Wybacz ale nie interesują mnie inne konta ;P interesuje mnie moje konto na którym widzę błąd ????osoby, które mają konta założone poprawnie z linku na forum jakoś kupiły bilety...
No niestety tylko w turnieju:razz: Nie wiem nawet co trafiłem, bo ustawiłem autospiny i jak przyszedłem to patrzę, a tu 38k:grin:kostek trafiłeś jackpota na wild witches??? jesli tak to pogratulowac kwoty wygranej... ????
Czyli teraz powinienem bez problemu kupić bilet ???? ? Bo nadal mam błąd.turniej jest dla osob zarejestrowanych na Forum Bukmacherskie
Pisałeś w poprzednim turnieju FB ,że nie podlega wygrana obrotowi .....a co tym razem podlega? i dlaczego taka nagła zmiananie, można ją wypłacić na swoje konto,
nie jest bonusem
Tu też cię cytuję ,że kasa jest natychmiast do wypłaty ....a jak widzę to jednak nie.i zawsze jest kasa do natychmiastowej wypłaty, albo żeby ją jeszcze rozmnożyć na grach ????
To jest opłacalny interes jeśli ktos ma trochę czasu... Bilety jedynie 1 EUR, a wygrana np. za 1 miejsce 200 PLN, taka kasa piechota nie chodzi ????
Codziennie jest najmarniej trzy turnieje, więc to trzy szanse na zajęcie jakiegoś premiowanego nagroda miejsca
poprzedni turniej była na innych zasadachPisałeś w poprzednim turnieju FB ,że nie podlega wygrana obrotowi .....a co tym razem podlega? i dlaczego taka nagła zmiana