
Tak się spotkania ułożyły że faktycznie trzeba lekko przyklasnąć za zmianę regulaminu - ciężko coś zakombinować w przeciwieństwie do wielu poprzednich turniejów.
Ten mecz ciężko ruszyć w którąkolwiek ze stron - trzeba by uszegerowac kogo byśmy chcieli w ćwierćfinale - Słowenię, Brazylię czy Francuzów ( bo tb to może być ryzyko). Grajmy sportowo, chyba tak najłatwiej
Uwaga na wszelkie hc w meczu Japonia - Kenia. Jeżeli Holenderki zdobędą trzy pkt w meczu z Dominikankami to Japonia już poza turniejem praktycznie
Wiem. Już po napisaniu posta wpadłem na ten pomysł. Nasi nie będą chcieli wygrać 3:1. Wydaje mi się że ten wynik daje nam najmniej. Więc gdybyśmy prowadzili 2:1 w secie to warto i to bardzo moim zdaniem ładować w tb. Naszym opłaci się odpuścić czwarty set w razie prowadzenia - wtedy albo po tb dostaniemy Niemców albo Francuzów. Gra z pewnością warta świeczki, przy wygranej 3:1 mamy Brazylię
Nie chciałem już nic pisać, ale faktycznie towarzystwo powyżej odpłynęło. Mecz ITA-POL dla żadnej ze strony nie jest do kalkulacji, każdy będzie chciał wygrać, bo każdy woli zagrać w 1/4 z Japonią niż Francją, USA, czy nawet Słowenią, Brazylią.jak chcecie liczyc male punkty meczu ktory jeszcze nie zostal rozegrany??? to jakies nie wiem lol
pomijajac to ze ten mecz do obstawiania jest beznadziejny jak nie katastrofalny. typowy mecz do ogladania a nie grania pre
Można założyć ze sporą dozą prawdopodobieństwa mając +40, przy +24 drużyny XXX nie spadniemy za nich przy 3-1.jak chcecie liczyc male punkty meczu ktory jeszcze nie zostal rozegrany??? to jakies nie wiem lol
pomijajac to ze ten mecz do obstawiania jest beznadziejny jak nie katastrofalny. typowy mecz do ogladania a nie grania pre
Trafione w punkt jak słyszę te układy żeby przegrać bo to czy tamto. Idzie się po mistrzostwo to się gra z każdym na maxa i nie ma kalkulacji.