Witam. Jak obiecalem tak przeprowadzilem test. Dla pana Cassapiana, aby spal spokojnie, test zostal przeprowadzony z jednego konta w Waszym kasynie, jednak logowalem sie na dwoch różnych sprzetach. Wiec daruj sobie juz poszukiwania multikont, bo to bylaby paranoja. Stwierdzam tylko ze bledy byly i tu i tu, zawiecha zdarzyla sie, tak samo. Z tym ze na bogatszym sprzecie... no zdarzylo sie nie zapisanie wygranej. A na biedniejszym z gorszym oprogramowaniem nawet jak sie zawiesilo to zapisalo dane. Wydaje mi sie, ze wine ponosi uslugodawca internetu (biedniejszy sprzet korzystal z Netii bez dzielenia lacza, a lepszy ze zwyklej radiowej anteny w dodatku podpietej do routera). Tak czy siak wydaje mi sie, ze Intergame celowo nikomu nic nie zabiera, jedynie drobne techniczne poprawki by sie przydaly, bo dziwie sie ze tej wygranej raz nie zapisalo, a powinno. Z tym ze nie byl to jackpot, poprostu ciekawsza wygrana, wiec zadnej szkody. Podejrzewam ze nawet bym nie zwrocil uwagi gdyby nie obserwowanie wynikow bez przerwy.
Piszac biedniejszy sprzet mam na mysli starszego kompa z WinXP, nieco starsza JAVA, DX9 chyba itd. Natomiast bogatszy to Win7 wraz z najnowszymi aktualizacjami, bibliotekami danych itd.